Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: παναγιοτοπουλος

Οτι να ναι Το avatar του/της glanza2

παναγιοτοπουλος

θα ηθελα να ρωτησω πως θα παω στον παναγιοτοπουλο??δεν το βρισκω στο χαρτι μου
    μενω νεο κοσμο συνορα με παγκρατι
    η περιπου κανενα γνωστο μερος διπλα στο παναγιοτο στο γερακα να ρωτησω να με στειλουν
    και ολα αυτα γιατι ο φιλος μας ο Βαγιανελης ειναι [edited by moderator]
    πρεπει να κλεισω ραντεβου??θα με διωξει αν παω ετσι?
    anashimatismos metashimatismos autin tin prothesi tin berdeuo kai eho kaki prothesi

Πέφτουλας
    Φιλε μου γεια σου...Καλλιθεα εγω...Εχω κανονισει σερβις 10000χλμ που ενω ολοι οι αλλοι μου ειπαν 150ε αυτος ειπε 75ε(κατα προσεγγιση ολοι)!Το σερβις το εχω κανονισει την Παρασκευη το πρωι.Ειναι ψηλα στην Αγ.Παρασκευη,ορια Γερακα,απο Μεσογειων θα παω...Παει με ραντεβου γιατι εχει πολυ δουλεια.Εγω τηλ απο την προηγουμενη βδομαδα.Τι εργασια θες να πραγματοποιησεις και τι μηχανακι εχεις?

Μόνο που είναι ξέρω να σου πω. Ανεβαίνεις όλη τη Μεσογείων μέχρι το Σταυρό. Θα δεις κάτι μεγάλες ταμπέλες από πάνω σου πριν την γέφυρα του σταυρού κι εκεί θα κρατήσεις δεξιές λωρίδες. Στο φανάρι κάτω από τη γέφυρα θα κάνεις αριστερά. Έχει ταμπέλα που λέει Πεντέλη. Αφού στρίψεις αριστερά πρέπει να κάνεις στο πρώτο ίσως και στο δεύτερο στενό δεξιά και είναι στο 2ο τετράγωνο.

Παναγιωτοπουλος-καναρη 9 Γερακας
    http://www.forthnet.gr/templates/dri...spx?c=10008226

Σχετικά με το ραντεβού, αν θέλεις κάτι απλό (πχ αλλαγή λαδιών) μπορείς να πας και έτσι.
    Σε κάθε περίπτωση πάντως, καλό είναι να κάνεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις.

Και ο χάρτης:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pana.jpg 
Προβολές:	2329 
Μέγεθος:	78,6 KB 
ID:	112470

Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
    Φιλε μου γεια σου...Καλλιθεα εγω...Εχω κανονισει σερβις 10000χλμ που ενω ολοι οι αλλοι μου ειπαν 150ε αυτος ειπε 75ε(κατα προσεγγιση ολοι)!Το σερβις το εχω κανονισει την Παρασκευη το πρωι.Ειναι ψηλα στην Αγ.Παρασκευη,ορια Γερακα,απο Μεσογειων θα παω...Παει με ραντεβου γιατι εχει πολυ δουλεια.Εγω τηλ απο την προηγουμενη βδομαδα.Τι εργασια θες να πραγματοποιησεις και τι μηχανακι εχεις?
    file mou me afto pou mou ipes e koufanes ego sto vagianeli to pigeno mehri pou ida to post afto

Παρακαλώ ακραίες εκφράσεις να αποφεύγονται

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Πέφτουλας
    Καλος ο κ.Βαγιανελης αλλα δε μου αρεσει το attitude του.Οσο για τη διαφορα στην τιμη μου το ειχαν πει,αλλα επειδη δεν το πιστευα ειπα να τηλεφωνησω και να διαπιστωσω.Παρασκευη αν θες θα επιβεβαιωσω ή θα καταρριψω αυτα που μου ειπαν τηλεφωνικως και παραλληλα θα ρωτησω τον ιδιο για ποιο λογο τοοοοοοοοοοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη(μηπως οι αλλοι ,αλλαζουν πραγματα που αλλαζονται πιο μετα ή σου αλλαζουν με το ζορι τακακια?)επισης θα ζητησω και service manual για να μαι ησυχος...Ασε τα διπλα λεφτα...

Καλος ο κ.Βαγιανελης αλλα δε μου αρεσει το attitude του.Οσο για τη διαφορα στην τιμη μου το ειχαν πει,αλλα επειδη δεν το πιστευα ειπα να τηλεφωνησω και να διαπιστωσω.Παρασκευη αν θες θα επιβεβαιωσω ή θα καταρριψω αυτα που μου ειπαν τηλεφωνικως και παραλληλα θα ρωτησω τον ιδιο για ποιο λογο τοοοοοοοοοοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη(μηπως οι αλλοι ,αλλαζουν πραγματα που αλλαζονται πιο μετα ή σου αλλαζουν με το ζορι τακακια?)επισης θα ζητησω και service manual για να μαι ησυχος...Ασε τα διπλα λεφτα...
    ti na po re si ine i 2 plasia timi mipos den ta kani ola sto service den xero pantos epidi eho arketa hiliometrea gia to service stile mou kanena minima na mou pis kai mena ti pezi thanks

Πέφτουλας
    Αντε και να μην τα κανει,και οι αλλοι τα κανουν γιατι να πληρωσεις κατι χ2,πχ να σου αλλαζουν τακακια πριν την ωρα τους?Για ασφαλεια??θα παω και θα μαθω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της takis1964
    Σχετικα με τα τακακια παιδια ειχα παει στον μπολασικη ενα απριλια 250 ατλαντικ για σερβις στα 6.000 για τα προβλεπομενα
    Μου λεει 100 τοσα ευρω
    Κοκαλο εγω.Γιατι τοσα πολλα?Σου αλλαξα και τακακια γιατι ηταν φαγωμενα μου λεει.Εν τω μεταξυ πρωτη φορα αλλαζω τακακια σε τοσο λιγα κμ. Παντα τα αλλαζω μονος!Να τα δω του λεω?Τα πεταξα μου λεει,που να τα βρω τωρα
    τα τσεκαρα κ μου ειχε βαλει οντως καινουργια!
    απο τοτε εκανα αλλα 15.000 κμ και τωρα τα αλλαξα και τα 2 και ακομα ειχε λιγο το μπροστα!

Πέφτουλας
    ακομη και να ειναι ετσι,να τα αλλαζει δικαιολογημενα,ποιος το που ειπε οτι θελω να βαλω τα bmw τακακια?Τα οποια το σετ κανει 80ε ,ενω τα brembo,30ε?

Πέφτουλας
    λοιπον το πηγα σημερα...
    αλλαγη φιλτρου αερα,λαδιου,λαδια,πισω τακακια και εργασια συνολο 129ε.κερδος 20ε απο την αρχικη τιμη αλλων αντιπροσωπειων...ψιλοπανικος γινοταν εκει...

Αυτο ειναι το service που γινεται ανα 10.000 ?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF