Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 120

Θέμα: Αλλο ενα Κ5 που εκοψε πλαισιο!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akis_1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από belibas
    φοτο απο κομμενα πλαισια gsxr1000 k7 υπαρχουν?
    Oχι φιλε δεν υπαρχουν νομιζω δηλαδη.

Επισης παδια τα εχουμε ξαναπει ο φιλος εφυγε ψιλοαγαρμπα.Και τελος μην τις κοβετε με τα Κ5-6 τα μηχανακια δεν ειχαν καποιο κατασκευαστικο λαθος απλα ετσι βολευουν μερικους να λενε.Το πλαισιο του Κ5 δεν στραβωνει με τιποτα απλα σε συγκρουση ΜΠΟΡΕΙ να κοπει εγω ειχα φυγει με καμια 120αρα στην επιδαυρο και δεν επαθε τιποτα το μηχανακι εκτος απο πλαστικα.
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Πολυ δυνατη συγκρουση πρπεει να ειχε
    www.mybike.gr forum , Husaberggggggggggg!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
    Το πλαισιο του Κ5 δεν στραβωνει με τιποτα απλα σε συγκρουση ΜΠΟΡΕΙ να κοπει εγω ειχα φυγει με καμια 120αρα στην επιδαυρο και δεν επαθε τιποτα το μηχανακι εκτος απο πλαστικα.
    Ψάξε λίγο για ένα thread του μέλους toyota. Είχε ποστάρει ενα 750 Κ6 που είχε χτυπήσει πίσω από ένα παπί με λίγα χλμ. Είχε ένα μικρό βαθούλωμα στη ζάντα και σπασμένη ζελατίνα και είχε κόψει πλαίσιο.
    Το 750 ήταν στην Πειραιώς στον Ταύρο για αρκετό καιρό και φαντάζομαι πως το είχε δει κόσμος και κοσμάκης.

ΥΓ. Δεν ήμουν μπροστά μεν για να ξέρω με πόσα χλμ έγινε, αλλά το παιδί με το 750, ΔΕΝ έπεσε !!!. Τα πλαστικά της μηχανής δεν είχαν ούτε μία γρατζουνιά.
    Με πόσα να πήγαινε ;;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ψάξε λίγο για ένα thread του μέλους toyota. Είχε ποστάρει ενα 750 Κ6 που είχε χτυπήσει πίσω από ένα παπί με λίγα χλμ. Είχε ένα μικρό βαθούλωμα στη ζάντα και σπασμένη ζελατίνα και είχε κόψει πλαίσιο.
    Το 750 ήταν στην Πειραιώς στον Ταύρο για αρκετό καιρό και φαντάζομαι πως το είχε δει κόσμος και κοσμάκης.

ΥΓ. Δεν ήμουν μπροστά μεν για να ξέρω με πόσα χλμ έγινε, αλλά το παιδί με το 750, ΔΕΝ έπεσε !!!. Τα πλαστικά της μηχανής δεν είχαν ούτε μία γρατζουνιά.
    Με πόσα να πήγαινε ;;
    Eνταξει αλλα εγω λεω πραγματα που γνωριζο.Εγω προσωπικα εχω δει 2 κομενα R1 07 στην επιδαυρο με τα ματια μου τι παει να πει αυτο οτι το R1 εχει αλατοματικο πλαισιο?Γιατι να μην ανοιξουμε μια συζητηση <<ακομα δεν βγηκαν στο δρομο και αρχισαν να κοβονται>>?Το ενα συγκεκριμενα εφυγε με πολυ λιγα μπροστα μου.Τωρα αν ο φιλος με το 750 δεν επεσε και εκοψε πλαισιο τι να πω το μηχανακι του μαλον ειναι απο χαρτι.Και με ποσα πηγαινε δεν μπορω να το ξερωουτε εγω αλλα με λιγα χλμ μπορει να πηγαινε το παπι και οχι το 750.Και λογικα να το παρεις αυτο το πραγμα δεν γινετε αρα μαλον κατι αλλο συνεβη.... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι και το Κ5 που ειχα και το Κ7 που εχω τωρα δεν αντιμετοπισα κανενα προβλημα.Παιζει πολυ μεγαλο ρολο πως θα φυγει το μηχανακι στην πτωση.

