Το ακουγα αλλα δεν το πιστευα μεχρι που το βιωσα....
2 ημερες στην Γερμανια (ξανα) και το τσιγαρο επιτρεπετε μονο στην ....υπαιθρο στους -2 βαθμους ψ*λοκρυο...
μιλαμε καθολικη απαγορευση, ακομα και στο δωματιο του ξενοδοχειου ειχαν βαλει αισθητηρες καπνου (και στο μπανιο!!!) για να μην τραβηξεις καμια τζουρα και ερθει το τελος του κοσμου, η καταστροφη, η ραγδαια αυξηση της θερμοκρασιας του πλανητη.
Στα αεροδρομια συμβαινει το εξης κουλο....υπαρχει μονο ενας χωρος μετα το check-in οπου μπορεις να καπνισεις ...καλο ακουγεται μεχρι εδω....αλλα μιλαμε για ενα γυαλινο κουτι 2 Χ 3 με εξαερισμο οπου στριμωχνονται τα ταλαιπωρα χαρμανια της Ευρωπης για ενα τσιγαρο πριν απο την πτηση...σκηνες απειρου καλους...εχει τοση καπνα εκει μεσα που δεν χρειαζεται να αναψεις τσιγαρο, απλα αναπνεεις και γεμιζεις νικοτινη!
σεβαστος ο διαχωρισμος περιοχων για καπνιζοντες και μη, σεβαστο το να ...σεβεσαι το δικαιωμα του αλλου να μην εισπνεει τον καπνο σου παθητικα, αλλα εδω μιλαμε για Μακαρθισμο εναντιον των καπνιστων!! σιγα ρε παιδια το τσιγαρο σας μαρανε!!
με την ιδια λογικη και εγω απαιτω να απαγορευθουν απο αυριο ολα τα ΙΧ απο 1.600cc και πανω καθοτι δεν ειμαι υποχρεωμενος να εισπνεω τους ρυπους του καθε μαλακα που μπορει και με λιγοτερα κυβικα να κανει την δουλεια του!!καρκινο δεν μου προακλουν και τα καυσαερια; καρδιοαναπνευστικα προβληματα; ε, λοιπον να απαγορευθουν, η να επιτρεπεται η χρηση τους σε παρκα 20μ Χ 15μ αεροστεγως κλεισμενα, οπου θα πηγαινουν και θα γκαζωνουν τα V8 5000 κυβικων....
![]()
με λιγα λογια το θεωρω απιστευτα υπερβολικο, ειπαμε σεβασμος, διαχωρισμος περιοχων για καπνιζοντες-μη καπνιζοντες αλλα μην το χεσουμε και ενετελως το θεμα...
σε κατι τετοια πολιτικως ορθα ειμαστε πρωτοι βλεπω....στα ντουμαναι που εκλυουν οι κολοβιομηχανιες ομως κανουμε μοκο...
υ.γ.1 Με το που προσγειωθηκαμε στο el_venizelosμια γλυκεια ευωδια καπνου μας συνεπειρε....αυτα ειναι! πολιτισμενα πραγματα ...
![]()
υ.γ. στο parking που πηγα να παρω το αυτοκινητο κοντεψα να κανω μισο πακετο![]()