Σελίδα 31 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 2126272829303132333435364181131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 451 έως 465 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Αρχικά δημιουργήθηκε από pzozef
    Το εργαλειο εφτασε...χρωματος γκρι. Περιμενω πινακιδες και μετα βρουμ βρουμ!

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΔΔΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τον χαιρεσε, καλα χλμ να κανετε και απιστευτες διαδρομες

Λεπον, βαλε φωτο τωρα λεμε!!!! :o

Αλλιος δεν εχει αλλες ευχες!!!

:rotflmao: :rotflmao:
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Όμορφη είναι και γρίζα. Την έχει και εδώ στο Μαρούσι ο αντιπρόσωπος...

Αλλά μετά έπεσε το μάτι στο B-King που ήταν επίσης στη βιτρίνα και όπως καταλαβαίνετε, οτιδήποτε άλλο είχε γύρω "εξαφανίστηκε". Τι μωρό είναι αυτό!!!! Το θέλω για βόλτα ΧΤΕΣ.

ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ, ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΑ!!!!!!!!! (οκ και πλαγιασμένη στο στροφηλίκι, πεσμένη μην γίνει ποτέ! )
    και μην οδηγήσεις μετά από αυτές!

Άντε με το καλό να πάρει και η γατούλα να βρεθούμε "ούλοι" να γνωριστούμε...

Παλαιό μέλος
    Καλοτάξιδος και πάντα όρθιος. Καλές βόλτες... Τα λέμε...

Παλαιό μέλος
    Καλοτάξιδος ζωζέ!

Καλή επιλογή .
    Καλές βόλτες .

Νέο μέλος
    Πολυ καλο το νεο μου εργαλειο. Λέω ΣΚ να παω κ μια βολτα απο Τήνο να γραψω κανενα χιλιομετρο παραπανω γιατι εδω στο νησακι μας...γυρω γυρω θα ζαλιστω στο τελος κ θα πεσω κατω :-) Πολυ απειλιτικο τελικα το Bandit...αυριο μεθαυριο θα βγαλω και καμμια φωτο να ανεβασω.Σας χαιρετω για να παω αν της ριξω καμμια βολτουλα με την παγωνια

σε απείλησε ο ληστής; πως; πες πες πες!

καλή βόλτα!

γμτ το κρύο είναι ένα θέμα... και ο άχρηστος ακόμα δεν έχω πάρει χειμωνιάτικα γάντια (οκ το Μάρτιο την πήρα οπότε δε χρειάστηκαν κιόλας) και μάλλον θα πρέπει να κάνω κίνηση κ για παντελονάκι χειμωνιάτικη κορντούρα, ειδικά αν θέλω να την πάω καμμιά κρύα βόλτα...

Banned Το avatar του/της WebD
    Μόλις σήμερα την παρέλαβα. Κατάμαυρη!! Δεν πρόλαβα να της κάνω πολλές βόλτες γιατί ήμουν κομμάτια αλλά λέει πολλά η μηχανή!!!

Μου δώσανε σε ένα σωρό γλώσσες το βιβλιαράκι αλλά όχι στα Ελληνικά, ελπίζω να το ξέχασαν απλώς γιατί αν δεν υπάρχει καθόλου είναι για σφαλιάρες!!!

Ξέρει κανείς αν απενεργοποιείται το ABS;

Έχει βάλει κανείς τριπλέτα; Αν ναι για πείτε μάρκα και τιμή.

Παλαιό μέλος
    Καλορίζικος! Πόσο στοίχισε με το ABS;

Νέο μέλος
    6.350 η τιμη της με ABS.
    Το ABS δεν πηρε το ματι μου στο manual οπως εριξα μια ματια να απενεργοποιειται.

Οσο για τον φιλο παραπανω..εμενα με ενημερωσε ο εδω αντιπροσωπος οτι σε καμμια 10αρια μερες απο την εκδοση αποδειξης αγορας θα μου ερθει το manual στα ελληνικα και το βιβλιο της μηχανης για τα service και ..και. Αρκει να εχει δωσει την διευθυνση σου ο εκει αντιπροσωπος στον Σφακιανακη για να σου ερθει ταχυδρομικως.

Off topic: Εγω ήδη λογω της παγωνιας ψαχνομαι για jacket. Προς το παρων ειδα καποια Bering αλλα περιμενω να ανεβω Αθηνα για να δω τα Colori και τα Dainese.

Αρχικά δημιουργήθηκε από pzozef
    λογω της παγωνιας ψαχνομαι για jacket
    Δηλαδή το θέμα είναι να μη κρυώνεις ή αν γίνει το κακό που δε στο εύχεται κανείς, να μπορέσεις να σηκωθείς ένα κομμάτι και να μην είσαι καμμένος/τριμμένος/σπασμένος; Παιδιά έλεος... Ασφάλεια πάνω από όλα! Δες και τα spidi πάντως, είναι εξίσου καλά με τα Dainese. Αν είναι να ανέβεις, στείλε ένα pm να σου πω να πάς για Dainese και σε έναν που τα φέρνει από Ιταλία, αρκετά φτηνότερα από την MC motor.

Το ABS απενεργοποιείται αν βγάλετε την ασφάλειά του. Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ να το απενεργοποιήσετε; Θα μπείτε χωματόδρομο; Δεν υπάρχει περίπτωση να φρενάρετε καλύτερα με το ABS απενεργοποιημένο, "τέλος". Μη ξαναλέμε τα ίδια... Δέχομαι τα πιστεύω του καθ' ενός αλλά οι αριθμοί λένε την αλήθεια: Με ABS φρενάρει καλύτερα από ελάχιστα καλύτερα μέχρι κάποια μέτρα λιγότερα η μοτοσικλέτα. Και Rossi, ή έστω Μπούστας δεν είναι κανείς από εμάς.

Το Ελληνικό Manual σύντομα με ταχυδρομείο στο σπίτι σας, μαζί με ένα σημείωμα με όλους τους αντιπρόσωπους και σέρβις στην Ελλάδα.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν σκοπεύω να το απενεργοποιήσω. Εκτός όλων αυτών δεν έδωσα 400? επιπλέον για να το έχω κλειστό. Απλά από περιέργεια ρώτησα

Οπότε λογικά μαζί με την εγγύηση που θα έρθει ταχυδρομικά θα έρθει και το manual στα Ελληνικά. Πάντως είναι χαζομάρα που το κάνουν έτσι.

Μια ακόμη ερώτηση. Πώς ρυθμίζουμε τιμόνι και σέλα; Το βιβλιαράκι δεν γράφει τίποτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Μια ακόμη ερώτηση. Πώς ρυθμίζουμε τιμόνι και σέλα; Το βιβλιαράκι δεν γράφει τίποτα.
    Τιμόνι μόνος σου ξέχνα το, στο πρώτο σέρβις αν χρειάζεσαι κάτι πες τους το. Η σέλα αν δεις στο εμπρός μέρος (εκεί που πιάνει κοντά στο ρεζερβουάρ) έχει κάτι "σφουγγαράκια" με βίδα, που ειναι κοντά από τη μία μεριά και μακριά από την άλλη. Αν θέλεις να την ψηλώσεις, το ξεβιδώνεις, το αλλάζεις πλευρά και το ξαναβιδώνεις. Απλό πράγμα... Σου πέφτει πολύ χαμηλή;

Με τη σέλα δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αν κι ακόμη δεν την έχω συνηθίσει γενικά τη μηχανή. Το τιμόνι το νιώθω λίγο χαμηλό... μπορεί να είναι κι ιδέα μου

Εξαρτάται από το τι οδηγούσες πριν. Αν οδηγήσεις Vstrom πχ, το Bandit φαίνεται πιο χαμηλό. Αν οδηγήσεις κάποιο sport tourer ή sport, το Bandit φαίνεται όρθιο...

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •