χρονια πολλα σε ολους και στον καθενα ξεχωριστα!!
![]()
χρονια πολλα σε ολους και στον καθενα ξεχωριστα!!
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Todi, Cityfly, Loudovike, TDaf, Milaber, Nimbus, Wolfman, Petridist
me oti epithimeite kai ygeia.
![]()
"My goal in life is to be as good of a person my dog already thinks I am."
Os tote, pao gia tsigaro
Χρονια Πολλα παιδες!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Θοδωρη (Loudoviko)![]()
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Πςςςςςς... επιδήμια Θοδωρίδων!! Κάποτε νόμιζα οτι ήμουν μόνο εγώ και ο παπούς μου!! :hypnotize![]()
Φαίνετε θα έγινε μόδα τελευταία το όνομα!! χα,χαχ,α!!!!!!![]()
Ευχαριστώ παιδιά και χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους!!
![]()
![]()
Εγώ λέω να ανοίξει μία νέα κατηγορία στο φόρουμ που θα λέγεται ''Θοδωρήδες''!!! είμαστε αρκετοι για να τη στηρίξουμε!!
Ευχαριστούμε για τις ευχές σας και επίσης τις ευχές μου σε όλους τους συνονόματους!!
![]()
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
Εγώ λέω να ανοίξει μία νέα κατηγορία στο φόρουμ που θα λέγεται ''Θοδωρήδες''!!! είμαστε αρκετοι για να τη στηρίξουμε!!
Ευχαριστούμε για τις ευχές σας και επίσης τις ευχές μου σε όλους τους συνονόματους!!
![]()
![]()
ρε Θοδωρη τσαμπα οι ευχες μου, ουτε νερο ρε, ετσι ειπαμε!!!
αντε ρε χρονια καλα και στου υπολοιπους.....
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
εσύ όλο παράπονα είσαι... θα σε κεράσω ένα πιτόγυρο όλο μέσα με μία κόλα να στουμπώσεις λεμε!! αααα να ήσουν πιο γρήγορος τις προάλλες στο καφέ....Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
ρε Θοδωρη τσαμπα οι ευχες μου, ουτε νερο ρε, ετσι ειπαμε!!!
αντε ρε χρονια καλα και στου υπολοιπους.....![]()
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
...εβρυμπαντυ-μαν & γουμαν !!!![]()
![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
χρονια μας πολλα και παντα ευτιχισμενη να ειμαστε κυριες και κυριοι.γιατι οπου θοδωρης τετρακοσα!!!
Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.
Γάμησε τα!Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
Εγώ λέω να ανοίξει μία νέα κατηγορία στο φόρουμ που θα λέγεται ''Θοδωρήδες''!!! είμαστε αρκετοι για να τη στηρίξουμε!!!
Και εγώ νόμιζα λίγοι ήμασταν...
Μόδα γίναμε πια!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: