εμενα παλι η σκια μου φαινεται φυσιολογικη, ολα τα αλλα με παραξενευουν......κατι στην κλιση μου φαινεται αφυσικο...
εμενα παλι η σκια μου φαινεται φυσιολογικη, ολα τα αλλα με παραξενευουν......κατι στην κλιση μου φαινεται αφυσικο...
δεν ειμαι και ο ειδικος στο photoshop, αλλα η προσπαθεια ειναι πολυ ερασιτεχνικη......Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και για ρωτα τον Στεφανακ' τι τσιγαρο αναψε,οταν το σκουλαρικι του εβγαλε σπιθες στην ασφαλτο....![]()
![]()
![]()
![]()
Είχα δε κάπου τριγύρω μία φωτό με δύο πιτσιρικάδες με ποδήλατα που ρίχνανε στα αυτιά σε όλους που αναφέρατε μέχρι τώρα...
Δεν ξερω τι λετε για κλισεις, παντως ο τυπος μας εχει ολους στεγνα...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Υπερβολική κλίση για τέτοιο μηχανάκι.![]()
Όχι πως η πρώτη φωτογραφία τού thread δεν είναι άξια θαυμασμού,αλλά έχω δει τύπο σε gs 1200(μάλλον ο Dim ήτανε
)σε βίντεο που έστριβε όρθιος,κάνοντας κύκλους με ακουμπισμένο τον ένα κύλινδρο κάτω.
![]()
Ειχα ζητησει να μη πει κανεις οτι ειμαι εγω!γιατι λες να μη το εχω κανει ποτε "φορα-παρτιδα" μπροστα σε γνωστους?
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Δεν ξερω τι λετε για κλισεις, παντως ο τυπος μας εχει ολους στεγνα...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
+100000000Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν ειμαι και ο ειδικος στο photoshop, αλλα η προσπαθεια ειναι πολυ ερασιτεχνικη......
και για ρωτα τον Στεφανακ' τι τσιγαρο αναψε,οταν το σκουλαρικι του εβγαλε σπιθες στην ασφαλτο....![]()
![]()
![]()
![]()
ειδικα στην ασφαλτο τα πιξελ κανουν μπαμ!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Επειδή ξέρω πως βαριέστε να ανοίγετε λινκς ....![]()
![]()
![]()
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ !!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
![]()
ναι αυτή
ευτυχώς δεν πέρασε κάνα αμάξι τόση ώρα που έμειναν σταματημένοι στην στροφή για τη φωτογραφία
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλοστημένη πάντως
αν δεν κοίταζε κι ο μπροστά χάμο θα ήταν τέλεια