βρε συ...Αρχικά δημιουργήθηκε από karelis
ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΟΛΟΓΕΡΟ ΕDO ΜΕ 50CC!!!!!EΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;;!!!!
αυτός δεν κάνει εντο,,....
μάγκωσε τα @@ του στο τιμόνι απο το φρενάρισμα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
χάλια είμαστε το χω πει:rotflmao:
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
απο αυτα τα μηχανακια εμπειρε καρελακο γεννηθηκανε πολλα αστερια των gp που βλεπουμε ολοι και μας τρεχουν τα σαλια...στην ιταλια και σε αλλες ευρωπαικες χωρες υπαρχουν πρωταθληματα για παιδια στην ηλικια σου και μικροτερα οπου γινονται τα πρωτα τους βηματα στην αγωνηστικη οδηγηση...οι δυνατοτητες τους ειναι αξιολογες και φορανε φινα περιφερειακα επιτρεποντας στους νεαρους αναβατες να εξεληξουν τις οδηγηκες τους ικανοτητες.......
το πρωτο θα ηταν οτι πρεπει για σενα και για τα πρωτα σου βηματα στο θαυμαστο κοσμο των μηχανων...γιατι δεν πειθεις το πατερα σου να σου παρει ενα.......και μη μου πεις για fazer και πρασινα αλογα γιατι και να το οδηγεις που λεει ο λογος .....ΔΕΝ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙΣ.....και βιαζεσε να μεγαλωσεις .....
ελπιζω να καταλαβες οτι σου δινω μια σοβαρη απαντηση στο ποστ σου και περιμενω μια αναλογη συμπεριφορα.....
σε αφηνω να ονειρευτεις με ποσο μεγαλη ασφαλεια θα μπορουσες να γινεις ο Νο 1 οδηγος εν λευκαδι...με το σωστο τροπο![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
απο αυτα τα μηχανακια .......... μπορουσες να γινεις ο Νο 1 οδηγος εν λευκαδι...με το σωστο τροπο![]()
χαρα στο κουραγιο και την ορεξη σου!!!!
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
απο αυτα τα μηχανακια εμπειρε καρελακο γεννηθηκανε πολλα αστερια των gp που βλεπουμε ολοι και μας τρεχουν τα σαλια...στην ιταλια και σε αλλες ευρωπαικες χωρες υπαρχουν πρωταθληματα για παιδια στην ηλικια σου και μικροτερα οπου γινονται τα πρωτα τους βηματα στην αγωνηστικη οδηγηση...οι δυνατοτητες τους ειναι αξιολογες και φορανε φινα περιφερειακα επιτρεποντας στους νεαρους αναβατες να εξεληξουν τις οδηγηκες τους ικανοτητες.......
το πρωτο θα ηταν οτι πρεπει για σενα και για τα πρωτα σου βηματα στο θαυμαστο κοσμο των μηχανων...γιατι δεν πειθεις το πατερα σου να σου παρει ενα.......και μη μου πεις για fazer και πρασινα αλογα γιατι και να το οδηγεις που λεει ο λογος .....ΔΕΝ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙΣ.....και βιαζεσε να μεγαλωσεις .....
ελπιζω να καταλαβες οτι σου δινω μια σοβαρη απαντηση στο ποστ σου και περιμενω μια αναλογη συμπεριφορα.....
σε αφηνω να ονειρευτεις με ποσο μεγαλη ασφαλεια θα μπορουσες να γινεις ο Νο 1 οδηγος εν λευκαδι...με το σωστο τροπο![]()
ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΠΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΒΟΛΤΑ ΤΗ FAZER ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΕΣΤΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η..Σ![]()
![]()
lefkadaaaara gia panta reeee
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
βρε συ...
αυτός δεν κάνει εντο,,....
μάγκωσε τα @@ του στο τιμόνι απο το φρενάρισμα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.ΚΑ.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spike
PARTE KAI ALLO ENA ENDO....
ΑΥΤΑ ΤΑ EDO ΣΟΥ ΡΕ SPIKE ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!\
Κ.Α.Ρ.Ε..ΛΗ.Σ:rotflmao: :rotflmao:
OK ALLA APOTHN ALLH KAI EMENA ME SYGLONIZEI TO EPIPEDO TON ELLHNIKON SOU.... MHPOS THA EPREPE NA PYROBOLISOUN THN KATHIGITRIA SOU ??? O MPAMPAS SOU EXEI KARAMPINA ???
Riders on the storm......
If the facts don't fit the theory..... change the facts....
OK ALLA APOTHN ALLH KAI EMENA ME SYGLONIZEI TO EPIPEDO TON ELLHNIKON SOU.... MHPOS THA EPREPE NA PYROBOLISOUN THN KATHIGITRIA SOU ??? O MPAMPAS SOU EXEI KARAMPINA ???
ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΦΕΚΙ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑ!
Κ.Α.Ρ.Ε..ΛΗ.Σ.![]()
![]()
![]()
![]()
Κ.Α.Ρ.Ε.Λ.Η.Σ
Τσιμπα ενα αρχιδι ρε...
![]()
![]()
![]()
Μιλαμε ισως ο μονος που θα μπορουσα να το πω και να γελαω σαν τρελος τωρα![]()
![]()
![]()
CBF600S
To problima re sy Kare(mpou)li einai oti ta @rxidi@ sou einai poly mikra kai gia ayto to logo zalizontai ... na pas se ena giatro na to koitaxeis i na perimeneis na megaloseis ligo akoma....
Oso gia to endo pou ebala einai idaniko megethos mixanis gia esena bre kouto....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Riders on the storm......
If the facts don't fit the theory..... change the facts....
To problima re sy Kare(mpou)li einai oti ta @rxidi@ sou einai poly mikra kai gia ayto to logo zalizontai ... na pas se ena giatro na to koitaxeis i na perimeneis na megaloseis ligo akoma....
Oso gia to endo pou ebala einai idaniko megethos mixanis gia esena bre kouto....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα σε επιανα στις παναγιες τωρα αλλα εχε χαρη μου που ζω αυτη τι στιγμη αντε spike 125 τι τα θες ρε βλακα αυτα τα μπουρδελα δεν ειναι μηχανακια αυτα!!
κ.α.ρ.ε.λη.σ.![]()
![]()
![]()