Ρε παίδες ,
στα SHOEI XR-1000 το Pinlock , Chin curtain και Breathguard ειναι στανταρντ με την Αγορά του καινούριου κράνους?
Ρε παίδες ,
στα SHOEI XR-1000 το Pinlock , Chin curtain και Breathguard ειναι στανταρντ με την Αγορά του καινούριου κράνους?
www.kykeon.eu
εεεε;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
nai
που τα έχει βρει ρε φίλε στάνταρ με την αγορά γιατί έμένα μου λένε παντού ότι είναι εξτρά 20+20 ευρο
στα παλιοτερα ΧR1000 ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩΑρχικά δημιουργήθηκε από dio650gs
Ρε παίδες ,
στα καινουρια ΜΟΝΟ το Pinlock.....
τα αλλα extra!
Το πηρα απο δικυκλο πριν το καλοκαιρι και ηταν μεσα στο κουτι σε σακουλακια.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
στα παλιοτερα ΧR1000 ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
τα αλλα extra!
Λετε εγω να μουν τυχερος?
Μπορει.
wintex στη καλιροης...Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
εεεε;;;;;
που τα έχει βρει ρε φίλε στάνταρ με την αγορά γιατί έμένα μου λένε παντού ότι είναι εξτρά 20+20 ευρο
και στο δικυκλο..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
στα παλιοτερα ΧR1000 ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
τα αλλα extra!
και γω το πινλοκ εννοουσα![]()
αμα σου πω οτι μολις τη Παρασκευη που μας περασε ο κουνιαδος μου πηρε XR-1000 απο το ιδιο μαγαζι (Δικυκλο) και ειχε μονο pinlock ... θα με πιστεψεις???????????Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Το πηρα απο δικυκλο πριν το καλοκαιρι και ηταν μεσα στο κουτι σε σακουλακια.
Λετε εγω να μουν τυχερος?
Μπορει.![]()
![]()
![]()
δεν εχω λογο να μην το κανω.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αμα σου πω οτι μολις τη Παρασκευη που μας περασε ο κουνιαδος μου πηρε XR-1000 απο το ιδιο μαγαζι (Δικυκλο) και ειχει μονο pinlock ... θα με πιστεψεις???????????![]()
![]()
![]()
καλοφορετο..
καθως επισης μπορει εκτος απο τυχερος να μαι κ ομορφαντρας..δεν ξερεις.
και μενα μονο το πινλοκ ειχε μεσα πριν 3 χρονια που το πηρα απο καλληροης
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
εμένα το x-spirit είχε μέσα Chin curtain και Breathguard και αντιθαμβωτική ζελατίνα!
Όλα μέσα στο κουτί!
Δεν ξέρω αν έχει σχέση μιας και ειναι άλλη σειρά απλά το αναφέρω μιας και στο fc-moto.de που το παρήγγειλα τα ανέφερε και εκεί με τις τιμές ξεχωριστά!
![]()
Όταν λέμε ότι συμπεριλαμβάνονται τα pin lock εννοούμε να έχει η ζελατίνα τα Pins ή να έχει κ την δεύτερη μικρή ζελατίνα που μπαίνει στα pins;
Εμένα το X-eleven είχε chin curtain και breath guard αλλά όχι pin lock (το πήρα απο j-helmet).
Επίσης εδώ στη Θεσσαλονίκη που ρώτησα στην αντιπροσωπεία της SHOEI μου είπε για το breath guard ότι το δίνει extra γύρω στα ?20-?30!
Εκτός αν εννοούσε κάποιο άλλο breath guard και όχι αυτό το μικροσκοπικό που είχε το δικό μου το οποίο δεν κάνει κ τπτ...
Μου τρακάρανε το Z και με αναγκάσανε να αγοράσω V-Strom
αυτο το breath guard βοηθα να μην θολωνει η ζελατινα στην αναπνοη?Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmavros
Όταν λέμε ότι συμπεριλαμβάνονται τα pin lock εννοούμε να έχει η ζελατίνα τα Pins ή να έχει κ την δεύτερη μικρή ζελατίνα που μπαίνει στα pins;
Εμένα το X-eleven είχε chin curtain και breath guard αλλά όχι pin lock (το πήρα απο j-helmet).
Επίσης εδώ στη Θεσσαλονίκη που ρώτησα στην αντιπροσωπεία της SHOEI μου είπε για το breath guard ότι το δίνει extra γύρω στα ?20-?30!
Εκτός αν εννοούσε κάποιο άλλο breath guard και όχι αυτό το μικροσκοπικό που είχε το δικό μου το οποίο δεν κάνει κ τπτ...![]()
Τα κράνη με τις Ιαπωνικές προδιαγραφές (Χ-Eleven) ενώ με την αγορά τους περιλαμβάνουν στο πακέτο και το σετ τοποθέτησης του pinlock δεν το έχουν τοποθετημένο πάνω στη ζελατίνα όπως συμβαίνει με τα Ευρωπαϊκά (X-Spirit).Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmavros
Επιρρήνιο και διχτάκι για το πηγούνι έχουν όλα τα Χ-Eleven και Χ-Spirit, όχι όμως και τα ΧR-1000 !
Πιθανολογώ το XR-1000 που πήρε ο φίλος Tpap απ'το Δίκυκλο να τα έδινε αυτά τα αξεσουαράκια σε προσφορά με την αγορά του κράνους..;;
Για το Χ-Spirit μιλάς ; Γιατί ξαναλέω, στο X-Spirit δίνονται όλα μαζί με την αγορά του κράνους όχι όμως και στο XR-1000.. αν μιλάς πάντως για το X-Spirit πολύ φοβάμαι ότι τα αφαιρεί απ'την κούτα για να τα πουλάει ξεχωριστά με στόχο τι άλλο...;Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmavros
Εκτός αν εννοούσε κάποιο άλλο breath guard και όχι αυτό το μικροσκοπικό που είχε το δικό μου το οποίο δεν κάνει κ τπτ...
![]()