Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 178

Θέμα: Θέλω πλαγιές και ποτάμιααα! θέλω εντούροοο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Εγω παλι θελω να βρεθει καποιος να μπορει να φτιαξει το ΧΤ μου για να κανω παρεα στον Zefka στα απατητα μονοπατια !!

με το ΧΤ σε απατητα μονοπατια?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της matsamitsou
    μακάριος ο έχων 2 μοτοσακά ....

1) ένα πολιτισμένο φέρον τακούνια εντούρο για τουριστάδικες εντουράδες και καθημερινή χρήση στην πόλη. Νιώθω πολύ π@π@ρ@ς που τόσο καιρό φόρτωνα το cbr χιλιόμετρα στην πόλη, δεν είναι αυτή η χρήση του ΤΕΛΟΣ, δόξα το θεό (δηλαδή εμένα) υπάρχουν άλλα εργαλεία για αυτή τη δουλειά (π.χ. DR, XR κλπ). Το εντουράκι της πόλης από ό,τι κατάλαβα δεν είναι για τα πιστάκια, τουλάχιστον δεν είναι για χόρταση. ναι άμα γουστάρεις να πας μια-δυο αραιά και που, αλλά τα πιστάκια είναι απαιτητικά για τη μηχανή, προκλητικά για τρέλες στον αναβάτη και θα στο φορτώσουν ζημιές .... εκεί χρειάζεται να έχεις έναν από αυτούς τους δίχρονους εσκαφείς/grader που δεν χαμπαριάσουν. Ο συνδυασμός του χρησιμοποιώ το εντουράκι στην πόλη και το βάζω πιστάκια τακτικά, είναι δύσκολος και πιστεύω θα κουράσει εσένα και την τσέπη σου.
    2) ένα τουριστοειδές street για χιλιομετροφαγεία και μακρινές βόλτες ...

και εγέννετο φως !!!

@Trooper: Καβάλα μια το εντουράκι και θα σου φύγει η γενετική ανωμαλία. trust me .... (τί έχεις ρε ? είναι σοβαρό ?) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    επίσης βοηθάει και στο πεπτικό, αν περνάς ατελειώτες ώρες στην τουαλέτα. Για τους γεροντότερους .... πρέπει να βοηθάει και στα νεφρά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou

Για τους γεροντότερους .... πρέπει να βοηθάει και στα νεφρά.
    ναι αλλά σε όρθια στάση και με τους κραδασμούς θα μακρύνουν τα @@ :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    @Trooper: Καβάλα μια το εντουράκι και θα σου φύγει η γενετική ανωμαλία. trust me .... (τί έχεις ρε ? είναι σοβαρό ?) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    επίσης βοηθάει και στο πεπτικό, αν περνάς ατελειώτες ώρες στην τουαλέτα. Για τους γεροντότερους .... πρέπει να βοηθάει και στα νεφρά.
    ρε τι εχουμε παθει..........ταμενοι εισαστε ολοι????

σε ποιον ορκιστηκατε να με λασπωσετε ????ποιος ειναι πισω απο τη πλεκτανη????μιλατε ρε !!!!

oldman???
    dirtbird???
    STOYBI???
    DimChios???
    caesarsk???
    KaTaNaS???
    Julius???

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ???????????????

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γιώργο στη ζωή πρέπει να τα δοκιμάζουμε όλα ή τουλάχιστον όλα

Όπως κάποιοι σου έβαλαν την ιδέα του css και των trackdays έτσι λοιπόν έρχεται και ή πρόκληση του χώματος
    Κάποτε μου το πρότειναν και εμένα, το δοκίμασα και με παλάβωσε!
    Σκέψου οτι έχεις fazer και λες οτι το ξέρεις, οτι το πας τέρμα οτι,οτι..... μπαίνεις όμως στην πίστα και όλα καταρρέουν!'Ετσι ακριβώς γίνεται και με ένα 125-200 κλπ στο χώμα!
    Καβαλάς και λές έλα μωρέ, ποδήλατο είναι! Περνάνε 30-40 λεπτά και ψάχνεις κάποιον να σε γυρίσει σπίτι γιατί έχεις πιαστεί ολόκληρος
    Προσωπικά εμένα αυτό που μου άρεσε πιο πολύ απ'όλα ήταν οτι δεν υπήρχε καθορισμένη διαδρομή, όπου σου αρέσει στρίβεις, πας και αν δεν βγαίνει πουθενά πίσω και επιλογή διαφορετικού μονοπατιου!Αυτή η συνεχής επαφή με τη φύση είναι άλλο πράγμα.
    Προσπάθησε μια φορά ( άλλωστε με την πρώτη δε γίνεσαι, ε; )
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Το εντουράκι της πόλης από ό,τι κατάλαβα δεν είναι για τα πιστάκια, τουλάχιστον δεν είναι για χόρταση. ναι άμα γουστάρεις να πας μια-δυο αραιά και που...................... Ο συνδυασμός του χρησιμοποιώ το εντουράκι στην πόλη και το βάζω πιστάκια τακτικά, είναι δύσκολος και πιστεύω θα κουράσει εσένα και την τσέπη σου.

