Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 85

Θέμα: mini enduro

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Να συμπληρώσω στη πρόταση του iatrodikastis έρχομαι με τα μπούνια μονό αν είναι για εθελοντική εργασία με σκοπό να κάνουμε έναν αγώνα που θα είναι γιορτή. Σωμάτιο για σφραγίδα θα βρούμε 100% και για εξοπλισμό ( δεν είναι σίγουρο αλλά θα το παλέψω ) έχουμε άκρη να μας βγει τσάμπα.
    Α) iatrodikastis
    Β) marulis
    Γ) taxydromos
    Δ) marios8
    E) ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Πάντως έτσι όπως παρουσίασες τους αγώνες gatulis (στους οποίους δεν ήξερα τι παιζόταν ) είναι αυτό ακριβώς που λέει ο Ιατροδικαστής. Και σε έναν τετοιο αγώνα η καλύτερη θέση είναι του αγωνιζόμενου
    Επειδή εγώ είμαι από μέσα και ίσως τα παραλέω αν ξέρεις κάποιον που έτρεχε ρώτα να σου πει
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: Re: mini enduro

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Φίλε μιας και γνωρίζω καλύτερα από τους προλαλήσαντες για το gatulis, δεν έχει καμία σχέση με το attika .
    Ξεκίνησε με την λογική να βάλει ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με αγώνες στη λογική του εντουρο.
    Η διαδρομή είχε δυσκολίες αλλά ήταν μικρή με χαλαρούς χρόνους
    Οι ειδικές ήταν δυο, μια εντουρο μια κρος καντρι , μικρής διάρκειας ( 1500 μέτρα ) όχι της τάξης των 4000 μέτρων που για έναν άπειρο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να είναι 6-7 λεπτά στην τσίτα.
    Τα έξοδα για τον αναβάτη τα κρατούσαμε όσο πιο χαμηλά γινόταν και μπορούσε να τρέξει ο οποιοσδήποτε .

Πιστεύω πως το attika είναι ανάμεσα από το gatulis και το πανελλήνιο.

Αν σκεφτείς σοβαρά να πραγματοποίησης έναν τέτοιο αγώνα και θες πληροφορίες ή και βοήθεια στύλε ΠΜ . να σε προειδοποιήσω πως το εντουρο είναι ο δυσκολότερος αγώνας από διοργάνωση, και ο πιο πολυέξοδος.

Για το gatulis στην τερατουρα ο STOYBI έγραψε ότι τερμάτισαν 24, αυτό έγινε λόγο απίστευτων καιρικών συνθηκών

Είναι όμως πολύ δύσκολο και με μεγάλο ρίσκο ένας αγώνας ακόμα μέσα σε δυο διοργανώτριες αρχές. Οι χωμάτινοι αγώνες είναι περισσότεροι από τους αγωνιζόμενους.

H διαδρομες στον γατουλη ηταν 2 κυκλοι των 50-60 χιλμ... Σε βαθμο δυσκολιας σε συγκριση με το αττικα δεν ειχε καμμια απολυτος διαφορα..... Με εξαιρεση το Σοφικο ( μαλλον λογο και παλι καιρικων συνθηκων)....
    Οι αγωνες του γατουλη ( μιλαω για Αυλωνα --- Γραματικο ) ηταν ακριβως ιδια κομματια που χρησιμοποιουταν στα παλια πανελληνια εντουρο ( και πιστεψε με αρκετα πιο τεχνικα και ωραια απο Μαλακασα -Λαυριο του Αττικα....)
    Οποτε συμφωνουμε μονο ως το μηκος των ειδικων διαδρομων και στο.... για νεους αναβατες καθως ειχε θεσπιστει το απαγορευτικο συμμετοχης στους ανω των 35 χρονων αγωνιζομενους.....
    Μιλαω απλα και μονο ως αγωνιζομενος και στις δυο διοργανωσεις χωρις καμμια διαθεση αντιπαραθεσης....
    Αλλωστε οτι και να κανετε εγω μεσα ειμαι !!!

Re: Re: Re: mini enduro

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    H διαδρομες στον γατουλη ηταν 2 κυκλοι των 50-60 χιλμ... Σε βαθμο δυσκολιας σε συγκριση με το αττικα δεν ειχε καμμια απολυτος διαφορα..... Με εξαιρεση το Σοφικο ( μαλλον λογο και παλι καιρικων συνθηκων)....
    Οι αγωνες του γατουλη ( μιλαω για Αυλωνα --- Γραματικο ) ηταν ακριβως ιδια κομματια που χρησιμοποιουταν στα παλια πανελληνια εντουρο ( και πιστεψε με αρκετα πιο τεχνικα και ωραια απο Μαλακασα -Λαυριο του Αττικα....)
    Οποτε συμφωνουμε μονο ως το μηκος των ειδικων διαδρομων και στο.... για νεους αναβατες καθως ειχε θεσπιστει το απαγορευτικο συμμετοχης στους ανω των 35 χρονων αγωνιζομενους.....
    Μιλαω απλα και μονο ως αγωνιζομενος και στις δυο διοργανωσεις χωρις καμμια διαθεση αντιπαραθεσης....
    Αλλωστε οτι και να κανετε εγω μεσα ειμαι !!!

Δεν διαφωνούμε, εννοείτε δεν ήταν διαδρομή για μη εντουρο μηχανές . είχε αρκετές δυσκολίες και μερικά κομμάτια ήταν παλούκια αλλά με ποιο χαλαρούς χρόνους νομίζω.
    Η διαφορά με το αττικα στο σύνολο του αγώνα είναι ένα σκαλί πάνω. Δεν είπα ότι ήταν και βόλτα.
    Μάλιστα σε συζήτηση με ένα παιδί που έτρεχε και πανελλήνιο μου είχε πει πως από διαδρομές είχαμε δυσκολότερες από μερικούς αγώνες που ήταν όλο φλαταδουρα.
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Μέσα και εγώ....

Marulis,
    πάρε με τηλεφωνάκι,6944552997 Πέτρος.
    Το 08 είναι κοντά.

Re: Re: Re: Re: mini enduro

Δεν διαφωνούμε, εννοείτε δεν ήταν διαδρομή για μη εντουρο μηχανές . είχε αρκετές δυσκολίες και μερικά κομμάτια ήταν παλούκια αλλά με ποιο χαλαρούς χρόνους νομίζω.
    Η διαφορά με το αττικα στο σύνολο του αγώνα είναι ένα σκαλί πάνω. Δεν είπα ότι ήταν και βόλτα.
    Μάλιστα σε συζήτηση με ένα παιδί που έτρεχε και πανελλήνιο μου είχε πει πως από διαδρομές είχαμε δυσκολότερες από μερικούς αγώνες που ήταν όλο φλαταδουρα.
    Ουτε συμφωνουμε πουθενα αλλα δεν εχει σημασια.....

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    αν ξέρεις κάποιον που έτρεχε ρώτα να σου πει

Ξέρω τον καλύτερο
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Τον STOYBI
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Ξέρω τον καλύτερο
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Τον STOYBI
    Ωχου..... με τσακισες τωρα.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: Re: Re: mini enduro

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ουτε συμφωνουμε πουθενα αλλα δεν εχει σημασια.....

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

Re: Re: Re: Re: mini enduro

Σιγουρα δεν ηταν διαδρομη για μη εντουρο μηχανες αλλιως δεν θα ηταν αγωνες εντουρο.....

Με ποιους χαλαρους χρονους απο το Αττικα .....???? Για να μην ειμαι απολυτος θα πω οτι ειχαν μικρες διαφορες ( με πιο ευκολες απλες ομως να τις εχει το αττικα..)

Πρωταθληματικους εκεινη την χρονια... Σκουπισα αρκετους απο Λαμια μεχρι Καλαβρυτα.....
    Αγωνα με φλαταδουρες που να σου κανουν εως πολυ ασχημη εντυπωση δεν βρηκα......

Κατα τα αλλα... Η βασικη διαφορα μας ειναι αυτη ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis Φίλε μιας και γνωρίζω καλύτερα από τους προλαλήσαντες για το gatulis, δεν έχει καμία σχέση με το attika .
    Οι αγωνες mini enduro που λετε να διοργανωσετε καλα ειναι να μην συγκρινονται με gatulis VS αττικα μιας και μιλαμε για ιδιες ακριβως διοργανωσεις.....

Και ενω στην ουσια πραγματικα μιλατε για κατι πιο ξεκουραστο και απλο ειναι κριμα να δινετε η οποια λανθασμενη εντυπωση ........

Κουβαρας 2003

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	koybaras 6-4-03.jpg 
Προβολές:	105 
Μέγεθος:	82,0 KB 
ID:	112453

Κουβαρας 2....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	koybaras aniforiko 25-5-03.jpg 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	82,1 KB 
ID:	112456

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    Eγω οταν εθιξα το θεμα σε αλλο thred δεν μιλησα για γατουλις ,μιλησα για TR με σημανση και μια ειδικη 2χιλμ/. επισης τα γατουλις εχουν ιστορια 15χρονων αυτα που ζησατε εσεις ηταν τα 2 τελευταια, αναρωτηθητε γιατι δεν υπηρχε συνεχεια. τελος φιλε stubi τι τον εχεις τον Σταθουλια

Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
    Eγω οταν εθιξα το θεμα σε αλλο thred δεν μιλησα για γατουλις ,μιλησα για TR με σημανση και μια ειδικη 2χιλμ/. επισης τα γατουλις εχουν ιστορια 15χρονων αυτα που ζησατε εσεις ηταν τα 2 τελευταια, αναρωτηθητε γιατι δεν υπηρχε συνεχεια. τελος φιλε stubi τι τον εχεις τον Σταθουλια
    Αφου συνεχιζεις να εισαι εριστικος να σου πω για να μαθεις οτι..... Αφου μιλας για TR με σημανση αρα μιλας μονο για εντουρο......... Ευκολο η δυσκολο ....Μονο για εντουρο μιλας...... Τωρα η εισαι παντελως ασχετος η εχεις κατι αλλο το νου
    σου.......

Τα Γατουλις εχουν ιστορια μολις δυο χρονων... Αν μπορεις να μου πεις ποτε εγιναν τα υπολοιπα 13 πραγματικα θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω.........

Κατα τα αλλα..... Δεν ξερω κανεναν Σταθουλια .....Αν μπορεις να μου εξηγησεις τον λογο που κατα την γνωμη σου πρεπει να τον εχω κατι ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    τελικα αυτο που σκεφτομουν και κωλωνα να πω γιατι θα ηταν μαλλον μαλακια, το προτεινε ο marulis!

Μεσα φιλε, δεν ηξερα οτι μπορει μια παρεα να "διοργανωσει" αγωνα και τα συναφη!

Αφου εχεις εμπειρια...προχωρα, εγω μαζι σου σε βοηθεια και ασφαλως και συμμετοχη!

Τρελό και αλλοπαρμένο
    Γεια σας.
    Πρώτο μου post στο forum.
    Διαβάζοντας την συζητηση αυτή βλέπω τα ίδια πράγματα να επαναλαμβάνονται.
    Οπότε για να συμμαζευτούν όλα θα γράψω τι έχω καταλάβει.
    Πάμε λοιπόν:
    TR=Αγώνας με πλοήγηση (πιοπ πολύ πλοήγηση και λιγότερο enduro)
    Enduro=αγώνας (περίπου 200χλμ) με σημαδεμένη κυκλική διαδρομή και ειδικές (4χλμ)
    enduro sprint= αγώνας enduro σε πίστα λίγων χιλιομέτρων με χρονομέτρηση

αυτό που προτείνετε
    Αγώνας enduro 60 χλμ με μία ή δύο ειδικές μικρού μήκους (το πολύ 2 χλμ).

μιλάμε πάντα για γενικές κατηγορίες και διαχωρισμοί τύπου ATTICA, πανελλήνιο κ.λ.π νομίζω δεν έχουν καμία άλλη σημασία εκτός από την οικονομική, που προσωπικά δεν με αφορά.

Πάμε καλά ως εδώ???
    Εδώ... εκεί... παραπέρα.....

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. 14η Συναντηση Enduro 3,4,5/9/2004
    από SaraMaritis στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2004, 14:32