Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: Περί Zzr 1400

αντε ρε βαγγο, εχεις ανοιξει τετοιο θρεντ και γω δεν εχω παρει χαμπαρι.....

εχουμε και λεμε: δεν ξερω τι λενε τα περιοδικα και οι δημοσιογραφοι, παντως θεωρω οτι ειναι αμαρτια να συγκρινει κανεις το παλιο μπουσα με το ZZR....

το kawasaki ειναι πραγματικα πολυ καλυτερο σχεδον παντου!
    ...και ξερεις πολυ καλα οτι ειμαι βαμμενος suzukακιας!

η μοναδικη μου σοβαρη ενσταση αφορα τη ροπη στις χαμηλες....
    εχω οδηγησει το συγκεκριμενο που μπηκε φωτο πριν απο καποια ποστ με την 4 σε 1 muzzy (του Χαρη), δεν το εχω οδηγησει ομως ''μαμα'', οποτε δε μπορω να πω αν ειναι καλυτερα η χειροτερα μετα τις εξατμισεις...

οσον αφορα θεση οδηγησης, φρενα, αναρτησεις και γενικοτερο στησιμο της μοτοσυκλετας, ειναι απλα υπεροχο! χωρος για συνεπιβατη υπαρχει υπεραρκετος, προστασια απο τον αερα ειναι ικανοποιητικη, εχει πανεμορφα και πληρη οργανα!!!

το στριψιμο του θυμιζει περισσοτερο supersport παρα καποιο gt ταξιδιαρικο...αν σου αρεσε το μπουσα στην επιδαυρο, με αυτο εδω θα ξετρελαθεις!

μενει μονο να δουμε, ποσο βελτιωμενο θα ειναι το καινουργιο busa που ερχεται στα τελη νοεμβριου...

οποτε συνοπτικα και μετα απο μικρης διαρκειας δοκιμη εχουμε:

Suzuki Hayabusa 1300 (υπαρχον μοντελο)

στα +
    χαμηλη τιμη
    σταθεροτητα στις υψηλες ταχυτητες
    ροπη παντου
    πληθωρα αξεσουαρ & μεταχειρ. ανταλλακτικων

στα -
    φρενα
    αργη γεωμετρια
    οργανα & πλαστικα γυρω απο αυτα που δειχνουν την ηλικια τους

kawasaki ZZR 1400

στα +
    οδικη συμπεριφορα παντου
    φρενα
    ''συγχρονο'' φινιρισμα
    δυναμη ψηλα
    γεωμετρια

στα -
    αντιεμπορικο στην ελλαδα
    ροπη χαμηλα
    δεν εχει αποδειξει την αξιοπιστια του ακομα
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

gixxerpap εχεις τοποθετισει το θεμα πολυ σωστα κ εγω βαμενος ορκισμενος σουζουκακιας πρωην κατοχος busa ολα σωστα τα λεγομενα σου ΑΛΛΑ οδηγα Ζχ14 με βγαλμενες πεταλουδες κ θα δεις τι μεγαλη διαφορα μπορουν να κανουν αυτα τα μαραφετια τα οποια τα βαλανε για φιληκιτιτα κ να οδηγιεται απο τον καθε (ασχετο) με το αθλημα οσο για το καινουργιο μαθε οτι στο γερμανικο φορουμ μολις τοδανε κ οχι μονο εκεινοι επεσε παγκοσμιο ξενερωμα....κοιτα να δεις οτι στα περισσοτερα φορουμ που λεγανε το ποσο καλο ειτανε το προηγουμενο κ το ξερει η σουζουκι αυτο δεν θα ηθελε να ρισκαρει με τρανταχτες αλλαγες στοιχημα οτι θελετε οτι σε κανα 2χρονακια το busa θα αλλαξει κ θα αλλαξει πολυ......χμμ εμενα θα μαπασε καπως ετσι τουλαχιστον

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bikepics-585289-800[1].jpg 
Προβολές:	473 
Μέγεθος:	84,8 KB 
ID:	111678

Η προσφορά της Kawasaki (Teomoto) ισχύει για τις ZZR 1400 mod 2007.
    Έκπτωση 2000€
    Και όχι απλά είμαι σίγουρος αλλά κάτι παραπάνω.
    Πριν από 15 μέρες αγόρασα μια καινούρια ZZR1400 ABS, μαύρη μετ., μοντέλο 2007 με έκτωση 2000€.

Η επέκταση εγγύησης μπορεί να γίνει μέσα στο 1ο έτος.
    Αν πχ κάποιος αγόρασε μια 14άρα τον Νοέμβριο του '06 προλαβαίνει να κάνει την επέκταση.
    Κόστος κάτι λιγότερο από 300€
    Και το καλύτερο είναι ότι η εγγύηση συνοδεύει τη μοτ/τα και όχι τον οδηγό.
    Με απλά λόγια αν την πουλήσετε η επέκταση της εγγύησης θα καλύπτει και τον επόμενο (επόμενους) αγοραστή!!!

http://img.photobucket.com/albums/v4...0/DSC09596.jpg
    ΓΙΑΝΝΗΣ

www.caraudioforum.gr
    www.avsite.gr

Ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο για την πληροφορια αυτα ειναι ευχαριστα για την ελληνικη αντι/πεια κ οχι μονο...παντος ωραιο το μαυρακι φιλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από fame
    Ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο για την πληροφορια αυτα ειναι ευχαριστα για την ελληνικη αντι/πεια κ οχι μονο...παντος ωραιο το μαυρακι φιλος

Είμαι τυχερός γιατί όταν άρχισα να καίγομαι από την επιθυμία μου να την αποκτήσω (σιγοψηνόμουν από το προηγούμενο καλοκαίρι... ) έσκασε η έκπτωση και το νερό μπήκε στ' αυλάκι!!!

Ναι....Είναι όμορφη η μαυρούλα μου!!
    Αν και μου αρέσει πολύ και το μπλε της δικής σου!!
    ΓΙΑΝΝΗΣ

www.caraudioforum.gr
    www.avsite.gr

Χαιρομαι φιλε παντως που αποκτησαμε νεο μελος στην οικογενεια γενικα μην ακους τι λενε απο δω κ απο κει τωρα που το πηρες επιτελους θα δεις την αληθεια το μηχανακι κανει τα παντα μονο καφε δε φτιαχνει εισαι νεος ακομα κ θα ανακαλυπτεις ολο ευχαριστα κ καινουργια πραγματα επανω της εγω δεν εχω ευχαριστηθει τοσο πολυ με καμια αλλη μοτο οσο αυτη κ εχω αλλαξει αρκετες η μονη μου ενσταση ειναι οι αναρ/σεις κ αναφερομαι στα πολλα χλμ εννοω στα αγρια στρηψιματα με οχι κ τοσο καλο δρομο αντιθετα στα λιγα δουλευουνε παρα πολυ σωστα

Γιαννη τι θαλεγες γιαυτο το χρωμα... λες να πουλησει....

αυτο λεω......

Όνομα:	a362fab0-3668-40d8-a128-36dbc7b16b95[1].jpg 
Προβολές:	471 
Μέγεθος:	44,1 KB 
ID:	111682

βρε φιλε Γιαννη εισαι κ συ μεσα στη υψηλη τεχνολογια ΑVS SITE να πουμε κ εκει καμια κουβεντα αν θελεις γιατι βλεπω οτι θα εχουμε πολλα να πουμε καθοτι εχω μεγαλη τρελλα με τα HOME CINEMA κ πολλες αποριες...στο φορουμ ειμαι ως σακις14 αν το προσεξες...

Όνομα:	697297664437af984448ee[1].gif 
Προβολές:	466 
Μέγεθος:	5,5 KB 
ID:	111683

Aααα...ωραία!!!

