Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Για Πειτε...

Για Πειτε...

πρεπει να εχει ξανασυζητηθει (μπορει και απο μενα ) αλλα ειναι αξιο συζητησης για ακομα μια φορα πιστευω...

δεν ξερω αν το εχετε κι εσεις αλλα δεν μπορω να αποφασισω τι μηχανη να παρω, απο κυβικα μεχρι τυπο...

εκει που εχω αποφασισει να παρω το versys ξαφνικα βλεπω το νεο Z 1000 και αλλαζω γνωμη, αφου ειμαι ετοιμος για αγορα, βλεπω το tiger (1050) και πανω που το αποφασιζω ξαφνικα και εντελως τυχαια βλεπω το bandit (1250) και αλλαζω γνωμη...

ενω εχω σχεδον καταληξει στο suzuki γλυκοκοιταζω το fazer (1000) αλλα παλι δεν ειμαι 100% ικανοποιημενος...

επειδη εχω την ταση να αλλαζω συχνα μηχανες θελω να καταληξω σε καποια που θα την κρατησω μερικα χρονια γιατι αλλιως χανω πολλα λεφτα με τις πωλησεις και τις αγορες...

εχουμε και λεμε λοιπον,

(πιστευω να ειναι οι τελικες απαιτησεις)

θελω μηχανη με

- καλη μεταπωληση*,

- απο 750 - 1000 κυβικα*,

- απο 90 - 120 αλογα,

- τυπου on-off/motard (τυπου tiger - versys δηλαδη) ή street/τουρινγκ (cbf - bandit)*,

- καπως μεγαλων διαστασεων επειδη ειμαι αρκετα ευσωμος κι εγω αλλα να μην ειναι πανω απο 220 κιλα,

- να εχει καταναλωση σε λογικα πλαισια,

- φθηνα και ευκολα σε ευρεση ανταλλακτικα,

- μεχρι 10.000€*,

- ομορφο/μοντερνας εμφανισης,

εννοειται καινουριο μοντελο*...

αυτα, το μονο πιστευω μηχανακι που θα μου καλυπτε εστω τα περισσοτερα απο τα παραπανω θα ηταν κανενα versys 1000 (που δεν το βλεπω να βγαινει ομως) ή κανενα tdm με περισσοτερα αλογα και καπως πιο συγχρονη εμφανιση...

ευχομαι καταρχας σε μενα περαστικα και κατα δευτερον σε σας ψυχραιμια και καλες απαντησεις...

με (*) ειναι οι απαιτησεις που δεν αλλαζουν με τιποτα...

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra

Re: Για Πειτε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
    πρεπει να εχει ξανασυζητηθει (μπορει και απο μενα ) αλλα ειναι αξιο συζητησης για ακομα μια φορα πιστευω...

δεν ξερω αν το εχετε κι εσεις αλλα δεν μπορω να αποφασισω τι μηχανη να παρω, απο κυβικα μεχρι τυπο...

εκει που εχω αποφασισει να παρω το versys ξαφνικα βλεπω το νεο Z 1000 και αλλαζω γνωμη, αφου ειμαι ετοιμος για αγορα, βλεπω το tiger (1050) και πανω που το αποφασιζω ξαφνικα και εντελως τυχαια βλεπω το bandit (1250) και αλλαζω γνωμη...

ενω εχω σχεδον καταληξει στο suzuki γλυκοκοιταζω το fazer (1000) αλλα παλι δεν ειμαι 100% ικανοποιημενος...

επειδη εχω την ταση να αλλαζω συχνα μηχανες θελω να καταληξω σε καποια που θα την κρατησω μερικα χρονια γιατι αλλιως χανω πολλα λεφτα με τις πωλησεις και τις αγορες...

εχουμε και λεμε λοιπον,

(πιστευω να ειναι οι τελικες απαιτησεις)

θελω μηχανη με

- καλη μεταπωληση,

- απο 750 - 1000 κυβικα,

- απο 90 - 120 αλογα,

- τυπου on-off/motard (τυπου tiger - versys δηλαδη) ή τουρινγκ (cbf - bandit),

- καπως μεγαλων διαστασεων επειδη ειμαι αρκετα ευσωμος κι εγω αλλα να μην ειναι πανω απο 220 κιλα,

- να εχει καταναλωση σε λογικα πλαισια,

- φθηνα και ευκολα σε ευρεση ανταλλακτικα,

- μεχρι 10.000€

αυτα, το μονο πιστευω μηχανακι που θα μου καλυπτε εστω τα περισσοτερα απο τα παραπανω θα ηταν κανενα versys 1000 (που δεν το βλεπω να βγαινει ομως) ή κανενα tdm με περισσοτερα αλογα και καπως πιο συγχρονη εμφανιση...

ευχομαι καταρχας σε μενα περαστικα και κατα δευτερον σε σας ψυχραιμια και καλες απαντησεις...

θες να σε φερνει και σε οργασμο?

να ειναι και ματσο?
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Re: Re: Για Πειτε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    θες να σε φερνει και σε οργασμο?

να ειναι και ματσο?

παει και αυτο το ποστακι...

Fazer 1000
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Fazer 1000

- απο 90 - 120 αλογα,

- μεχρι 10.000€

Re: Για Πειτε...

Fortis Fortuna Adiuvat

Re: Re: Για Πειτε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    μαρεσει που μου δειχνεις και την απαντηση μου ρε φιλε...

