Θα προσπαθήσω να έρθω και γω!![]()
![]()
Θα προσπαθήσω να έρθω και γω!![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
Να υποθέσω ότι βρήκες την σωστή πλευρά της υπερχείλισης ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Παρών![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
![]()
Πείτε κι ένα ραντεβού να ξέρουμε εμείς οι "τελυταίαστιγμήθαξέρωκιανείναιθαεμφανιστώ"
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Αυτά μην τα ακούτε οι μή χωματεροί και κακώς (κατα τη γνώμη μου) τα γράφετε οι χωματεροί, αφού ξέρετε οτι δεν ειναι και δεν μπορεί να είναι έτσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Όποιος διστάζει να έρθει επειδή θεωρεί ότι η μηχανή ή οι επιδόσεις του στο χώμα είναι ανεπαρκείς κάνει λάθος![]()
Θα είμαστε μία ευχάριστη παρέα της οποίας ο μόνος σκοπός θα είναι να περάσουμε ..
.. όλοι..
..όμορφα..
![]()
![]()
![]()
Άποψή μου και προειδοποίηση για όσους μη χωματερους θεωρήσουν οτι θα βρουν μια ισιάδα να πηγαίνουν με 10-20 χλμ για να δουν πως πάει η μηχανή στο χώμα.
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν πιστεύω να εννοούσε αυτό ο Μάνος... σιγά μην έρθουν με τα SS και τα V-strom στην Βαρυμπόπη... μάλλον εννοούσε να έρθουν και να κάνουν καμιά βόλτα με κανένα δανεικό....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτά μην τα ακούτε οι μή χωματεροί και κακώς (κατα τη γνώμη μου) τα γράφετε οι χωματεροί, αφού ξέρετε οτι δεν ειναι και δεν μπορεί να είναι έτσι...
Άποψή μου και προειδοποίηση για όσους μη χωματερους θεωρήσουν οτι θα βρουν μια ισιάδα να πηγαίνουν με 10-20 χλμ για να δουν πως πάει η μηχανή στο χώμα.
![]()
![]()
![]()
σωστά ?![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Δεν ξέρω τι εννοούσε ο Μανος αλλά όταν λέτε "ελάτε για προπόνηση στα πιστάκια κι ας μην έχετε κατάλληλη μηχανή, ας μην έχετε ξαναπατήσει χώμα κι ας εχετε υποτυπώδη (!) εξοπλισμό" τότε αναλαμβάνετε και κάποιου είδους ευθύνη.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, κάποιος με vstrom που δεν έχει ξαναμπεί χώμα και το μονο που έχει απο εξοπλισμό ειναι κράνος, γάντια, μπουφάν, μπορεί άνετα να έρθει την κυριακή παρέα με 5-10 πριόνια να προπονηθεί σε μια "ευκολη" πίστα
![]()
Δε βλέπω γιατί ντε και καλά πρέπει να προσπαθείτε να φέρετε όσο πιο πολυ κόσμο γίνεται
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ε μεγάλα παιδιά είμαστε - είναι, δε νομίζω να έρθει κανείς σε πίστα με μπουφανάκι και κρανάκι....
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Αυτό σημαίνει "υποτυπώδης εξοπλισμός"Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Ε μεγάλα παιδιά είμαστε - είναι, δε νομίζω να έρθει κανείς σε πίστα με μπουφανάκι και κρανάκι....![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτό σημαίνει "υποτυπώδης εξοπλισμός"![]()
![]()
Δε μου λες, να σΕ δώκω 20,05 ευρά να μου δώσεις τη μπανάνα ?![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Δε μου λες, να σΕ δώκω 20,05 ευρά να μου δώσεις τη μπανάνα ?![]()
Η μπανάνα ταξιδεύει ήδη για Κρητη![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δε χωράει Καλάζνικοφ μέσα, τι να την κάνουν εκείΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Η μπανάνα ταξιδεύει ήδη για Κρητη![]()
![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
re Cap min vgazeis simperasmata aythereta, o manos kserei ti leei, Yparxei sxetiki eythia - xomatodromos mexri ta pistaki opou mporei kapoios na erthei na araksie na piei ena kafe kai na dei MONOΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν ξέρω τι εννοούσε ο Μανος αλλά όταν λέτε "ελάτε για προπόνηση στα πιστάκια κι ας μην έχετε κατάλληλη μηχανή, ας μην έχετε ξαναπατήσει χώμα κι ας εχετε υποτυπώδη (!) εξοπλισμό" τότε αναλαμβάνετε και κάποιου είδους ευθύνη.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, κάποιος με vstrom που δεν έχει ξαναμπεί χώμα και το μονο που έχει απο εξοπλισμό ειναι κράνος, γάντια, μπουφάν, μπορεί άνετα να έρθει την κυριακή παρέα με 5-10 πριόνια να προπονηθεί σε μια "ευκολη" πίστα
![]()
Δε βλέπω γιατί ντε και καλά πρέπει να προσπαθείτε να φέρετε όσο πιο πολυ κόσμο γίνεται
![]()
kai se diavevaio oti APOKLIETE na elege se kapoion pou exei on-off esto motosako kai elipi eksoplismo na erthei na kanei pistaki, kai poly apla giati KSEREI
![]()
kai mia kai to post einai gia PISTAKIA 11/11...
ean kathariso kati douleies pou exo na kano leo na to fortoso kai na rovoliso ton aniforo LIGO gia proponisoula kai kseskouriasma
Γιατί είμαστε κοινωνικοί :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Εγω δυστυχώς αυτή την Κυριακή δεν μπορώ![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
εγω παντως πρωτη φορα πηγα χωματινη βολτα, μαζι με τον χωματινο και καποια αλλα παιδια απο εδω, με υποτυπωδη εξοπλισμο, λεω να πανε οσοι θελουν μια πρωτη επαφη, δεν εχουν να φοβηθουν τιποταΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτά μην τα ακούτε οι μή χωματεροί και κακώς (κατα τη γνώμη μου) τα γράφετε οι χωματεροί, αφού ξέρετε οτι δεν ειναι και δεν μπορεί να είναι έτσι...
![]()
![]()
![]()
ουτε με παρατησαν να κανουν τα δικα τους και με βοηθαγαν συνεχεια
και μου αρεσε παρα πολυ
ΥΓ αμα δεν δουλευω θα περασω και γω μια βολτα