Παντα φιλικα.
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Αρχικά δημιουργήθηκε από Baggelhs20
    Πολυ δυνατη συγκρουση πρπεει να ειχε
    Κολοτουμπες εφερε.....
    When the unnamed feeling
    It comes alive
    Then the unnamed feeling
    Takes me away

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    .Τωρα αν ο φιλος με το 750 δεν επεσε και εκοψε πλαισιο τι να πω το μηχανακι του μαλον ειναι απο χαρτι.Και με ποσα πηγαινε δεν μπορω να το ξερωουτε εγω αλλα με λιγα χλμ μπορει να πηγαινε το παπι και οχι το 750.Και λογικα να το παρεις αυτο το πραγμα δεν γινετε αρα μαλον κατι αλλο συνεβη.... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι και το Κ5 που ειχα και το Κ7 που εχω τωρα δεν αντιμετοπισα κανενα προβλημα.Παιζει πολυ μεγαλο ρολο πως θα φυγει το μηχανακι στην πτωση.

Παντα φιλικα.
    Σε περίπτωση στούκας, λογικό είναι να κοπεί και πλάισιο και μπροστινό και τα πάντα.
    Φυσικά και μου φαίνεται υπερβολικό να κατηγορεί ο φίλος στο παρόν thread το GSXR που έκοψε πλαίσιο. Ακόμα και αν δεν είχε κόψει, πιθανότατα το μηχανάκι θα ήταν για πέταμα έτσι όπως έγινε.

Το 750 που ανέφερα, το ανέφερα γιατί το είδα με τα μάτια μου. Το μηχανάκι δεν είχε γρατζουνιά στα πλαστικά του. Το θέμα είναι εδώ.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Eνταξει αλλα εγω λεω πραγματα που γνωριζο.Εγω προσωπικα εχω δει 2 κομενα R1 07 στην επιδαυρο με τα ματια μου τι παει να πει αυτο οτι το R1 εχει αλατοματικο πλαισιο?Γιατι να μην ανοιξουμε μια συζητηση <<ακομα δεν βγηκαν στο δρομο και αρχισαν να κοβονται>>?Το ενα συγκεκριμενα εφυγε με πολυ λιγα μπροστα μου.Τωρα αν ο φιλος με το 750 δεν επεσε και εκοψε πλαισιο τι να πω το μηχανακι του μαλον ειναι απο χαρτι.Και με ποσα πηγαινε δεν μπορω να το ξερωουτε εγω αλλα με λιγα χλμ μπορει να πηγαινε το παπι και οχι το 750.Και λογικα να το παρεις αυτο το πραγμα δεν γινετε αρα μαλον κατι αλλο συνεβη.... Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι και το Κ5 που ειχα και το Κ7 που εχω τωρα δεν αντιμετοπισα κανενα προβλημα.Παιζει πολυ μεγαλο ρολο πως θα φυγει το μηχανακι στην πτωση.

Παντα φιλικα.
    +10000000000 Πες τα ρε μεγάλε γιατί εδώ μέσα έχει παραγίνει το κακό με τα GSXR και κομμένα πλαίσια μάλλον τους πονάνε τα SUZUKI γιατί και προσπαθούν συνέχεια να τα μειώσουν αλλά ευτυχώς αυτά φαίνονται από τις πωλήσεις γιατί ο κόσμος δεν μασάει από τις μαλακίες μερικών

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00776.jpg 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	98,5 KB 
ID:	112619
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    +10000000000 Πες τα ρε μεγάλε γιατί εδώ μέσα έχει παραγίνει το κακό με τα GSXR και κομμένα πλαίσια μάλλον τους πονάνε τα SUZUKI γιατί και προσπαθούν συνέχεια να τα μειώσουν αλλά ευτυχώς αυτά φαίνονται από τις πωλήσεις γιατί ο κόσμος δεν μασάει από τις μαλακίες μερικών
    +10000000000000000
    Ετσι πες τα!!!!!!!!

