ise theos!!!!!!!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τωρα εχω σοβαρεψει.....μερικες φορες αναπολω ολες εκεινες τις ωραιες στιγμες με την αδρεναλινη στο κοκκινο...:rotflmao:
ise theos!!!!!!!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Τωρα εχω σοβαρεψει.....μερικες φορες αναπολω ολες εκεινες τις ωραιες στιγμες με την αδρεναλινη στο κοκκινο...:rotflmao:
πρωταθλητης Ευρωπης
η διακριτηκοτητα και η αδιακρισια ειναι ομωσ κατι που επισησ ξεχωριζει τουσ καγκουρεσ απο τουσ μη...και επειδη βλεπω οτι εισα εξισου αδιακριτος και προκλητικος οπωσ εγω ακι οι σουζες μου,μηπως λοιπον θα επρεπε να κατσεις να σκεφτεις και τελικα αναθεωρησεισ και καταφερεις να διακρινεις οτι και εσυ ενας καγκουρας εισαιΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
αγαπητε νικο, δεν σου αφαιρεσε κανεις το (αναφαιρετο) δικαιωμα σου να κανεις ΟΤΙ θες....και να διασκεδαζεις.
Οπως και εγω φανταζομαι εχω καθε δικαιωμα να γελω (ή περιγελω) οποιον θελω , ακομη κ εσας.....
Ή ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ?
PROzacRIDER
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5
Opa katse ligo re afrotwin...Opoios exei antitheti apopsi apo esena,k opoios kanei plaka mazi sou tha prepei na troei klotsia apo to forum??Epidiksi eksousias einai auto???Dn exo kamia diathesi na arpaxto mazi sou,apla mou tin dinei sta neura otan vlepo oti apileitai na faei ton mpoulo opoios exei antitheti apopsi apo tous moderators...![]()
....
![]()
Ksereis, merikoi molhs exoyn ligh eksoysia kanoyn ligo oti theloyn etsi den einai![]()
Einai kompleksikoi sinithos osoi exoyn tetioia antidrash, isos ftaei na exoyn seksoyalika
problhmata h na toys baraei h ginaika pios kserei.. pantos sugoyra kati exoyn gia na niothoyn
toso xamila dipla apo enas mortal opos k'emas poy den exoyme to DELETE / BAN koympi.
![]()
[ Mr.T / KcD ]
mrt-prodz.com
Ναι λοιπον, με καταλαβες..ειμαι κ εγω ενας.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
η διακριτηκοτητα και η αδιακρισια ειναι ομωσ κατι που επισησ ξεχωριζει τουσ καγκουρεσ απο τουσ μη...και επειδη βλεπω οτι εισα εξισου αδιακριτος και προκλητικος οπωσ εγω ακι οι σουζες μου,μηπως λοιπον θα επρεπε να κατσεις να σκεφτεις και τελικα αναθεωρησεισ και καταφερεις να διακρινεις οτι και εσυ ενας καγκουρας εισαι
(πως με καταλαβες ομως, αφου ουτε καν γελουσα φωναχτα..απλα μηδειαζα..)
Παιδες συνεχιστε την ενοτητα σας...μη σας την χαλαω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ναι λοιπον, με καταλαβες..ειμαι κ εγω ενας.
(πως με καταλαβες ομως, αφου ουτε καν γελουσα φωναχτα..απλα μηδειαζα..)
Παιδες συνεχιστε την ενοτητα σας...μη σας την χαλαω.
αν δεν το καταλαβες ισως να εχει χαλασει ηδη!αλλα δεν πειραζει να ειστε καλα παιδια!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Εδω που είμια με το μπέργκο του Νικου στο Κεντρο με φούλ εξοπλισμο θεωρούμε κάγκουρας?![]()
Αν αυτο ειναι Αθηνα και μαλιστα κεντρο
Και αν αυτος ειναι ο Bergos του Nικου
εγω ειμαι ο Marilyn Manson
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Εδω που είμια με το μπέργκο του Νικου στο Κεντρο με φούλ εξοπλισμο θεωρούμε κάγκουρας?![]()
αν υπηρχε και τετοια ασφαλτος στην ελλαδα...![]()
kala to katalabes...ayto einai poly flwria gia na einai o bergos tou nikou...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αν αυτο ειναι Αθηνα και μαλιστα κεντρο
Και αν αυτος ειναι ο Bergos του Nικου
εγω ειμαι ο Marilyn Manson![]()
PROzacRIDER
αχαχαχαχαχαχα! λοιπον νικολακι θα ερθω να παρω το μπεργκο κ εσυ θα με κυνηγας με το κσερι κ την καμερα στο χέρι!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
kala to katalabes...ayto einai poly flwria gia na einai o bergos tou nikou...![]()
![]()
Κάνει κ ρήμα! ! !
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από azal
σηκωθηκα οσο γρηγορα ξαπλωσα![]()
![]()
![]()
ωραίο και το wr200
![]()
![]()
(η αδυναμία μου)
Αρχικά δημιουργήθηκε από PalLoukiLuke
και μια με το Ζ μου να υπαρχει ποικιλια
![]()
![]()
κανα ντριφτάρισμα δεν έχει κανείς?![]()
ta exw parei sto kranio...exw postarei 5 mynimata kai mou bgazei synexws mono ena kai me tin idia fwto...ALLA katse katse ...akolouthoun kai xx fwto...xexeΑρχικά δημιουργήθηκε από tati
![]()
![]()
κανα ντριφτάρισμα δεν έχει κανείς?![]()
PROzacRIDER