Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Τα ευχαριστήθηκα ..

Τα ευχαριστήθηκα ..

Γενικά όταν βρέχει αποφεύγω να καβαλάω τη μηχανή μιας και οι λαλάκες γίνονται ακόμα πιο λαλάκες . Βέβαια και τα λάστιχα που φορούσα δεν έλεγαν και το ήξερα για αυτό άλλωστε και τα άλλαξα πρόσφατα με τα ΜΤ 60 . Σήμερα λοιπόν την πάτησα και ενώ ξεκίνησα με στεγνό καιρό από το σπίτι , μετά απο 4 χμ ,κάπου στη Λ.Δεκελείας , έπιασε η βροχή και με πήγε μέχρι την Ομόνοια . Οπως γέλαγα με το πάθημά μου μπήκα στο πειρασμό να δοκιμάσω τα λάστιχα στα φρεναρίσματα στα ανοίγματα στο πλάγιασμα μιας και πριν τα επιλέξω είχα ακούσει τα καλύτερα σχόλια για τη συμπεριφορά τους στο βρεγμένο οδόστρωμα . Λοιπόν τα ευχαριστήθηκα . Αλλο πράγμα ...Δεν έχανε το λάστιχο της πρόσφυσή του και ας ήταν γλίτσα στο δρόμο ειδικά εκεί στη Δεκελείας όπου το οδόστρωμα είναι μόνο για καθρέπτισμα και όχι για να τον διανύσεις με ψιλοβρόχι .

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

δοκιμαζουμε ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Όπως στο λέει ο Τρούπερ !

Το νου σου και καλά να'σαι να τα χαίρεσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Κι εγω εβαλα φρεσκότατα (1η βδομαδα 9/2007) METZELER TOURANCE EXP στο δικο μου και εχω παθει πλακα!

Αμα ξαναβαλω ποτε BRIDGESTONE να με χ3σ3τ3!!!

Εχω το ABS και δε φοβαμαι...τα δοκιμασα με γλιτσα σε ΑΔΕΙΑ Θηβων και εμεινα μλκς!

Ετσι, σωστες επιλογες να κανουμε παντα ευχομαι και οπως ειπαν...ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Τα ΜΤ60 ειναι οντως πολυ καλα λαστιχακια...Ειχα κατι απαραδεκτα λαστιχα κι απο τοτε που εβαλα τα αλλα εχω τελειως διαφορτετικη αισ8ηση του οδοστρωματος και σαφως καλυτερο κρατημα..

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Τα ΜΤ60 ειναι οντως πολυ καλα λαστιχακια...Ειχα κατι απαραδεκτα λαστιχα κι απο τοτε που εβαλα τα αλλα εχω τελειως διαφορτετικη αισ8ηση του οδοστρωματος και σαφως καλυτερο κρατημα..

Re: Τα ευχαριστήθηκα ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
    Γενικά όταν βρέχει αποφεύγω να καβαλάω τη μηχανή μιας και οι λαλάκες γίνονται ακόμα πιο λαλάκες . Βέβαια και τα λάστιχα που φορούσα δεν έλεγαν και το ήξερα για αυτό άλλωστε και τα άλλαξα πρόσφατα με τα ΜΤ 60 . Σήμερα λοιπόν την πάτησα και ενώ ξεκίνησα με στεγνό καιρό από το σπίτι , μετά απο 4 χμ ,κάπου στη Λ.Δεκελείας , έπιασε η βροχή και με πήγε μέχρι την Ομόνοια . Οπως γέλαγα με το πάθημά μου μπήκα στο πειρασμό να δοκιμάσω τα λάστιχα στα φρεναρίσματα στα ανοίγματα στο πλάγιασμα μιας και πριν τα επιλέξω είχα ακούσει τα καλύτερα σχόλια για τη συμπεριφορά τους στο βρεγμένο οδόστρωμα . Λοιπόν τα ευχαριστήθηκα . Αλλο πράγμα ...Δεν έχανε το λάστιχο της πρόσφυσή του και ας ήταν γλίτσα στο δρόμο ειδικά εκεί στη Δεκελείας όπου το οδόστρωμα είναι μόνο για καθρέπτισμα και όχι για να τον διανύσεις με ψιλοβρόχι .
    Καλα κανεις και το λες για να περνουν γνωμες αυτοι που θελουν να βαλουν λαστιχα..!!!!!!!!

κορυφαια τα ΜΤ60
    www.mybike.gr forum , Husaberggggggggggg!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2008, 20:06
  3. Βρες σαν τα χιονια...
    από dela στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 17:38
  4. Ωραία όλα τούτα τα καλούδια, αλλά