Πες τα!!!

Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

+1.234.567.890

TA SUZUKI OTI KAI NA ΛΕΤΕ

Πάντως ρε παιδιά στη ΚΡΗΤΗ έχω δει πάρα πολλά τρακαρισμένα GSXR και ούτε ένα με κομμένο σκελετό ακόμα και στη πίστα που τρέχω έχουν πέσει αρκετοί αλλά πάλι τίποτα στη φώτο είναι ένας από τους άτυχους

Όνομα:	dsc01446.jpg 
Προβολές:	157 
Μέγεθος:	50,8 KB 
ID:	112682
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Η αλήθεια είναι πως έχουν ακουστεί πάρα πολλά παραδέιγματα! Αυτό όπως και να το κάνεις δεν ειναι καλό!
    Από την άλλη δεν ειναι η μόνη μηχανή που κοβει πλαίσιο!Την προηγούμενη βδομάδα ο παπ είχε ανοίξει ποστ για τα φαζερ 1000 και πολλά άλλα παραδείγματα που έχουμε δει από καιρούς!
    Όσο για το παράδειγμα με το παπάκι κανείς δεν μπορέι να ξέρει υπό ποιές συνθήκες έγινε το χτύπημα.
    Έστω και με λίγα χιλιόμετρα αν δίπλωσε απότομα το τιμόνι και όλη την στούκα την έφαγε το στοπ του τιμονιού δεν το θεωρώ απίθανο να κοπεί το πλαίσιο!!Και λίγα χιλιόμετρα θεωρούμε τα 50 ας πούμε αλλά για ένα τέτοιο χτύπημα δεν ειναι λίγα! Εδώ με 50 χιλιόμετρα σκοτώνεσαι σε ένα απλό ατύχημα!
    Εγώ πιστεύω ότι το μηχανάκι ειναι καλό και μάλιστα πολύ καλό! Δεν θα είχα πρόβλημα στο να το αγοράσω!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Η αλήθεια είναι πως έχουν ακουστεί πάρα πολλά παραδέιγματα! Αυτό όπως και να το κάνεις δεν ειναι καλό!
    Από την άλλη δεν ειναι η μόνη μηχανή που κοβει πλαίσιο!Την προηγούμενη βδομάδα ο παπ είχε ανοίξει ποστ για τα φαζερ 1000 και πολλά άλλα παραδείγματα που έχουμε δει από καιρούς!
    Όσο για το παράδειγμα με το παπάκι κανείς δεν μπορέι να ξέρει υπό ποιές συνθήκες έγινε το χτύπημα.
    Έστω και με λίγα χιλιόμετρα αν δίπλωσε απότομα το τιμόνι και όλη την στούκα την έφαγε το στοπ του τιμονιού δεν το θεωρώ απίθανο να κοπεί το πλαίσιο!!Και λίγα χιλιόμετρα θεωρούμε τα 50 ας πούμε αλλά για ένα τέτοιο χτύπημα δεν ειναι λίγα! Εδώ με 50 χιλιόμετρα σκοτώνεσαι σε ένα απλό ατύχημα!
    Εγώ πιστεύω ότι το μηχανάκι ειναι καλό και μάλιστα πολύ καλό! Δεν θα είχα πρόβλημα στο να το αγοράσω!
    Τα ειπες ολα Κωστα!
    Keep spamming!!!:a13:

Εγω θα 1000 Κ7 δεν θα αγοραζα ποτε

Μετα απο το χεσιμο στα 40 χλμ πανω κατω που οδηγησα ενα :a19:

suzukάρες για παντα!!!!!!!!!!!!!!!

Όνομα:	p9140189.jpg 
Προβολές:	131 
Μέγεθος:	77,4 KB 
ID:	112707

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerman
    suzukάρες για παντα!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ

Όνομα:	dsc01347.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	97,3 KB 
ID:	112718

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αλλο ενα ανεκδοτακι....
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2005, 10:22
  2. αλλο ενα
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2005, 09:51
  3. ΑΛΛΟ ΕΝΑ Ζ 750 ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