πρεπει να εχει ξανασυζητηθει (μπορει και απο μενα) αλλα ειναι αξιο συζητησης για ακομα μια φορα πιστευω...
δεν ξερω αν το εχετε κι εσεις αλλα δεν μπορω να αποφασισω τι μηχανη να παρω, απο κυβικα μεχρι τυπο...
εκει που εχω αποφασισει να παρω το versys ξαφνικα βλεπω το νεο Z 1000 και αλλαζω γνωμη, αφου ειμαι ετοιμος για αγορα, βλεπω το tiger (1050) και πανω που το αποφασιζω ξαφνικα και εντελως τυχαια βλεπω το bandit (1250) και αλλαζω γνωμη...
ενω εχω σχεδον καταληξει στο suzuki γλυκοκοιταζω το fazer (1000) αλλα παλι δεν ειμαι 100% ικανοποιημενος...
επειδη εχω την ταση να αλλαζω συχνα μηχανες θελω να καταληξω σε καποια που θα την κρατησω μερικα χρονια γιατι αλλιως χανω πολλα λεφτα με τις πωλησεις και τις αγορες...
εχουμε και λεμε λοιπον,
(πιστευω να ειναι οι τελικες απαιτησεις)
θελω μηχανη με
- καλη μεταπωληση*,
- απο 750 - 1000 κυβικα*,
- απο 90 - 120 αλογα,
- τυπου on-off/motard (τυπου tiger - versys δηλαδη) ή street/τουρινγκ (cbf - bandit)*,
- καπως μεγαλων διαστασεων επειδη ειμαι αρκετα ευσωμος κι εγω αλλα να μην ειναι πανω απο 220 κιλα,
- να εχει καταναλωση σε λογικα πλαισια,
- φθηνα και ευκολα σε ευρεση ανταλλακτικα,
- μεχρι 10.000€*,
- ομορφο/μοντερνας εμφανισης,
εννοειται καινουριο μοντελο*...
αυτα, το μονο πιστευω μηχανακι που θα μου καλυπτε εστω τα περισσοτερα απο τα παραπανω θα ηταν κανενα versys 1000 (που δεν το βλεπω να βγαινει ομως) ή κανενα tdm με περισσοτερα αλογα και καπως πιο συγχρονη εμφανιση...
ευχομαι καταρχας σε μενα περαστικα και κατα δευτερον σε σας ψυχραιμια και καλες απαντησεις...
με (*) ειναι οι απαιτησεις που δεν αλλαζουν με τιποτα...