κοντευει η Haidi μου να μοιασει πιο καθαροαιμη!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
(αποσβεστήρες κραδασμών, αυτόματοι συμπλέκτες, μαλακές σέλες, βεντιλατέρ στα ψυγεία ....)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοντευει η Haidi μου να μοιασει πιο καθαροαιμη!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
(αποσβεστήρες κραδασμών, αυτόματοι συμπλέκτες, μαλακές σέλες, βεντιλατέρ στα ψυγεία ....)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μ'αρέσει ρε Κώστα που κάθεσαι και ασχολείσαι με το πορτοκαλί αδερφάτο της Βαρυμπόμπης ...
Ουφ, το δικο μου δεν εχει τιποτα απο αυτα! :o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σημερα ειχα κατα νου να ξυπνησω και να παω να παρω καινουρια grip μιας και αυτα που φοραει ειναι κομενα λογο που οι παλιες χουφτες επιαναν στις ακρες απο το τιμονι!
Δεν ξυπνησα ο μλκς!![]()
Υπαρχει καποια καλη προταση για grip?
Να παρω της ΚΤΜ ή ο,τι να ναι?
![]()
Αλλη ερωτηση μιας και μου εδωσε ενα tip ο Χελιωτης και θα δοκιμασω πρωτα αυτο...
Αν ομως τελικα παρω γραναζι...
Στην ΚΤΜ μου ειπαν οτι μετα το 48 που φοραει, το επομενο που βγαζει η ΚΤΜ ειναι 45 το οποιο μαλλον θα το μακρυνει πολυ το μηχανακι!
Σε αλλα καταστηματα που ρωτησα μου ειπαν οτι εχουν μονο αλουμινενια και οτι αυτα εχουν διπλασια τιμη απ οτι ενα σιδερενιο!
Εκτος απο ενα μαγαζιπου μου ειπε οτι εχουν διαφορα 2-3 ευρω!
Εγω θελω να κανω δοκιμη, δε θελω να σκασω μπαμ μια 35αρα για γραναζι και να παει στραφι! Ας δωσω 15-20 κι αν μου κανει, οταν αλλαξω και αλυσιδα παιρνω αλουμινενιο στο νουμερο που τελικως εχω καταληξει!
Ποιες εταιριες βγαζουν 46-47 σε σιδερο ξερουμε?
![]()
Ενα μηχανακι με αυτα τα καβαλετα που ειχα καβαλησει (αλλα τα ειχε αρκετο καιρο πανω) το τιμονι του εξαιτιας αυτων ειχε τρομερη ασαφεια....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μ'αρέσει ρε Κώστα που κάθεσαι και ασχολείσαι με το πορτοκαλί αδερφάτο της Βαρυμπόμπης ...
"Κουνιοταν" τοσο σε σημειο που νομιζες οτι θα σου μεινει στα χερια......
Αυτο για να μην φανουν σαν ειρωνια τα παραπανω γραφομενα μου.....![]()
![]()
![]()
![]()
Ως συνήθως, ανεξάντλητη πηγή γνώσης....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Στην ΚΤΜ μου ειπαν οτι μετα το 48 που φοραει, το επομενο που βγαζει η ΚΤΜ ειναι 45 το οποιο μαλλον θα το μακρυνει πολυ το μηχανακι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η KTM βγάζει για το μηχανάκι σου από 45 έως 50 δόντια ΑΝΑ 1 δόντι !!!
Και γιατί να βάλεις σιδερένιο ???
(να είχες το 525 4Τ θα το καταλάβαινα, αλλά τα κρουστικά φορτία στο γρανάζι ενός 200 2Τ ΔΕΝ είναι και τίποτε σοβαρό ...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
\Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η KTM βγάζει για το μηχανάκι σου από 45 έως 50 δόντια ΑΝΑ 1 δόντι !!!
Και γιατί να βάλεις σιδερένιο ???
(να είχες το 525 4Τ θα το καταλάβαινα, αλλά τα κρουστικά φορτία στο γρανάζι ενός 200 2Τ ΔΕΝ είναι και τίποτε σοβαρό ...)![]()
logo kostous kai mono
gia test xrisimopoieis ena poly ftino siderenio kai ean se aresei... otan alakseis olo to paketa alysogranazion perneis alouminenia e??
ego pantos etsi ekana
Ρε Μήτσε, μεγειές τώρα το είδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ ΜΟΥ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Επιτέλους, ήρθε σπιτι (thanks dirtdird για την μεχρι τωρα φιλοξενεία του) και η στιγμη για εσας (οσοι δεν το εχετε δει) να το απολαυσετε!![]()
Here you are!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλές λάσπες και μακρια απο χαντάκ....![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ ΜΟΥ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Επιτέλους, ήρθε σπιτι (thanks dirtdird για την μεχρι τωρα φιλοξενεία του) και η στιγμη για εσας (οσοι δεν το εχετε δει) να το απολαυσετε!![]()
Here you are!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μεστην Κ@βλ@ ειναι το εργαλειο!!!!
Καλο λασπωρο και καλοριζικο!!! Και παντα ορθιος!!
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
Juls για κοίτα εδώ: flex barsΑρχικά δημιουργήθηκε από Julius
episeis na dieykriniso oti oi kradasmoi einai aytoi pou me skizoune, kai ston dromo otan aneveno me to prioni sto vouno, sto tetarto poy akoumpao to timoni arxizoune oi ponoi
Ίσως η πιο ακραία -και ακριβή- λύση, στα χαρτιά φαίνεται καλή. Βέβαια, εάν δεν το δοκιμάσεις, δύσκολα μπορείς να εκτιμήσεις εάν σου κάνει.
edit: ψάχνοντας το link, είδα και τιμή......
από 299$ only, αστο καλύτερα, με τόσα λεφτά παίρνεις καινούργια χέρια....:rotflmao: :rotflmao:
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
\
logo kostous kai mono
gia test xrisimopoieis ena poly ftino siderenio kai ean se aresei... otan alakseis olo to paketa alysogranazion perneis alouminenia e??
ego pantos etsi ekana
Oldman, για τον απο πανω λογο και μονο! :wacko:
Ακριβως ετσι το σκεφτομαι, μολις καταληξω τι θελω, θα αλλαξω αλυσιδογραναζα και ασφαλως θα βαλω αλουμινιο!
Α, προφανως με ενημερωσε λαθος ο-της-ΚΤΜ για τα νουμερα των γραναζιωνΕ!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Ρε Μήτσε, μεγειές τώρα το είδα.![]()
Καλές λάσπες και μακρια απο χαντάκ....![]()
![]()
Ευχαριστω πολυ Νικολα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
δε το ελεγες νωριτερα για τα χαντακια?![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Μεστην Κ@βλ@ ειναι το εργαλειο!!!!
Καλο λασπωρο και καλοριζικο!!! Και παντα ορθιος!!
ευχαριστω πολυ φιλε! Να σαι καλα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μητσο κατι σοβαρο ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
δε το ελεγες νωριτερα για τα χαντακια?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()