Δεν έχεις δίκιο.

Κατ αρχάς δεν υπάρχει εντούρο πόλεων.

Ο μόνος λόγος που άλλαξα το XR είναι για τί δεν εχει μίζα, και μόνο αυτό.
    Οχι επειδή ειναι δύσκολο να πάρει (ποτέ πάνω απο 3 μανιβελιές) αλλα για την περίπτωση της υπερχείλισης-τουμπας σε συνδυασμό με την κούραση στον αγώνα.

Ο Παπασούζας (που ήσασταν μαζί στα πιστάκια πριν 2 εβδομάδες με το CRE ) όταν είχε το XR το πρωί πήγαινε στον αγώνα και το βράδυ πιτσαρία .

Στο κάτω κάτω έχουμε βγεί βόλτα με τόσα παιδιά απο εδω και μπορούν να στο πιστοποιήσουν.

Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει μόνο στο XR αλλα υπάρχουν και άλλα παραδειγματα ΤΤR - DR κτλ.

Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μακάριος ο έχων 2 μοτοσακά ....

1) ένα πολιτισμένο φέρον τακούνια εντούρο για τουριστάδικες εντουράδες και καθημερινή χρήση στην πόλη.

τα τακουνια φθειρονται αδικα στην πολη και δεν προσφερουν και το καλυτερο κρατημα που θα μπορουσες να εχεις. Επισης δεν χρισιμευουν κιολας .....αφου δεν εχεις που να....σκαψεις!!!!!!!!!!!

εγω εχω semi επανω και ειναι μια χαρα,γλιστραει βεβαια παραπανω απο το κανονικο αλλα γουσταρω.

ενα σετακι ζαντολαστιχα motard και εχεις αυτο ακριβως που θελεις! (εννοειται οτι τις παλιες ζαντουλες τις εξοπλιζεις με τακουνια και τις εχεις στην αποθηκη για οποιοδηποτε "ανησυχο" σ/κ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Γιώργο στη ζωή πρέπει να τα δοκιμάζουμε όλα ή τουλάχιστον όλα αυτα να τα κανεις εσυ !!!εγω απεχω!!!

Όπως κάποιοι σου έβαλαν την ιδέα του css και των trackdays έτσι λοιπόν έρχεται και ή πρόκληση του χώματος δεν ερχεται καμια προκληση !!
    Κάποτε μου το πρότειναν και εμένα, το δοκίμασα και με παλάβωσε!ε καλα εσυ εισαι και ανωμαλος εγω τι φταιω ???
    Σκέψου οτι έχεις fazer και λες οτι το ξέρεις, οτι το πας τέρμα οτι,οτι.....ποτε δεν ειπα κατι τετοιο !!!!!!!! μπαίνεις όμως στην πίστα και όλα καταρρέουν!'Ετσι ακριβώς γίνεται και με ένα 125-200 κλπ στο χώμα!δε με ενδιαφερει το χωμα!!!εχει ερθει ο πολιτισμος πλεον.ασφαλτος!!!αν θελω χωμα αγοραζω αλογο και οχι μηχανακι!!!
    Καβαλάς και λές έλα μωρέ, ποδήλατο είναι! Περνάνε 30-40 λεπτά και ψάχνεις κάποιον να σε γυρίσει σπίτι γιατί έχεις πιαστεί ολόκληρος και απο αλλα πραματα μπορεις να πιστεις ολοκληρος χωρις καν να χρειαστει να βγεις απο το σπιτι....!
    Προσωπικά εμένα αυτό που μου άρεσε πιο πολύ απ'όλα ήταν οτι δεν υπήρχε καθορισμένη διαδρομή, όπου σου αρέσει στρίβεις, πας και αν δεν βγαίνει πουθενά πίσω και επιλογή διαφορετικού μονοπατιου!Αυτή η συνεχής επαφή με τη φύση είναι άλλο πράγμα.
    Προσπάθησε μια φορά ( άλλωστε με την πρώτη δε γίνεσαι, ε; ) δε θελω ρε παιδι μου !!!!!!!!μπααααααααααααααααααα

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δε με ενδιαφερει το χωμα!!!εχει ερθει ο πολιτισμος πλεον.ασφαλτος!!!αν θελω χωμα αγοραζω αλογο και οχι μηχανακι!!!
    Εδώ σου προσφέρουμε 30-40 άλογα και εσύ θέλεις ένα;

Ρε φίλε έχεις πρόβλημα, το γνωρίζεις και δεν κάνεις τίποτα!
    Τι θα γίνει με εσένα;
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    Γιώργο στη ζωή πρέπει να τα δοκιμάζουμε όλα ή τουλάχιστον όλα αυτα να τα κανεις εσυ !!!εγω απεχω!!!

Όπως κάποιοι σου έβαλαν την ιδέα του css και των trackdays έτσι λοιπόν έρχεται και ή πρόκληση του χώματος δεν ερχεται καμια προκληση !!
    Κάποτε μου το πρότειναν και εμένα, το δοκίμασα και με παλάβωσε!ε καλα εσυ εισαι και ανωμαλος εγω τι φταιω ???
    Σκέψου οτι έχεις fazer και λες οτι το ξέρεις, οτι το πας τέρμα οτι,οτι.....ποτε δεν ειπα κατι τετοιο !!!!!!!! μπαίνεις όμως στην πίστα και όλα καταρρέουν!'Ετσι ακριβώς γίνεται και με ένα 125-200 κλπ στο χώμα!δε με ενδιαφερει το χωμα!!!εχει ερθει ο πολιτισμος πλεον.ασφαλτος!!!αν θελω χωμα αγοραζω αλογο και οχι μηχανακι!!!
    Καβαλάς και λές έλα μωρέ, ποδήλατο είναι! Περνάνε 30-40 λεπτά και ψάχνεις κάποιον να σε γυρίσει σπίτι γιατί έχεις πιαστεί ολόκληρος και απο αλλα πραματα μπορεις να πιστεις ολοκληρος χωρις καν να χρειαστει να βγεις απο το σπιτι....!
    Προσπάθησε μια φορά ( άλλωστε με την πρώτη δε γίνεσαι, ε; ) δε θελω ρε παιδι μου !!!!!!!!μπααααααααααααααααααα
    εντάξει παιδιά, έχει ψηθεί ... είναι έτοιμος.

ρε ο trooper φοβάται τον κώλο οταν παει πέρα δοθε!!

δεν του έχει εμπιστοσύνη

κι αν του μείνει???

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ναι αλλά σε όρθια στάση και με τους κραδασμούς θα μακρύνουν τα @@ :rotflmao:
    κακό είναι αυτό ??? θα μακρύνουν εστί κρεμάσουν ? γιατί αν είναι μόνο να μακρύνουν τύπου μπάλα rugby τότε οκ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ρε ο trooper φοβάται τον κώλο οταν παει πέρα δοθε!!

δεν του έχει εμπιστοσύνη

κι αν του μείνει???

:rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θα δοκιμασει κιαυτος καποια στιγμη το μονοκυλινδρο μοτερ και ....

Εδώ σου προσφέρουμε 30-40 άλογα και εσύ θέλεις ένα; ναι

Ρε φίλε έχεις πρόβλημα, το γνωρίζεις και δεν κάνεις τίποτα!ναι
    Τι θα γίνει με εσένα; τιποτα!!!

εντάξει παιδιά, έχει ψηθεί ... είναι έτοιμος.
    μην αλλαξεις πλευρο εσυ....!

Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θελω γνωμες και ιδεες, συντροφια.
    από vestromas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 15:17
  2. Θέλω Τσόπερ και βοήθεια!
    από veagle στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2007, 21:47
  3. Αλλαξα αμορτισερ και θελω αποστατες μοχλικου
    από Zbandit750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2006, 06:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •