Όλα κυλούσαν καλά..είχε να βρέξει 8 συνεχόμενες ώρες και είχε φτάσει η στιγμή να αποχωριστώ το κουτί πάλι και να πάρω την μηχανή..για να είμαι ειλικρινής είχε ψιλοβρέξει γιατί βρήκα την μηχανή λίγο βρεγμένη αλλά έκανα ότι δεν το είδα για να μην πάρω το κουτί..κλασσικά ο γκαντέμης, όση ώρα πίνω το καφεδάκι μου στο κέντρο όλα οκ..5 λεπτά πριν σηκωθώ να φύγω χαλασμός κυρίου..και εντάξει λέω, πόσο άσχημο να είναι..6 χλμ..και όντως..τα πρώτα 5 λεπτά είναι το θέμα..μετά έχεις μουλιάσει και δεν σε νοιάζει τπτ..εσένα..γιατί το μηχανάκι το ένοιαξε και το παραένοιαξε..και εδώ έρχεστε εσείς για την νεκροψία και το τι έφταιξε που έπαιζα δέκα δέκα τις μανιβελιές κάθε 1 μιση χλμ..στην αρχή για τα πρώτα 2 χλμ όλα ήταν εντάξει μέχρι που εκεί που πήγαινα ακούω έναν παράξενο ήχο, από τους πολύ παράξενους όμως..και το μηχανάκι αρχίζει να χάνει στροφές εν κινήσει με 4η ώσπου σβήνει..πάω στην άκρη, ρίχνω μερικές μανιβελιές..στην 20η παίρνει..συνεχίζω όμως αυτή την φορά ήταν σαν να δούλευε το γκάζι μόνο σε συγκεκριμένο σημείο..αν γκαζωνα παραπάνω ή λιγότερο ήταν σαν να μπερδεύεται και αν γκάζωνα παραπάνω μπούκωνε και έσβηνε..γκάζωνε απότομα, μπούκωνε, ξαναγκάζωνε και δώστου και έτσι προσπαθούσα να το κρατάω στο σταθερό σημείο που δούλευε..για όσο δούλευε..με άφησε μερικές φορές ώσπου τελικά έφτασα σπίτι..το μηχανάκι είναι ένα Honda ΜΤΧ 50..ένα μήνα που το έχω δεν έχω κάποιο άλλο πρόβλημα..εκτός πάλι άλλη μία βροχή που το είχα παρατήσει και δεν έπαιρνε..αλλά αυτή δεν μετράει γιατί ακόμα δεν τις πάλευα καλά τις μανιβελιές..
ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΗΞΕΙ..![]()