Ξεκιναω λεγοντας πως το παιδι ειναι καλα στην υγεια του.
Παιδια μερικες φορες αν ειναι να σου κατσει οσο και να προσεχεις θα σου κατσει.
Εκει που πηγενα γυρο στα 50κμ κανονικα στη μεση του μονοδρομου πεταγετε απο τα δεξια μου ενα 7χρονο κοριτσακι μπροστα απο ενα παρκαρισμενο τρεχοντας. Το χτυπησα με την αριστερη ! μερια της μηχανης αφου δε προλαβα ουτε να φρεναρω με αποτελεσμα το παιδι να βρεθει κατω απο ενα παρκαρισμενο αυτοκινητο και εγω να κανω τον superman. Το θεμα ειναι πως δε το κρατουσε κανεις το παιδι απο το χερι και αυτο ετρεξε απεναντι να παει στο παπου του. Διστυχως εσπασε το ποδαρακι του και εκανε και ενα τραυμα στο κεφαλι αλα δεν εκατσε πανω απο 5 μερες στο νοσοκομειο.
Αφου οι γονεις μου ζητησαν συγνωμη και παραδεχτηκαν την αμελεια τους μετα απο λιγο καιρο αρχισαν να μου τα γυρνανε λεγοντας μου πως ετρεχα.... (ξερετε υπαρχουν καποια στανταρ: η γη γυριζει, ο ουρανος ειναι μπλε και οποιος εχει μηχανη τρεχει σα το πουστη).
Οσο και να προσεχει κανεις αν ειναι να του κατσει θα το κατσει.
Ξερετε τι ειναι να σικονεσε απο το δρομο και κοιτωντας πισω σου να βλεπεις ενα παιδι ξαπλωμενο χωρις να ξερεις αν ζει η οχι?
ΣΟΚ !!!!
Τι αλλο να πω να ειναι καλα το παιδι εκει που ειναι και να μη τυχει ποτε σε κανενα κατι τετοιο.