μου αρεσει στην αρχη του βιντεο που λεει οτι οσα δειτε εχουν γινει σε απολυτα ελεγχομενο περιβάλλον....
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
μου αρεσει στην αρχη του βιντεο που λεει οτι οσα δειτε εχουν γινει σε απολυτα ελεγχομενο περιβάλλον....
Πολυ καλοι αναβατες,αλλα εντελως μα εντελως παρανοικοι...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Επειδή τους έχω δεκάδες φορές να οδηγούν, ένα πράγμα έχω να πω. Μπορεί να οδηγούν ακριβώς πάνω στο όριο, αλλά πίστεψε με, μου εμπνέουν πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη από κάποιους άλλους. Αν δεις το DVD που τους δείχνει και από εξωτερικά πλάνα, θα καταλάβεις πόσο άνετοι και χαλαροί είναι σε αυτό που κάνουν. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέω ότι δεν είναι λάθος να γίνονται σε δημόσιο δρόμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
Μάλλον έχεις δίκιο pissaman
Δεν το είχα δει όλο, μετά από κάποιο σημείο πάει πολύ καλά
Εμένα με χάλασε λίγο από την 5 η έως την 10 η στροφή την πρώτη φορά που το είδα και το έκλεισα
![]()
Έχω δει ανθρώπους να πηγαίνουν πολύ πιο αργά από αυτούς αλλά και πολύ πιο επικίνδυνα. Δεν είναι σύμπτωση ότι από αυτούς, εκεί έχουν μόνο μία τούμπα τα τελευταία 5 χρόνια!
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
![]()
ωραιο αυτο..![]()
![]()
το ελεγχομενο περιβαλλον δεν αναφερεται στο οτι γινεται σε δημοσιο δρόμοΑρχικά δημιουργήθηκε από costas81
αλλα
στο οτι μαλλον απ' οτι καταλαβα στο βιντεο οτι ειχαν κλειστο δρομο για να γυρισουν αυτα τα πλανα
τουλαχιστον αυτη την εντυπωση ελαβα εγω.....
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Το ελεγχόμενο περιβάλλον είναι για νομικούς λόγους!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
το ελεγχομενο περιβαλλον δεν αναφερεται στο οτι γινεται σε δημοσιο δρόμο
αλλα
στο οτι μαλλον απ' οτι καταλαβα στο βιντεο οτι ειχαν κλειστο δρομο για να γυρισουν αυτα τα πλανα
τουλαχιστον αυτη την εντυπωση ελαβα εγω.....
και εκει που πανε για μετωτικη με τα αμαξακια ειναι κλειστος ο δρομος?
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Και όπως πάντα την παταει αυτός που ξέρει . αυτός που δεν ξέρει προσέχει. Και εγώ όταν τράκαρα ήμουν πολύ σίγουρος πως δεν θα συμβεί.
Συγγνώμη ρε παιδιά , αν θέλετε πέστε με ξενέρωτο και ότι άλλο γουστάρετε αλλά οι άνθρωποι κάνουν χοντρότατη μλκ που θέτει σε κίνδυνο και της ζωές άλλων
Και ένα τελευταίο σχόλιο . αν οι αγωνιζόμενοι επιδεικνύουν την μλκα τους , πώς θα πείσεις τον πιτσιρικά να κάνει τα κόλπα του μες την πίστα και στον δρόμο να είναι κύριος.
Συγγνώμη πάλι αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η μλκα που είδα.
![]()
![]()
![]()
+ 1![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Αγωνιζομενος στο πανελληνειο πρωταθλημα ταχυτητας..
Ξέχασες να προσθέσεις τον τίτλο του "Μελλοθάνατου".Αν συνεχίσει να πηγαίνει έτσι δεν τον βλέπω καλά...
Fortis Fortuna Adiuvat
Θα μπορούσε πάντως να γίνεται κάθε χρόνο ένας αγώνας, όπως το TT στο isle of man...να έκλεινε ο δρόμος μια μέρα και να γίνεται κόλαση...
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
egw to thelw alla pws???rapidshare??Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
έχω όλο το ντι βι ντι.........
όποιος το θέλει, αξίζει....![]()
PROzacRIDER
Το έχω εγώ αλλά έχει χαλάσει το recorder μου. Αν έχεις ένα usb stick έλα να το γράψουμε κατ ευθείαν!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
egw to thelw alla pws???rapidshare??
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΑρχικά δημιουργήθηκε από odt
Θα μπορούσε πάντως να γίνεται κάθε χρόνο ένας αγώνας, όπως το TT στο isle of man...να έκλεινε ο δρόμος μια μέρα και να γίνεται κόλαση...
η μαιρη ειχε μεινει σπιτι να κανει δουλειεςΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
μιμικος
![]()
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!