γιατι ζοριζεσαι αγορι μου δεν καταλαβα![]()
ο χαρακτηρισμος νομιζω ηταν περιττος...
οσο για την αποψη σου..υποστηριξε την ..ειναι σεβαστη..
αλλα το καραγκιοζη δεν κολλαει πουθενα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
αντε και να το ξαναπω αλλη μια φορα....
Η Α.Ο ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.....
ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΑΝΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....?!?!?!![]()
![]()
λοιπον αν ολοι οι δρομοι ηταν οπως η Α.Ο ....τα τροχαια ατυχηματα θα ηταν δραματικα λιγοτερα ...
απλα τα πραματα....
Ότι οδηγάνε Έλληνες στην Α.Ο είναι το μόνο σίγουρο... :a31: :a31:
Fortis Fortuna Adiuvat
...κατα καιρους αναρωτιεμαι τι αλλο θα δω απο αυτον τον λαο...παντα με εκπλησει (για το βιντεο στην Α.Ο.)....!!!!!
προσωπικα απαιτω απ'την στιγμη που πληρωνω εφοριες διοδεια κ προστημα το κρατος να μην φταιει!!
...οσο για τισ προδιαγραφες των δρομων,αυτες μαλλον μενουν μονο στα χαρτια!
προχθες ειχε ενα ντοκιμαντερ στην τv για την autoban...
...ποτε ...ομως ποτε δεν θα αποκτησουμε κατι αναλογο...
![]()
![]()
...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!
Μια αντιγραφή από το παιχνιδάκι.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Θα το πω μια και ειναι περίπτωση...
Κουβάλαγε εξοπλισμο καταγραφής δεδομένων.
Ο τροχός του καλαθιού αλλαζε κατευθυνση ωστε να μην εχει την ίδια κατευθυνση με την πορεία του τρικυκλου, αλλά οχι για να σταθεροποιεί το σύστημα.
Ο σκοπός του ηταν να ολισθαίνει σε ελεγχόμενη και μετρήσιμη γωνία τον τρίτο τροχό, και να μετράει την τριβή που δημιουργείται, βγάζοντας έτσι συμπεράσματα για την πρόσφυση του δρόμου......
Κοινώς μέτραγε τον συντελεστή τριβής του δρόμου, την δεκαετία του 1930....
Έπειδή εχω παρακολουθήσει και σεμινάρια κατασκευής δρόμων στην Αγγλία, κι εχω παρευρεθεί και σε κατασκευή τμήματος Motorway κι εμεινα με το στόμα ανοιχτό οταν είδα τι δρόμος ειναι αυτός, το εβαλα για να καταλάβουμε τι γίνεται και τι επρεπε να γίνεται.
Στην Αγγλία καθε δρόμος ειναι πιστοποιημένος και εχει συγκεκριμένες προδιαγραφές.
πχ οταν λένε οτι ο Μ25 εχει οδόστρωμα Μακανταμ70 από το μίλι 14 εως το μίλι 85, ξέρουν για τι ακριβώς μιλάνε...
Στην Ελλάδα δεν εχει τεθεί ποτέ θέμα συντελεστή πρόσφυσης δρόμων και ο κάθε κατασκευαστής κάε απολύτως οτι θέλει.
Τελος η Μοτοσυκλέτα ειναι μια OEC της δεκαετίας του 1930 με κινητήρα Jap Prestwich V2 1000cc.
Προτιμήθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών γιατί ειναι πολύ στιβαρή και με τον μεγάλο κινητήρα δεν εχει πρόβλημα να πιάσει 80χαω ακόμα και με το μεγάλο βαρος του εξοπλισμού και τους 2 τουλάχιστον επιβαίνοντες και με τον τρίτο τροχό να σέρνεται.
δεν εχεις αδικο..το εχω ξαναδει το βιντεο και φρικαρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ότι οδηγάνε Έλληνες στην Α.Ο είναι το μόνο σίγουρο... :a31: :a31:
αλλα το ενα δεν αναιρει το αλλο...
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
δεν εχεις αδικο..το εχω ξαναδει το βιντεο και φρικαρα...
αλλα το ενα δεν αναιρει το αλλο...
Όχι βέβαια,το ένα,δυστυχώς,συμπληρώνει το άλλο.Έχουμε που έχουμε χάλια δρόμους,αντί να έχουμε και σωστή οδηγική συμπεριφορά φροντίζουμε να επιδεινώνουμε ακόμα περισσότερο την κατάσταση.Ο οδηγός πρέπει να προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες για το καλό του.Γιατί αν σκοτωθώ εγώ επειδή τρέχω σε έναν δρόμο που δεν πληρεί κάποιες προδιαγραφές τί να το κάνω αν κάποια στιγμή το δικαστήριο καταδικάσει το κράτος για κακοτεχνίες;Θα έχω πάρει τον μπούλο εγώ;Αυτό μετράει...
Fortis Fortuna Adiuvat
Κάτω το κράτος του Βορρά και της Θεσσαλονίκης.
Καρντάσια φορέστε τα κράνη σας.
Λευτεριά στην καταπιεσμένη Αθήνα.