δεν ειμαι ικανοποιημενος γραφω...

δεν ειπα να μου προτεινεται καποιο απο αυτα τα μοντελα που γραφω, τα απορρυπτω για τις παραπανω απαιτησεις τα συγκεκριμενα, αν εχετε να προτεινεται καποιο που ισως να μου ξεφευγει θελω...

Μα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο στην κατηγορία που ψάχνεις.Άντε ίσως το CBF το 1000 αλλά το θέμα είναι πως θα πρέπει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς,δεν νομίζω να μπορείς να τα έχεις όλα...Εγώ πάντως το Fazer θα έπαιρνα...
    Fortis Fortuna Adiuvat

εγω παντως μονο το fazer ΔΕΝ θα επαιρνα...

εαν καταφερεις και βρεις ενα μεταχειρισμενο τiger εισαι πολυ κοντα στο ονειρο σου....

αν ανεβαινες και λιγο πανω απο τα ? 10000 θα βρισκαμε πολλα....

εναλλακτικα θα σου προτεινα και γω ενα cbf 1000, αν και δεν ειναι οτι καλυτερο για τον συνεπιβατη, κρινοντας απο του 600.....(δεν ξερω αν εχουν καποια διαφορα)
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Επετρεψε μου να σΕ πω κατι

Η αγοραζεις μηχανη ορμωμενος αποκλειστικα απο την κ@υλα σου αγνοωντας οτιδηποτε εχει να κανει με ορθολογιστικα - πρακτικα κρητηρια η μπαινεις σε αυτο το τριπακι που εισαι τωρα...

Τις απαιτησεις σου ειναι δυσκολο να τις καλυψει καποιο μοντελο...αλλο χανει σε αξια μεταπωλησης, αλλο στις τιμες των αναταλλακτικων, στα γκαζια, στην ανεση κτλ-κτλ

Ποιο ολοκληρωμενο πακετο (για αυτα που ζητας ετσι; ) πιστευω οτι ειναι το CBF1000, χαμενος παντως δεν θα βγεις.

Και εγω κατεληξα στο 600αρι που ειναι τις ιδιας φιλοσοφιας....μπορει η συμβιωση μαζι του να ειναι καπως βαρετη, αλλα για αυτα που εψαχνα και ζητω την συγκεκριμενη περιοδο, με εχει καλυψει απολυτα, απλα κανει τα παντα!

Αν δεν βιαζεσαι περιμενε να δεις και το καινουργιο BMW F800GS, που ανηκει στην κατηγορια που γουσταρεις.

Καλο ξεμπλεγμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Επετρεψε μου να σΕ πω κατι

Η αγοραζεις μηχανη ορμωμενος αποκλειστικα απο την κ@υλα σου αγνοωντας οτιδηποτε εχει να κανει με ορθολογιστικα - πρακτικα κρητηρια η μπαινεις σε αυτο το τριπακι που εισαι τωρα...

Τις απαιτησεις σου ειναι δυσκολο να τις καλυψει καποιο μοντελο...αλλο χανει σε αξια μεταπωλησης, αλλο στις τιμες των αναταλλακτικων, στα γκαζια, στην ανεση κτλ-κτλ

Ποιο ολοκληρωμενο πακετο (για αυτα που ζητας ετσι; ) πιστευω οτι ειναι το CBF1000, χαμενος παντως δεν θα βγεις.

Και εγω κατεληξα στο 600αρι που ειναι τις ιδιας φιλοσοφιας....μπορει η συμβιωση μαζι του να ειναι καπως βαρετη, αλλα για αυτα που εψαχνα και ζητω την συγκεκριμενη περιοδο, με εχει καλυψει απολυτα, απλα κανει τα παντα!

Αν δεν βιαζεσαι περιμενε να δεις και το καινουργιο BMW F800GS, που ανηκει στην κατηγορια που γουσταρεις.

Καλο ξεμπλεγμα

εχεις δικιο περι απαιτησεων, ισως σιγα σιγα αλλαξουν αλλα καποιες με (*) δεν αλλαζουν με τιποτα...

οντως το cbf ειναι καλο αλλα λιγο παλιομοδιτικο ρε γαμωτο, με χαλαει αφανταστα οτι ειναι μοντελο 07-08 και εχει αναλογικα οργανα, ισως εχω και προβλημα με την αντιπροσωπεια...

τελος αν το tiger ηταν 2.000€ φθηνοτερο και ηταν και ευρωπαικο θα το επαιρνα στανταρ, με φτιαχνει αφανταστα, το εχω οδηγησει εννοειται...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Φίλε τί χρήση θα του κάνεις? Ταξίδια μόνο ή και πόλη? Χώμα? Γρήγορες βόλτες ή χαλαρά?
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Capo
    αυτο εχει 12.500€ ρε φιλε...

και δεν ειναι και ο τυπος που θελω επισης...

δεν θελω "καθαρο" on-off...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    αυτο εχει 12.500€ ρε φιλε...

και δεν ειναι και ο τυπος που θελω επισης...

δεν θελω "καθαρο" on-off...
    Για μεταχειρω μιλουσα μιας και δεν το διευκρινησες πριν

ελεγες απλα καινουριο μοντελο.

τεσπα

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. r 45,για πειτε...
    από tools στο forum BMW
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2006, 14:48
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2006, 20:30