if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
90? την ώρα ε;.............................
Μμμμμ.....πάντα ήθελα να κάνω τη νοσοκόμα.![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μέχρι στιγμής τρεις άντρες και μια γυναίκα προσφέρουν ερωτικά μασάζ ενώ εννέα εθελοντές προσφέρθηκαν για ολοκληρωτικές ερωτικές επαφές με τιμή περίπου τα 90 ευρώ την ώρα.
απ'ότι διάβασα στην ιστοσελίδα του ιδρύματος ο ένας είναι επαγγελματίας φυσιοθεραπευτής....
μπράβο trooper παιδί μου!
επιτελείς κοινωνικό έργο!
γλυκό αγόρι...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
Μέχρι στιγμής τρεις άντρες και μια γυναίκα προσφέρουν ερωτικά μασάζ ενώ εννέα εθελοντές προσφέρθηκαν για ολοκληρωτικές ερωτικές επαφές με τιμή περίπου τα 90 ευρώ την ώρα.
απ'ότι διάβασα στην ιστοσελίδα του ιδρύματος ο ένας είναι επαγγελματίας φυσιοθεραπευτής....
γλυκό αγόρι...![]()
Γιώργο??????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aυτο δεν το ειδε κανεις????
Μιχάλης Μπακ
Βroadback???![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
Keep spamming!!!:a13:
giati na trexoume stin elvetia?
ke edo kala ine
lipon logo aristou proiontos edo kostizi 100 euro i ora ke opios exi fagoura apo piso ton ton ksinoume mia xara...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
πφφφφφφφφφφφ,
ψιλικατζηδες!!!
με 500€ την ωρα κατι κανουμε....![]()
![]()
![]()
επειδη απ οτι διαβασες επιτελω κοινωνικο εργο σε κουλους,κουτσους και γενικα αναπηρους κοιτα μη σου ρθει καμια αδεσποτη !!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
απ'ότι διάβασα στην ιστοσελίδα του ιδρύματος ο ένας είναι επαγγελματίας φυσιΚ οθεραπευτής....
γλυκό αγόρι...![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
επειδη απ οτι διαβασες επιτελω κοινωνικο εργο σε κουλους,κουτσους και γενικα αναπηρους κοιτα μη σου ρθει καμια αδεσποτη !!!!!!!
![]()
ΜΙΣΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ!!!!!!!
![]()
δε θα προλαβεις να παρεις ληψη.θα ειμαι πολυ fastΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΜΙΣΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ!!!!!!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε θα προλαβεις να παρεις ληψη.θα ειμαι πολυ fast![]()
κοκκορας εισαι?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι ρε απλα εχω και δουλειες...με κουλους θα ασχολουμαι ???Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
κοκκορας εισαι?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
και η πλακα ειναι οτι θα παρω και 90 ευρα.
μπαμπηηηηηηηηηηηηηηηηη κααααααλα θα περαω !!!!!!!!!!
αχ αγάπη μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
επειδη απ οτι διαβασες επιτελω κοινωνικο εργο σε κουλους,κουτσους και γενικα αναπηρους κοιτα μη σου ρθει καμια αδεσποτη !!!!!!!
![]()
μη πεις τιποτα σε καταλαβ απο τη φωνη τελος !!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zefkas
αχ αγάπη μου!
![]()