Στο AVsite ρίξε μια ματιά στην CarAudio!!!
    ΓΙΑΝΝΗΣ

www.caraudioforum.gr
    www.avsite.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από fame
    αυτο λεω......

Οι αποχρώσεις του γκρι μου αρέσουν.
    Το μπορντό με χαλάει κάπως, ιδιαίτερα στο πλαίσιο!!

Είμαι του πιο κλασικού εγώ!
    ΓΙΑΝΝΗΣ

www.caraudioforum.gr
    www.avsite.gr

Το δίχρωμο μπορντώ είναι λίγο γυφτέ (άποψή μου).
    Το γουστάρω σε μαύρο και σε γκρι που είναι το δικό μου!
    Fame αλήθεια πόσο το πήρες το 14 από το εξωτερικό και από ποια χώρα; γιατί πήρε από Ελλάδα συμφορίτης από άλλο forum το 14 με 14.000Ε μεταχειρισμένο από Γερμανία όσο περίπου το πήρα εγώ από Ελλάδα καινούργιο το 2006.
    Δεν μιλάμε για φέτος, είδα αγγελίες στη χρυσή ευκαιρία της Παρασκευής το 14 με 10.000Ε και ένα άλλο με εξατμίσεις, power commander, αντικόφτη, φίλτρο... με 13.000Ε!

Να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου βρε παιδες

Απο θεση οδηγησης πως ειναι και το HAYABUSA και το ZX14?

Ειχα το Gsxr750 Κ7 και το εδωσα γιαυτο το λογο οτι ηθελα να παω μια βολτα μακρυνη η κοντυνη και μετα απο μια ωρα βλασφημουσα και φυσικα η απολαυση χανοτανε..

Και καταλαβα οτι τα ss ειναι μονο για απολαυση στην πιστα και ετσι μεσα σε 7 μηνες το εδωσα..

Μου περναει απο το μυαλο το Hayabusa k8 αλλα και το kawasaki Λιγοτερο απο την αποψη οτι μου φαινεται πελωριο

Δεν θελω να ξανα πεσω σε τετοια ειδους φαση και μετα απο 7 μηνες να ξανασκευτομαι να το δωσω..Ασχετο με το τοπικ αλλα μου αρεσει και το TIGER 1050 ον οφ σχετικα ομως.

ΦΙΛΕ GSXR 750 πιστευω οτι κ να παρεις η Κ8 η ΖΧ14 την ιδια απολαυση θα εχεις δλδ ανεση ροπη αρκετη κ οικονομια (καυσιμα) ειναι θεμα γουστου τι θα επιλεξεις...στο 14 θα εχεις λιγοτερη δηναμη χαμηλα οχι ομως κ ροπη απο 5500 rpm κ μετα παθαινει ΣΟΚ ενω το BUSA θανε πιο ομαλο η επιλογη σου για τι tiger ειναι πολυ καλη αλλα με μεγαλη διαφορα στο γκαζι απο τα 2 παραπανω πιστευω 2πλος θα ξενερωσεις αφου ειχες 750 με 152 αλλογα..

Βασικα εχω κανει τεστ ντραιβ το TIGER δεν μπορω να πω οτι του λειπει το γκαζι αλλα σιγουρα δεν ειναι st η ss

Απλα ζηταω μηχανη για μονιμη σχεση
    Και παραληλα να μην με κουραζει αλλα και αν ειναι και ανετη επισης σχετικα..

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ZZR 1400 Vs GSX-R 1300 Hayabusa (2008)
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2008, 10:01
  2. ΨΑΧΝΩ ΜΟΛΥΒΙ Zzr 1400 με Abs
    από drade στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2007, 09:03
  3. KLE 250 vs ZZR 1400
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2007, 15:56
  4. ZZR 1400 ride
    από dirtbird στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2006, 12:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα