Κανένα νέο απο το μέτωπο;
Όπως τη βλέπω τη δουλειά θα κρατήσω το πατίνι του παππού μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κανένα νέο απο το μέτωπο;
Όπως τη βλέπω τη δουλειά θα κρατήσω το πατίνι του παππού μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα...![]()
Μωρε και γω συμφωνώ, αλλά οι επιλογές φίλε minotaureδεν είναι και πολλές... Πιο συγχρονο και ακριβό το ΧΤ, πιο παλιο και φθηνότερο το XR. Αλλιώς μεταχειρισμένο.
Πάντως και τα 2 είναι στην κατηγορία - ερπετά-
Το RV που ανέφερες ποιό είναι? Ενα RV που θυμάμαι με χοντρές ρόδες έβγαινε πριν 25 χρόνια.
Εβγαλε καινούργιο μοντελο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από minotauros
Ευχαριστώ ρε Konti αλλα πολλά τα λεφτά για το DR-Z. Έχει 6495 € και με 6390 παίρνεις το xt660r . Είπαμε να μη ξεφύγω σε κυβικά πάνω απο 400 αλλα μη πληρώσω και κερατιάτικα άμα μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο σ' αυτά τα λεφτά!!!!:hypnotize :hypnotize
![]()
![]()
![]()
To DR-Z 400 (ειδικά το Ε) σε σχέση με το XT είναι η μέρα με τη νύχτα.
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Καλά το ξέρουμε οτι το DR-Z δεν έχει καμία σχέση με τα 125![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από minotauros
Καλά το ξέρουμε οτι το DR-Z δεν έχει καμία σχέση με τα 125![]()
![]()
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός.
Το DRZ-400 Ε είναι η μέρα με την νύχτα σε σχεση ΧΤ 600.![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Παιδές συγνώμη που επανέρχομαι στα παλιά αλλα σε μια αναζύτηση μου στο Google μου έβγαλε ότι είχε δημοσιεύσει το 0-300 το παρακάτω άρθρο
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ 125cc Aprilia MX 125LC / Derbi Senda SM 125 / Honda CBR 125R / Honda XL 125V Varadero / Honda XR 125 / MZ RT 125 / Suzuki RV 125 Van Van / Yamaha DT 125RE / Yamaha TW 125
στο παρακάτω τεύχος
27-10-2004 / TEYXOΣ 109.
Μιας και δεν έχω πάρει ακόμα τίποτα και είμαι ανάμεσα σε xr125l kai suzuki rv 125 van-van, αν έχει κανείς το συγκεκριμένο άρθρο θα με ενδιέφερε να μου το στείλει. Βασικά για το σθζθκι μ' ενδιαφέρει πιο πολύ γιατί για το xr βρίσκω ένα σορο γνώμες.
Επίσης αν ξέρει κανείς τίποτα για το συγκεκριμένο μηχανάκι.
Ευχαρηστώ
ΕΔΩ και εάν σου αρέσει μπορείς να το παραγγείλεις.![]()
Μα αυτο βρήκα κι εγώ και θέλω το άρθρο ολόκληρο! Μήπως ξέρεις πως θα το παραγγείλω;
αν το mz rt125 δεν εκανε 3800 θα το παιρνα δαγκωτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από minotauros
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ 125cc Aprilia MX 125LC / Derbi Senda SM 125 / Honda CBR 125R / Honda XL 125V Varadero / Honda XR 125 / MZ RT 125 / Suzuki RV 125 Van Van / Yamaha DT 125RE / Yamaha TW 125
Τηλεφώνησε στο περιοδικό για να το παραγγείλεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από minotauros
Μα αυτο βρήκα κι εγώ και θέλω το άρθρο ολόκληρο! Μήπως ξέρεις πως θα το παραγγείλω;![]()