idiσας εχει πονεσει ο Ντεμης και τα γκολακια που σας πεταγε καθε φορα ε?????????
Οσο εσας ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΡΦΩΝΕ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ...![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
idi
Οσο εσας ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΡΦΩΝΕ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ...![]()
![]()
ουτε που τον ξερω τον κυριο... που παιζει? Τρικαλα? Λαρισα Καλλιθεα κατι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ? ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΤΡΗΣ ? ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑΒΛΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ουτε που τον ξερω τον κυριο... που παιζει? Τρικαλα? Λαρισα Καλλιθεα κατι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ΜΠΑ, ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
ΤΟΣΟ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ? ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΤΡΗΣ ? ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑΒΛΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ
ΕΛΑΑΑΑΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ... ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ
ΑΤΙΤΛΟ ΝΤΕΜΗ??????![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΕΛΑΑΑΑΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ... ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ
ΑΤΙΤΛΟ ΝΤΕΜΗ??????
Καλά είναι δυνατόν να συγκρίνονται ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ με τις ΒΟΥΡΤΣΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
ΑλΈΕΕΕΕΕΕκο ΑλΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕκο....... (τα γνωστά...)
Α ρε τρίτοι...
[font=times]Και τι άλλα;;;
Για πες, για πες...[/font]
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DEMINIO
[B]Καλά είναι δυνατόν να συγκρίνονται ΟΙ ΠΟΥΤΣΕΣ με τις ΒΟΥΡΤΣΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;![]()
![]()
ΑλΈΕΕΕΕΕΕκο ΑλΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕκο....... (τα γνωστά...)
Πες τα βρε Ντεμινιο Ειναι δυνατον να συγκρινονται οι πουτσες με τις Βουρτσες Ο Αλεξανδρης εχει παρει παρα πολλα πρωταθληματα, κυπελα, 1ος σκορερ πολλες φορες, Και εχει παιξει με παθος και ψυχη για την Εθνικη ΕλλαδοςΟ Νικολαιδης ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ πουλησε την Εθνικη Ελλαδος για μικροσυμφεροντα του.
Επισεις κοροιδευε στην προπονηση τις ομαδας του δηθεν τραυματιας και δια μαγειας την Κυριακη ητανε καλα Ασε που φωναζε και εκανε στοχαστρο (Στους Χουλιγκαν)συμπαικτες του για οικονομικα θεματα και ο τσιγκουνης δεν ειχε δωσει δραχμη ποτε για την ομαδα μονο την εστιβε Μπραβο βρε Ντεμινιο που Θιγεις αυτα τα θεματα να μαθαινουν και οι καινουργιοι το ποιον του ΠΡΟΔΟΤΗ
![]()
Το Πρωι Με Ξυπνας Με Κλοτσιες,
Πως Γυρνουσα Με Αλλες Μου Λες,
Αλλα Και Γω Θα Σου Πω..........
Βρε Ουστ Απο Δω !!!!!
καλα ρε ...στο καραισκακη κανατε αγιασμο σημερα με τον καληνικο![]()
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ολοι η αμαρτια μαζεμενη![]()
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.οχι τιποτα δηλαδη....απλα με πηρε ο βαλας τηλεφωνο
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.και μου ειπε οτι του επιασε το κ@λο![]()
![]()
:hypnotize
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΑΤΙΤΛΟ ΝΤΕΜΗ??????![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε gay εμεις δε τον καναμε μαγκα το καραγκιοζακο?
απο τη Βεροια τον πηραμε τον δοκαρακια...![]()
![]()
![]()
![]()
...
Στο ματς με τον Εργοτέλη, η ΑΕΚ έκοψε 30.273 εισιτήρια. Ήταν η τρίτη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου φέτος μετά τους 63.129 «κιτρινόμαυρους» οπαδούς που παρακολούθησαν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τους 44.193 θεατές που είδαν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Η ΑΕΚ είναι ήδη και μάλιστα με διαφορά πρωταθλήτρια στα εισιτήρια. Έχει ήδη κόψει 283.013 «μαγικά χαρτάκια» με μέσο όρο ανά αγώνα 25.728, την ώρα που ο δεύτερος Ολυμπιακός έχει σύνολο 215.577 και μ.ο. 17.965 .
Το μόνο που της απομένει είναι και ένας αγωνιστικός τίτλος…
...
εδωσε και τους 2 πρωτους αγωνες στη Ριζουπολη.... (με γεματο το σταδιακι)
http://www.contra.gr/story.57026.html
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
...
Στο ματς με τον Εργοτέλη, η ΑΕΚ έκοψε 30.273 εισιτήρια. Ήταν η τρίτη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου φέτος μετά τους 63.129 «κιτρινόμαυρους» οπαδούς που παρακολούθησαν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τους 44.193 θεατές που είδαν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Η ΑΕΚ είναι ήδη και μάλιστα με διαφορά πρωταθλήτρια στα εισιτήρια. Έχει ήδη κόψει 283.013 «μαγικά χαρτάκια» με μέσο όρο ανά αγώνα 25.728, την ώρα που ο δεύτερος Ολυμπιακός έχει σύνολο 215.577 και μ.ο. 17.965 .
Το μόνο που της απομένει είναι και ένας αγωνιστικός τίτλος…
...
εδωσε και τους 2 πρωτους αγωνες στη Ριζουπολη.... (με γεματο το σταδιακι)
http://www.contra.gr/story.57026.html
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξεχνάς κάτι Γιώργο....
1) Το πόσες φορές έχουμε παίξει φέτος χωρίς φιλάθλους (δεν Θυμάμαι εχω χάσει το μέτρημα)!!!!
2) Φιλοξενήστε σε ένα γήπεδο που έχει την δυνατότητα να γέμιση
με πολύ περισσότερους φιλάθλους σε σχέση με μας που χωράει κατά πολύ λιγότερους!!!
![]()
----------------------------------------------
A true friend is the one who holds your hand and touches your heart.
οκ, ε και?Αρχικά δημιουργήθηκε από dela Ξεχνάς κάτι Γιώργο....
1) Το πόσες φορές έχουμε παίξει φέτος χωρίς φιλάθλους (δεν Θυμάμαι εχω χάσει το μέτρημα)!!!!
2) Φιλοξενήστε σε ένα γήπεδο που έχει την δυνατότητα να γέμιση
με πολύ περισσότερους φιλάθλους σε σχέση με μας που χωράει κατά πολύ λιγότερους!!!
ειμαστε πρωταθλητες anyway!!![]()
οεοεοεοεοεοεοεοοε![]()
Α και στο θέμα καταμέτρησης των διαρκείας ...
είναι υποκειμενικό μιας και ο Gay επιλέγει για συγκεκριμένους λόγους να προσμετρά όλα τα διαρκείας άσχετα αν παρευρίσκονται στο γήπεδο ή όχι. Μάλιστα υπήρξαν περιπτώσεις όπου είχαν μοιραστεί δωρεάν εισιτήρια σε σχολεία γεγονός που κάνει κατά κόρο φέτος ο Gay (και καλα κανει ... μεταξυ μας...).
Επιπλέον θα πρέπει να θυμίσω ότι στα 2 πρώτα παιχνίδια παίζαμε στη Ριζούπολη χωρίς εισιτήρια αλλά μόνο με παρουσία των κατόχων διαρκείας.