Λαστιχα θα αλλαζεις καθε 12 μηνες ή 10.000 Km !!!!!!
θα βαλεις τα PIRELLI DIABLO CORSA III !
ΤΕΛΟΣ ! ! !
ΤΕΛΟΣ ! ! !
Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία στο θέμα πιστεύω πως τα PIRELLI DIABLO CORSA III δεν πρόκειται να βγάλουν 10.000χλμ , ειδικά αν κάνεις χλμ δικάβαλος΄.
Ο αδελφός μου είχε DIABLO STRADA (αρκετά σκληρώτερο απο το CORSA III) σε SV 650 και βγάλανε 12.000χλμ...
Εγώ στο FZS 1000 εβαλα BRIDGESTONE BT014 τα οποία έχουνε πολύ καλύτερη πρόσφηση απο τα BT020 που είχε. Όσο για αντοχή είναι νωρίς ακόμα...
Η μάρκα που έχω τώρα επάνω είναι η Shinko. Είναι 1.5 μήνα στο μηχανάκι (3000+ km). το θέμα είναι ότι το πήρα με αυτό το ελαστικό, έτσι δεν έχω οδηγήσει με κάποιο άλλο καλύτερο να συγκρίνω! Σίγουρα πάντως είναι μάρκα άστα να πάνε και πρέπει να τα αλλάξω. Σκέφτομαι να βάλω πιο σπορτ ελαστικά δηλ. αντί τα BT20 ή pilot roat2 να βάλω BT014 ή τα pilot power για ακόμα καλύτερο κράτημα!
Για τα BT014 πόσα έδωσες φίλε steve22?
thanx για τις απαντήσεις![]()
![]()
Chris
Όταν πήρα τη μοτο φόραγε ήδη μπροστά BT014 οπότε έβαλα μόνο το πίσω με 200ευρώ.
ευχαριστώ φίλεΑρχικά δημιουργήθηκε από steve22
Όταν πήρα τη μοτο φόραγε ήδη μπροστά BT014 οπότε έβαλα μόνο το πίσω με 200ευρώ.![]()
![]()
![]()
Chris
+10000000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
ΤΕΛΟΣ ! ! !
ειναι το 2ο ζευγαρι που βαζω.
το πρωτο ζευγαρι εβγαλε 13.000 χλμ σε περιπου ενα χρονο με 1 track day και με χλμ ολων των ειδων.μονοκαβαλος,δικαβαλος,εντος και εκτος πολης,βρεγμενο,στεγνο και το μονο που εκανα ητανε μια φορα τη βδομαδα ελεγχο στη πιεση των ελαστικων και απεφευγα παντιλικια,σουζες,αποτομες εκκινησεις,μπλοκαρισμα πισω φρενου.
πιστευω οτι θα σου κατσουνε χαρτι !!!!μοναδικο μειονεκτημα η τιμη τους.τα εβρισκα εξω 520 με τα περαστικα τους αλλα ευτυχως ξηγηθηκε φιλος και τα πηρα 415 με τα περαστικα.δεν ξερω αν εχει μεινει κανα ζευγαρι γιατι απο οσο θυμαμαι περισσευε ενα.αν σε ενδιαφερουν σφυρα να μιλησω μαζι του μπας και υπαρχουν ακομα.και μιλαμε φυσικα για φετινο λαστιχο (τουτεστιν φρεσκο).
οτι και να παρεις καλοταξιδο να ειναι φιλε !!!!
![]()
![]()
![]()
υ.γ.με τα τωρινα εχω κανει ηδη 3.000 και ηδη 2 track days και το μαθημα του rs και δε φαινεται να μασανε.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Να`σαι καλά ρε τρούπερ! Με έπεισες σχεδόν και το μόνο που με κρατά πίσω είναι η τιμή! Τα χω βρεί με 430Ε με βοήθεια συμφορουμίτη αλλά και πάλι δεν μπορώ να διαθέσω τόσα! Ούτως η άλλως το δικό μου οδηγικό στύλ είναι ακόμη πίσω σε σχέση με εσάς τους πιο προχωρημένους, οπότε και να τα βάλω μάλλον δεν θα τα αξιοποιήσω πλήρως! Θα τα αφήσω για την επόμενη αλλαγήΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
+10000000000000000
ειναι το 2ο ζευγαρι που βαζω.
το πρωτο ζευγαρι εβγαλε 13.000 χλμ σε περιπου ενα χρονο με 1 track day και με χλμ ολων των ειδων.μονοκαβαλος,δικαβαλος,εντος και εκτος πολης,βρεγμενο,στεγνο και το μονο που εκανα ητανε μια φορα τη βδομαδα ελεγχο στη πιεση των ελαστικων και απεφευγα παντιλικια,σουζες,αποτομες εκκινησεις,μπλοκαρισμα πισω φρενου.
πιστευω οτι θα σου κατσουνε χαρτι !!!!μοναδικο μειονεκτημα η τιμη τους.τα εβρισκα εξω 520 με τα περαστικα τους αλλα ευτυχως ξηγηθηκε φιλος και τα πηρα 415 με τα περαστικα.δεν ξερω αν εχει μεινει κανα ζευγαρι γιατι απο οσο θυμαμαι περισσευε ενα.αν σε ενδιαφερουν σφυρα να μιλησω μαζι του μπας και υπαρχουν ακομα.και μιλαμε φυσικα για φετινο λαστιχο (τουτεστιν φρεσκο).
οτι και να παρεις καλοταξιδο να ειναι φιλε !!!!
![]()
![]()
![]()
υ.γ.με τα τωρινα εχω κανει ηδη 3.000 και ηδη 2 track days και το μαθημα του rs και δε φαινεται να μασανε.![]()
![]()
Δεν πρόκειται όμως να βάλω εντελώς τουριστάδικα, οπότε καταλήγω μεταξύ pilot power (το πιο πιθανό να βάλω αυτά), τα Pilot road 2ct και τα BT-014.
thanx again man!
![]()
Chris
anytime bro !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
........
![]()
Λοιπόν για να κλείσουμε το τόπικ, απλά να πώ ότι τελικά έβαλα τα pilot power τα οποία αν και καινούργια ακόμα έχουν τρομερή διαφορά απο τα shinko. Τρομερή αίσθηση ασφάλειας, στρίβουν πολύ πιο εύκολα αλλά το κυριότερο είναι ότι μπορώ επιτέλους να φρενάρω χωρίς να παθαίνω καρδιακή κάθε φορά! Τώρα καταλαβαίνω ότι 2 μήνες με τα shinko φλέρταρα συνεχώς με μια ωραία περιποιημένη τούμπα! Όσοι έχετε τέτοια ή άλλα φτηνά και επικύνδυνα λάστιχα αλλάξτε τα αμέσως παιδιά! Μην παίζουμε με την ασφάλεια μας!
![]()
![]()
Chris
καλοστριφτα και καλοφαγωτα ρε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
..... τελικά έβαλα τα pilot power .........
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σαι καλά ρε! Νοιώθω τόση αυτοπεποίθηση που σε λίγο θα αρχίσω να ξύνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καλοστριφτα και καλοφαγωτα ρε!!!![]()
![]()
:a31:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Chris
Καλοφόρετα!![]()
Μην αρχίσεις να ξεθαρεύεις!Έχει μεγάλη διαφορά στο κράτημα πηγαίνοντας από λιωμένα σε καινούργια, αλλά μην ξεχνάς ότι σαν καινούργια γλιστρούν για τα πρώτα χιλιόμετρα.
![]()
File kaloforeta...
Den simfono omos me tin apopsi sou kai merikon allon filon Oti prepei na bgaleis polla xiliometra....
Ta lastixa ta bazeis stin moto me gnomona to kratima kai tin odigiki simperifora giati einai AYTA pou se kratane OP8IO....
