cb hornet?
cb hornet?
Ας το μεταφέρει κάποιος στα cb series![]()
specs εδώ:http://www.hondahornet.co.uk/spec.html
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Το έχω εγώ, αγορασμένο καινούργιο τον Ιαν/ο4. Μέχρι σήμερα έχω διανύσει πάνω απο 74.500 χλμ, τα 2/3 των οποίων εντός πόλης, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από MSGL
γεια χαρα! θα παρω το hornet του 2004 και θα ηθελα να ξερω πως ειναι απο καταναλωση...?ψαχνω γενικα αλλα δεν μπορω να βρω καποιο πινακα με χαρακτηριστικα για το συγκεκριμενο μοντελο.(μαλλον δεν ψαχνω εκει που πρεπει ή δεν υπαρχει κατι λογο παλαιοτητας)αν καποιος το εχει ή μπορει να μου πει που να ψαξω να μου λυθει η απορια?ευχαριστω προκαταβολικα!θα με ενδιεφερε και γενικα να ακουσω σχολια για αυτο το μηχανακι![]()
Κατανάλωση: περίπου 17-19 χλμ/λίτρο, στα δικά μου (γέρικα) χέρια.
Συντήρηση αυστηρά σύμφωνα με το βιβλίο του κατασκευαστή.
Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.
6.3 LT/100 XLM , σε νορμάλ ρυθμούς 120-140. Σε επαρχιακό 6 λ/100 χλμ , στην πόλη 6,5.
Σε γρήγορους ρυθμούς μπορεί να φτάσει και τα 8,5 λίτρα(Τρίπολη-Αθήνα με 200-230)
Δεν χαλάει με τίποτα
Καλό. Δές μόνο για υπάρχοντα βαψίματα (πλαίσιο - περιφερειακά), γδαρσίματα (μπότες καλαμιών - ψαλίδι), χτυπήματα στις ζάντες, διαφορετικά χρώματα στα πλαϊνά καπάκια του κινητήρα σε σχέση με τον υπόλοιπο κινητήρα κλπ. Έλεγξε οπτικά απο την πίσω μεριά της μηχανής την ευθυγράμμιση τών τροχών. Άν μέχρι εδώ όλα καλά, ζήτα στη συνέχεια να το δεί μηχανικός της επιλογής σου, και Ψάξε Τον Αριθμό Πλαισίου και Κινητήρα, πού πρέπει να συμφωνούν μέ την άδεια κυκλοφορίας, μ' ένα τηλέφωνο στο Σαρακάκη για τυχόν παραεισαγωγή.Αρχικά δημιουργήθηκε από MSGL
βρηκα ενα του 2004,με πρωτη αδεια απο σαρακακη το 2007 και με 10000χλμ 4300ευρω
καλο δεν ακουγεται?
Καλή αγορά!
Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.
Να μαντέψω...Είναι ασημί....σωστά...?Αρχικά δημιουργήθηκε από MSGL
βρηκα ενα του 2004,με πρωτη αδεια απο σαρακακη το 2007 και με 10000χλμ 4300ευρω
καλο δεν ακουγεται?![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics