Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: ΦΩΤΑ Xenon!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxristou
    ξανά καλησπέρα σε όλους,πήρα έναν τύπο στην πάτρα όπου εμπορεύεται φώτα ξένων,αυτό που μου είπε το παλικάρι και πραγματικά μπράβο του για τον χρόνο που μου διάθεσε παρόλο την δουελιά που είχε είναι:το καλύτερο είναι να βάλεις καλής ποιότητας φώτα επειδή αν βάλεις τα φτηνά μετά από 400 ώρες ώρες περίπου η απόδοση τους θα πέσει δραματικά!ένα αυτό και δυο υπάρχει πιθανότητα για black out ενώ κίνησε οπότε "κλαψτα" Χαράλαμπε!αυτά τα λίγα ,αλλα και 400euro η καλή ποιότητα ξένων λίγο τα σκέφτεσαι.
    καλο βραδυ σε όλους!

Παιζει να'χει δικιο ο τυπακος ... εχω ακουσει απο φιλο ηλεκτρολογο* για περιπτωσεις χενον που περα απο το black out με τον καιρο αρχιζουν και χανουν την αποδοση και το χρωμα τους... με λιγα λογια μετα απο λιγο καιρο οχι μονο ασπρα γινονται αλλα παιζει και να κιτρινισουν...

*costas81 εχω χασει το τηλ του οποτε πρεπει να περασω απο εκει καποια στιγμη για να σου πω

Παλαιό μέλος
    Κι εγώ 2 άτομα που ξέρω και έχουν xenon φώτα,μου είπαν οτι έχουν προβλήματα!
    Μειώση απόδοσης, διακοπές (φαντάσου να σου κάνει καμια διακοπή σε κανέναν επαρχιακό δρόμο σε κατασκόταδο)!!!

Γενικά πιστεύω οτι το θέμα θέλει πολύ ψαξιμο γιατι παίζουν και πολλά αμφιβόλου ποιότητας προιόντα στην αγορά(Κινέζικα)!

Νέο μέλος
    παιδια εγω εδωσα 160 και εβαλα 2 μεγαλα και τα δυο μικρα philips xenon - ολα μπλεδιζουνε αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος πολυ πιο ξεκουραστο φως και πιστευω μεχρι εκει αξιζει -οχι παραπανω γιατι εχω ακουσει τρελες τιμες στιν αγορα για ξενον με μετασχηματιστη... (>350 ευρω!!!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
    Παιζει να'χει δικιο ο τυπακος ... εχω ακουσει απο φιλο ηλεκτρολογο* για περιπτωσεις χενον που περα απο το black out με τον καιρο αρχιζουν και χανουν την αποδοση και το χρωμα τους... με λιγα λογια μετα απο λιγο καιρο οχι μονο ασπρα γινονται αλλα παιζει και να κιτρινισουν...

*costas81 εχω χασει το τηλ του οποτε πρεπει να περασω απο εκει καποια στιγμη για να σου πω
    Λοιπον εγω περασα απο το παλικαρι ..τις τιμες τις εχει ιδιες 350 με τοποθετηση και 2 χρονια εγγυηση

εχει και με 150 και 200 αλλα μου λεει οποιος τα βαλει αλλα τσαμπα λευτα θα δωσει...

το παλικαρι το ιδιο κερδος εχει και απο φτηνα και απο τα ακριβα

...ποιος ξερει

Παντως εγω τουλαχιστον τα'σκασα αλλα προβληματα δεν εχω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mannet80
    παιδια εγω εδωσα 160 και εβαλα 2 μεγαλα και τα δυο μικρα philips xenon - ολα μπλεδιζουνε αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος πολυ πιο ξεκουραστο φως και πιστευω μεχρι εκει αξιζει -οχι παραπανω γιατι εχω ακουσει τρελες τιμες στιν αγορα για ξενον με μετασχηματιστη... (>350 ευρω!!!)
    Φιλαρακι που τα εβαλες? τι εγγυηση εχουν?

Νέο μέλος
    κρητη - ηλεκτρολογος αμανακης ζαχ.-πισω απο αγ κωσταντινο 1,5 χρονο αλλα παιδια μια χαρα οι λαμπες!

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios

XENONCITY.GR

EΓΓΥΗΣΗ!
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!

και ειδικα σε group buy!
    www.fazerclub.gr

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΦΩΤΑ Xenon ΣΕ Κ8
    από kokos08 στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2009, 13:00