Se lastixa den kanoume oikonomia alla bayoume to kalitero...
Ta michelin pou ebales einai kala alla sintoma "logo diplis gomas" parousiazoun to fainomeno na kanoun skalopati kai na dimiourgoun asta8eia.
Kalitera lastixa exei i pirelli kai gia ton elliniko asfaltotapita oi malakes gomes san ta pirelli Supercorsa Pro einai poli kales, Den ais8anesai mono sigouria alla Exeis Sigouria....
kai paizoun kai 3 gomes SC1 SC2 SC3.
Me tin SC3 8a kaneis perisotera xiliometra.
kai min xexnas oti ...Zoume stin Ellada
opou to kratos frontizei na exoume tin kaliteri poiotita asfaltotapita
Etsi Oste na Min Tros Efkola ta Lastixa sou kai na kaneis oikonomia..... :rotflmao:
A! kai gia lastixa paizei kali akri apo exoteriko me super times ,freska lastixa, alla mono gia supersport kai racing gomes
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Καλοφόρετα!![]()
Μην αρχίσεις να ξεθαρεύεις!Έχει μεγάλη διαφορά στο κράτημα πηγαίνοντας από λιωμένα σε καινούργια, αλλά μην ξεχνάς ότι σαν καινούργια γλιστρούν για τα πρώτα χιλιόμετρα.
![]()
Σωστή η συμβουλήαν και δεν πήγα απο λιωμένα σε καινούργια, αλλά απο καινούργια φτηνολάστιχα σε καινούργια πολύ καλά λάστιχα! Τώρα πιά έχω κάνει καμια 50 Km και τα αισθάνομαι πολύ καλύτερα! Το μηχανάκι έχει πολύ καλύτερες δυνατότητες σε όλα με τα λάστιχα αυτά και αυτό φάνηκε απο το πρώτο μέτρο, πρίν ακόμα σβηστεί η λευκή γραμμή του κατασκευαστή
! Γι`αυτό ήθελα να πώ μακριά απο φτηνά ελαστικά!!
![]()
![]()
![]()
Chris
Φίλε μάλλον απευθύνεσαι στον δημιουργό του θέματος, επειδή εγώ συμφωνώ 100% μαζί σου και το έγραψα κιόλας στην προηγούμενη σελίδα! Δεν θέλω να βγάλω πολλά km αλλά προτιμώ μαλακή γόμα για καλύτερο και ασφαλέστερο κράτημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67
File kaloforeta...
Den simfono omos me tin apopsi sou kai merikon allon filon Oti prepei na bgaleis polla xiliometra....
Ta lastixa ta bazeis stin moto me gnomona to kratima kai tin odigiki simperifora giati einai AYTA pou se kratane OP8IO....
Se lastixa den kanoume oikonomia alla bayoume to kalitero...
Ta michelin pou ebales einai kala alla sintoma "logo diplis gomas" parousiazoun to fainomeno na kanoun skalopati kai na dimiourgoun asta8eia.
Kalitera lastixa exei i pirelli kai gia ton elliniko asfaltotapita oi malakes gomes san ta pirelli Supercorsa Pro einai poli kales, Den ais8anesai mono sigouria alla Exeis Sigouria....
kai paizoun kai 3 gomes SC1 SC2 SC3.
Me tin SC3 8a kaneis perisotera xiliometra.
kai min xexnas oti ...Zoume stin Ellada
opou to kratos frontizei na exoume tin kaliteri poiotita asfaltotapita
Etsi Oste na Min Tros Efkola ta Lastixa sou kai na kaneis oikonomia..... :rotflmao:
A! kai gia lastixa paizei kali akri apo exoteriko me super times ,freska lastixa, alla mono gia supersport kai racing gomes
Επίσης τα λάστιχα με την διπλή γόμα που λές είναι τα pilot road 2ct. Εγώ έβαλα pilot power τα οποία μια γόμα έχουν και μάλιστα μαλακή για καλύτερο κράτημα!
![]()
Chris