Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: fazer78 vs fazerS2

Νέο μέλος

fazer78 vs fazerS2

Αυτή τη βδομάδα σκέφτομαι να κλείσω το fazer αυτό που τελικά με προβληματίζει είναι οι πολλές εκδόσεις του το ερώτημα μου είναι να πάρω το απλό με τα 78 άλογα δεδομένου οτι το μηχανάκι δεν θα το χρησιμοποιήσω για πίστα ούτε είμαι γκαζοφονιάς για να το τελικιάζω θα το χρησιμοποιήσω για την πόλη και για μικρά ταξιδάκια διπλός ή το s2 στην τιμή του S2 παίρνεις το απλό με abs όσοι έχουν το απλό με τα 78 άλογα μπορούν να πουν τις εντυπώσεις τους. Για να πω την αλήθεια σε μικρό test drive που έκανα και τα δύο μοντέλα δεν είδα μεγάλες διαφορές πιστεύω οτι δεν έχουν μεγάλες διαφορές και αυτές που έχουν μπορείς να τις ανακαλύψεις μόνο στην πίστα και όχι τόσο στον δρόμο. Περιμένω τις απόψεις σας

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Προσωπικη μου αποψη ειναι πως η εκδοση με τα 78 αλογα ειναι κοροιδια καθως μιλαμε ουσιαστικα για 2 ιδια μηχανακια...(συγνωμη μηχανες εννοω)
    Ουτε τα 98 ουτε τα 78 αλογα δεν προκειται να σε κανουν αρχοντα στην πιστα καθως δεν ειναι αυτος ο στοχος του γυμνου fazer.
    Τοτε γιατι να παρεις το 98αρι θα μου πεις...
    Γιατι ο κοσμος μετα απο καποιο καιρο συμβιωσης με τη μηχανη του θελει κι αλλο γκαζι..και θα ειναι κριμα να μην το εχεις δεδομενης της μικρης χρηματικης διαφορας των 2 μοντελων..και πιο ανετα θα σε ταξιδεψει ΚΑΙ θα εχεις πολυ καλυτερη μεταπωληση στο μελλον...
    Καλοταξιδος
    - Omnia mea mecum porto -

Φιλε Auris extraordinaire
    MHN κανεις το λαθος και παρεις την εκδοση με τα 78 αλογα(που ειναι 65 στον τροχο)
    Εκτος απο το οτι θα κλαις τα λεφτα σου σε λιγο καιρο, δεν θα μπορεις και να το πουλησεις γιατι κανεις δεν θελει fazer 600 των 65 ιππων
    Eως ποτε οι marketing managers των εταιριων θα ειναι ΤΟΣΟ ασχετοι ωστε να βγαζουν τετοια μοντελα στην αγορα?

Η διαφορα με το S2 ειναι μικρη αν υπολογισεις δυναμη/φρενα/ψαλιδι/αισθητικη κ.α.

Το fazer 600 s2 εχει λογικη τιμη
    Το fazer 600 78hp ειναι ΑΚΡΙΒΟ για αυτα που προσφερει, καλυτερα παρε bandit 650

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Το fazer 600 78hp ειναι ΑΚΡΙΒΟ για αυτα που προσφερει, καλυτερα παρε bandit 650

Μην παρεις bandit 650

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
    Προσωπικη μου αποψη ειναι πως η εκδοση με τα 78 αλογα ειναι κοροιδια καθως μιλαμε ουσιαστικα για 2 ιδια μηχανακια...(συγνωμη μηχανες εννοω)
    Ουτε τα 98 ουτε τα 78 αλογα δεν προκειται να σε κανουν αρχοντα στην πιστα καθως δεν ειναι αυτος ο στοχος του γυμνου fazer.
    Τοτε γιατι να παρεις το 98αρι θα μου πεις...
    Γιατι ο κοσμος μετα απο καποιο καιρο συμβιωσης με τη μηχανη του θελει κι αλλο γκαζι..και θα ειναι κριμα να μην το εχεις δεδομενης της μικρης χρηματικης διαφορας των 2 μοντελων..και πιο ανετα θα σε ταξιδεψει ΚΑΙ θα εχεις πολυ καλυτερη μεταπωληση στο μελλον...
    Καλοταξιδος

Για το bandit το σκέφτομουν να σου πω την αλήθεια αλλά και αυτό δεν έχει χαμηλη τιμή μεταπώλησης έπειτα το πλαίσιο του fazer και τα κατα πολύ λιγότερα κιλά του το κάνουν κατα πολύ καλύτερο του πιστεύω κάποιοι λένε οτι το απλό fazer έχει καλύτερη ροπη και καλύτερη συμπεριφορα στις χαμηλές στροφές απο το s2. Και ποιά είναι η διαφορά τους στην τιμή αντιπροσωπείας πάντα????

Αρχικά δημιουργήθηκε από auris
    κάποιοι λένε οτι το απλό fazer έχει καλύτερη ροπη και καλύτερη συμπεριφορα στις χαμηλές στροφές απο το s2. Και ποιά είναι η διαφορά τους στην τιμή αντιπροσωπείας πάντα????
    Ειναι παντου ασθενεστερο απο το s2
    Το παραπανω το εχουν επιβεβαωσει οτι review εχω διαβασει σε Ελλαδα και εξωτερικο

Δες τις τιμες, οι διαφορες τιμης που εχουν ειναι μεγαλυτερες για το φερινγκατο μοντελο

FZ6 FAZER 6670 STREET 600 78
    FZ6 FAZER ABS 7400 STREET 600 78
    FZ6 FAZER S2 8120 STREET 600 96
    FZ6 FAZER S2 ABS 8920 STREET 600 96
    FZ6 NAKED 7070 STREET 600 78
    FZ6 NAKED ABS 7850 STREET 600 78
    FZ6 S2 7570 STREET 600 96
    FZ6 S2 ABS 8360 STREET 600 96

Νέο μέλος
    6670 με 8120 έχουν μια καλή διαφορά τιμής πάντως................

Για το bandit το σκέφτομουν να σου πω την αλήθεια αλλά και αυτό δεν έχει χαμηλη τιμή μεταπώλησης έπειτα το πλαίσιο του fazer και τα κατα πολύ λιγότερα κιλά του το κάνουν κατα πολύ καλύτερο του πιστεύω κάποιοι λένε οτι το απλό fazer έχει καλύτερη ροπη και καλύτερη συμπεριφορα στις χαμηλές στροφές απο το s2. Και ποιά είναι η διαφορά τους στην τιμή αντιπροσωπείας πάντα????
    Η διαφορα του "απλου" απο το s2 ειναι περιπου 500 ευρα τα οποια αξιζει με το παραπανω το s2.
    Αυτο που λες για την καλυτερη ροπη ειναι σωστο και λαθος μαζι...εχει μεν περισσοτερη δυναμη χαμηλα απ'οτι το s2 (πραγμα που θελει και εμπειρια για να το προσεξεις) αλλα ως τετρακυλινδρο δεν ειθισται να δουλευει χαμηλα οποτε και στα ψηλα που θα το χρειαστεις και ειναι το πεδιο λειτουργιας του (πχ. ταξιδι) θα δυσκολευεται (πραγμα που το προσεχεις θες δε θες)

6670 με 8120 έχουν μια καλή διαφορά τιμής πάντως................
    Συγκρινεις γυμνο με φερινγκατο νομιζω :smilea:

Edit. Η και οχι..δεν διαβασα καλα τη λιστα και η διαφορα στις τιμες που σου ειπα ηταν παλαιοτερη

Νέο μέλος
    6700 μου είπε ο αντιπρόσωπος για το feringato με τα 78 άλογα σίγουρα προσφέρει περισσότερα απο το Bandit (σε τιμη μεταπώλησης πλαίσιο κτλ) σε ανταλλαγή του pegaso που έχω τώρα πετυχαίνω την καλύτερη τιμή με τον αντιπρόσωπο της yamaha όποτε το μοντ΄λο που πιστεύω οτι ικανοποιεί τις ανάγκες μου είναι το fazer τώρα για τα γκάζια που είπες πιο μπροστά φαντάσου οτι απο τον μονοκύλινδρο pegaso με τα πολύ λίγα άλογα θα ανέβω σε fazer με 78 άλογα όποτε δεν πολυ δελεάζουν τα 20 παραπάνω του s2.