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
καλησπερα παιδια τι κανουμε? την κυριακη πηγα πατρα πατρα γιατι απο εκει ειμαι και ειπα να παω να δω παπουδεσ γιαγιαδεσ να αναψω κανα κερακι στον ταφο του πατερα μου και ολα τα σχετικα. ξεκινησα πρωι πρωι εβραχε κακο χαλασμοσ.... παλι καλα που με πηγαν με αμαξι. ειδα κατι παιδια με μηχανεσ στον δρομο και σκεφτηκα τι βροχη ειχανε να φανε μετα τα διοδια (ειχα μπει στο αστεροσκοπιο:smilea: ) τα λυπηθηκα αλλα μετα σκεφτηκα οτι θα ξεραν... το βραδακι που γυρναγα και ειχε ψιλοβροχο στο σημειο που ειχε γινει το ατυχημα να σου μια νταλικα μπροστα μασ. σαν καλα παιδια που ημαστε δεν καναμε την παραμικρη κινηση για προσπερασει και κατσαμε πισω απο την νταλικα καθωτι η ορατοτητα μηδεν οπωσ λεει και ο φωσκολοσ. πισω ακριβωσ εμφανιζετε ενασ λεωφορειο απο αγρινιο.... και τι κανει ο τυπασ.... μασ αναψε τα φωτα αργουσαμε λεει να περασουμε το φορτηγο που μαλλον ηταν αδειοσ και πηγαινε καλα... και επειδη εμεισ ημασταν ανικανοι να προσπερασουμε το φορτηγο το εκανε ο λεωφοριατζησ και υσηχασαμε. να πωσ γινοντε ολα να κανε ι το λεωφορειο προσπερα.... οταν ο δρομοσ ειναι σκατα οδηγεισ σοβαρα και δεν το παιζεισ οδηγαρα. ειναι το κλιμα στραβο μην το φαει και ο γαιδαροσ ..... σωστη.....?????????????????????? το να ακουσ με καμαρι εκανα αθηνα πατρα 1,30 ωρα δεν πρεπει να λεει κατι σε κανεναν. γιατι καλα να θεσ να φασ το κεφαλι σου οι αλλοι ομωσ που πηγαν μια βολτουλα την κυριακη γιατι να καταληουν καπου που δεν το θελουν???
βρε Μπατιστουντα ,βρε γιοκα μου ,κοιμηθηκες με τον λοκο ξεσκεπαστο και ειπες να γραφτεις δω μεσα και να βγαλεις και ποστ μαλιστα!!!!!!!! και να βρισεις !!!!!!
............εισαι ποντικι και μαλιστα χωραφισιο ..........παρε 1 μηνα φυλακη απο μενα και χασου απο μπρος μου .........punk..........
![]()
Φταίει κ ο τρόπος οδήγησης μας αλλα δεν είναι το σημαντικότερο..Είναι ασόβαρο να θεωρούμε αυτό το δρόμο εντάξει..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι έχει ο δρόμος ρε σεις;![]()
Καταρχήν ΓΙΑΤΙ να πληρώνω(-με) διόδια γι'αυτό το μπουρδέλο..;Μόνο κ μόνο που μου παίρνουν λεφτά τόοοσα χρόνια απαιτώ δρόμο..
Τόσα μπαλώματα-ράμματα ούτε στο nip tuck δεν έχω δει..Υπάρχουν σημεία που έχει στρωθεί καινούργια άσφαλτος κ σχηματίζουν 'σκαλοπάτι',αν δεν τα ξέρεις μπορείς να εκτοκτευξείς με το μηχανάκι..
Ας παραβλέψω το οτι δεν έχει διαχωριστικό..
Ας παραβλέψουμε κ όλα τα παραπάνω..Ο κυκλοφοριακός φόρτος είναι τέτοιος που καθιστά το δρόμο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ..Μια λωρίδα ανα κατεύθυνση στα περισσότερα σημεία με το πλάτος του δρόμου να χωράει ένα αυτοκίνητο..Αναγκαστικά θα κινηθείς σχεδόν πάνω στη διαχωριστική,δε φταίει μόνο ο τρόπος που οδηγούμε..
Το οτι γίνονται πολύνεκρα (έπιασες ακραίο παράδειγμα) κ σε σύγχρονους αυτοκινητόδρομους δε σημαίνει οτι πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε δρόμους σαν την Π-Κ..
Να μην αναφερθούμε κ στην Πατρών-Πύργου.. :a53:
Χμμ αυτό δεν είναι εθνική .....Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Να μην αναφερθούμε κ στην Πατρών-Πύργου.. :a53:
είναι σαν να κυκλοφορείς σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας σε πόλη... και ίσως και χειρότερα !!!
Απο τη μία διασταυρώσεις χωρίς φανάρια και απο την άλλη οι γέροι που βγαίνουν με τα τρακτέρ απο κάτι χωράφια στο πουθενά....![]()
ΚΑΛΑ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ.ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΧΙ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΛΗΚΙΕΡΙΔΕΣ-ΛΕΩΦΟΡΙΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ
Αν πουμε και για το δρομο Καβαλας-Δραμας θα κανουμε ακομα περισσοτεροΑρχικά δημιουργήθηκε από batigoal
ΚΑΛΑ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ
ΜΗΝ πιασουμε το δρομο Καβαλας-Σερρων
Ειδικα στο δρομο Αλεξ/πολης-Ορεστιαδας θα ξημερωσουμε.