Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Καλά ρε κάθε μέρα θα ανεβαίνεις και 50cc ???![]()
Ε, μετα...να...ξερεις....![]()
ξαναοδηγησα το 300 και....
ΔΕΝ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΛΕΩ!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Καλά ρε κάθε μέρα θα ανεβαίνεις και 50cc ???![]()
Ε, μετα...να...ξερεις....![]()
ξαναοδηγησα το 300 και....
ΔΕΝ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΛΕΩ, ΔΕΝ ΛΕΩ!!!![]()
Ολα καλα λοιπον!
![]()
![]()
![]()
όχι καλέ, γιατί το λεθ αυτό?Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Λάμπρο... έχεις κάποιο πρόβλημα με την προφορά σου τώρα τελευταία?![]()
![]()
φυθικό μου βγαίνει....
και γω...Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Σχόλιο του pap δεν βλέπω και ανησυχώ ..
Λοιπόν, γιά λέγε ..![]()
χχχ![]()
![]()
Του εκατσε βαρυ του παπ και δεν τον βλεπω να ξαναπαταει ουτε σε θρεντ με χωμα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Του εκατσε βαρυ του παπ και δεν τον βλεπω να ξαναπαταει ουτε σε θρεντ με χωμα!
για καρμικο μου εκανε εμενα!![]()
![]()
![]()
αντε να γραψω και γω για την χειροτερη μοτοσυκλετιστικη μου εμπειρια.....
η ιστορια λοιπον ξεκιναει την παρασκευη το βραδυ, οταν αφησα το γαματο ss μηχανακι μου στο γκαραζ ενος φιλου, για να παρω ενα dr 350 με χωματινα λαστιχακια, ετοιμο για την κυριακατικη εξορμηση.....
κατι μου ''βρωμαγε'' οταν ειδα οτι χρειαστηκε αρκετες προσπαθειες για να το βαλει μπροστα, αλλα μιας και ειχε μερικους μηνες να δουλεψει, σκεφτηκα οτι εφταιγε η ακινησια....
το μαρτυριο που ακολουθησε τις επομενες δυο ημερες δεν περιγραφεται.....
μεχρι και σημερα, εχω καταφερει να το βαλω μπροστα, μονο δυο φορες με τη μανιβελα, και αυτο μετα απο μερικες χιλιαδες προσπαθειες!!!
χθες αργησα να ξυπνησω και οταν εφτασα η παρεα ειχε ηδη φυγει....
ετσι για κακη τους τυχη, περασα απεναντι απο τις γραμμες, και βρεθηκα με το σωτηρη και τον μητσο....
τους ξεσκισα στο σπρωξιμο και στη μανιβελια!!!
ο σωτηρης ως πιο εμπειρος, το καταφερε το τριμπουρδελο και το εβαλε μια δυο φορες που χρειαστηκε!
το μητσο τον εσκισα στο σπρωξιμο, και δεν εβγαλε και αχνα ο μαλακας, με αποτελεσμα να νιωθω ακομα περισσοτερες τυψεις....
καποια στιγμη στο γυρισμο που εμεινα μονος μου, λαχαμιασα τοσο απο το σπρωξιμο που για μια στιγμη αισθανθηκα οτι χανω τις αισθησεις μου!!!! καθως περνουσε και η ωρα, εμεινα μονος μου στην ερημια, και αν δεν γυρνουσε ο Μητσαρας να με βρει, θα με βρισκανε ξυλιασμενο σημερα![]()
το μονο ευχαριστο στο χθεσινο εφιαλτη, ηταν οτι ειχα την ευκαιρια να οδηγησω το κτμ του μητσου και το ''σκουτερ'' του σωτηρη!!!!
απιστευτη απολαυση να οδηγας αυτοματο εντουρο!
ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που με ανεχτηκανε και με βοηθησανε, και ενα μεγαλυτερο συγνωμη για την ταλαιπωρια που τους προκαλεσα!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αντε να γραψω και γω για την χειροτερη μοτοσυκλετιστικη μου εμπειρια.....
η ιστορια λοιπον ξεκιναει την παρασκευη το βραδυ, οταν αφησα το γαματο ss μηχανακι μου στο γκαραζ ενος φιλου, για να παρω ενα dr 350 με χωματινα λαστιχακια, ετοιμο για την κυριακατικη εξορμηση.....
κατι μου ''βρωμαγε'' οταν ειδα οτι χρειαστηκε αρκετες προσπαθειες για να το βαλει μπροστα, αλλα μιας και ειχε μερικους μηνες να δουλεψει, σκεφτηκα οτι εφταιγε η ακινησια....
το μαρτυριο που ακολουθησε τις επομενες δυο ημερες δεν περιγραφεται.....
μεχρι και σημερα, εχω καταφερει να το βαλω μπροστα, μονο δυο φορες με τη μανιβελα, και αυτο μετα απο μερικες χιλιαδες προσπαθειες!!!
χθες αργησα να ξυπνησω και οταν εφτασα η παρεα ειχε ηδη φυγει....
ετσι για κακη τους τυχη, περασα απεναντι απο τις γραμμες, και βρεθηκα με το σωτηρη και τον μητσο....
τους ξεσκισα στο σπρωξιμο και στη μανιβελια!!!
ο σωτηρης ως πιο εμπειρος, το καταφερε το τριμπουρδελο και το εβαλε μια δυο φορες που χρειαστηκε!
το μητσο τον εσκισα στο σπρωξιμο, και δεν εβγαλε και αχνα ο μαλακας, με αποτελεσμα να νιωθω ακομα περισσοτερες τυψεις....
καποια στιγμη στο γυρισμο που εμεινα μονος μου, λαχαμιασα τοσο απο το σπρωξιμο που για μια στιγμη αισθανθηκα οτι χανω τις αισθησεις μου!!!! καθως περνουσε και η ωρα, εμεινα μονος μου στην ερημια, και αν δεν γυρνουσε ο Μητσαρας να με βρει, θα με βρισκανε ξυλιασμενο σημερα![]()
το μονο ευχαριστο στο χθεσινο εφιαλτη, ηταν οτι ειχα την ευκαιρια να οδηγησω το κτμ του μητσου και το ''σκουτερ'' του σωτηρη!!!!
απιστευτη απολαυση να οδηγας αυτοματο εντουρο!
ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που με ανεχτηκανε και με βοηθησανε, και ενα μεγαλυτερο συγνωμη για την ταλαιπωρια που τους προκαλεσα!![]()
Με ειπε και μαλακα μετα απο ολα αυτα?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αντε βρε,μπραβο σ'ολους!!..![]()
και παντα τετοια!(TM)......εκτος απο τον παπ ισως...
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
αντε βρε,μπραβο σ'ολους!!..![]()
και παντα τετοια!(TM)......εκτος απο τον παπ ισως...
![]()
Εσυ βρε τι με ηθελες και πηρες τηλ?
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Με ειπε και μαλακα μετα απο ολα αυτα?![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εμενα στο χωμα θα με ξαναδειτε μονο οταν βγει μηχανη με δυο μιζες!!!!
να εχει και μια εφεδρικη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εμενα στο χωμα θα με ξαναδειτε μονο οταν βγει μηχανη με δυο μιζες!!!!
να εχει και μια εφεδρικη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ενα καλο 2Τ οπως ειδες παιρνει με τη πρωτη και σε μονοπατι κιολας!
![]()
ΚΟΥΛΑΤΖΑ!!!
![]()
![]()
![]()
Δημήτρη μου θα μπορουσες να δεις τα πμ σου λιγο που εχω ενα θέμα??![]()
![]()
ευχαριστω...και συνεχιστε τη κουβεντα για το χωμα..
ρε δε πας να το βαλεις μπροστα τωρα λεω γω, που το παρατησα το πρωι και πηρα ταξι για να ερθω στη δουλεια????Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ενα καλο 2Τ οπως ειδες παιρνει με τη πρωτη και σε μονοπατι κιολας!
![]()
ΚΟΥΛΑΤΖΑ!!!
![]()
![]()
![]()
αφου για μια στιγμη σκεφτηκα να αφησω και το κλειδι πανω, μπας και το κλεψουνε κι ας το πληρωνα μετα....τετοιο αχτι το'χω...