Συγκρινεις γυμνο με φερινγκατο νομιζω :smilea:

Edit. Η και οχι..δεν διαβασα καλα τη λιστα και η διαφορα στις τιμες που σου ειπα ηταν παλαιοτερη
    Bασικα εχει πεσει η τιμη του φερινγκατου 78 ιππων fazer
    Αν προσεξεις στο γυμνο η διαφορα ειναι αστεια

Παρολα αυτα ξαναλεω, εγω θα επελαγα το S2

Γιατι δεν κοιτας και το γυμνο S2?

το feringato με τα 78 άλογα σίγουρα προσφέρει περισσότερα απο το Bandit (σε τιμη μεταπώλησης πλαίσιο κτλ)
    Το fazer των 78 αλογων προσφερει πολυ πολυ πολυ λιγοτερα απο το bandit φιλε μου...
    Αφ'ενος ενω το fazer εχει καλη μεταπωλητικη αξια το μικρο δεν εχει...
    Αφ'ετερου τι κολλημα εχεις φαει με το πλαισιο?Επειδη μοιαζει με της R6 ?Το πλαισιο απο μονο του δε λεει τιποτα χωρις αναρτησεις , λαστιχα , φρενα στα οποια υστερει το μικρο σε σχεση με το s2..
    Εχει να διαχειριστει δυναμεις ενος υψηλοστροφου κινητηρα 78 αλογων δηλαδη τιποτα..
    Τυχαινει (πραγματικα τυχαιο ειναι δεν το θελα...) να εχω το νεο bandit το οποιο εχει χαλυβδινο σωληνωτο πλαισιο και με τον κινητηρα των 85 αλογων δεν φτανει στα ορια του..η αναρτηση σου δηλωνει πρωτη να σταματησεις τις πιπε$..

Αφ'ετερου τι κολλημα εχεις φαει με το πλαισιο?Επειδη μοιαζει με της R6 ?Το πλαισιο απο μονο του δε λεει τιποτα χωρις αναρτησεις , λαστιχα , φρενα στα οποια υστερει το μικρο σε σχεση με το s2..

Βασικα δεν ξερω γιατι, αλλα επειδη μερικοι(δεν το λεω για τον auris) βλεπουν αλουμινενιο πλαισιο, αυτοματως νομιζουν οτι ειναι καλυτερο απο καποιο σιδερενιο
    Αν ειναι να πεταξουν ολοι της ducati που εχουν, γιατι ειναι χρεπια

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Βασικα δεν ξερω γιατι, αλλα επειδη μερικοι(δεν το λεω για τον auris) βλεπουν αλουμινενιο πλαισιο, αυτοματως νομιζουν οτι ειναι καλυτερο απο καποιο σιδερενιο
    Αν ειναι να πεταξουν ολοι της ducati που εχουν, γιατι ειναι χρεπια
    Αυτο ηθελα να πω αλλα φοβηθηκα μην παμε στις διαμαχες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφου εβγαλες εσυ το φιδι απ την τρυπα οκ

Νέο μέλος
    Bασικα εχει πεσει η τιμη του φερινγκατου 78 ιππων fazer
    Αν προσεξεις στο γυμνο η διαφορα ειναι αστεια

Παρολα αυτα ξαναλεω, εγω θα επελαγα το S2

Γιατι δεν κοιτας και το γυμνο S2?

Προτιμώ το φαιρινγκάτο γιατι θα κάνει αρκετά κοντινά ταξιδάκια και στο test drive που το έκανα προσφέρει πολύ καλή κάλυψη απο τον αέρα. Πιάσαμε τα 35 δεν είμαστε για πειράματα με το αυχενικό έχω εμπείρία απο γυμνό με το cb που είχα παλία πέρασα σε kle 500 και στο pegaso τώρα λέω να πάρω ένα τετρακύλινδρο πριν στην ηλικία των 50 οπου θα περάσω σε κανένα στυλ varadero caponord κτλ νορμαλ μοτοσυκλεστικη ζωη Bασικα εχει πεσει η τιμη του φερινγκατου 78 ιππων fazer

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. 300v vs 5100
    από alex14 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket