Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 61

Θέμα: X-crono-T

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Μην τρελαίνεστε ρε μάγκες η πίστα είναι για καρτ (αν και λένε ότι είναι η μεγαλύτερη πιστά καρτ σε όλη την Ευρώπη ) αλλά για προπόνηση με ss είναι μια χαρά άλλωστε με ότι έχει ο καθένας βολεύετε στη φώτο είναι η συγκεκριμένη πίστα στο βαρύπετρο με το ΚΤΜ μου για προπόνηση αργότερα θα βάλω και φώτο με το Κ7 ξύνει σχεδόν σε όλες τις στροφές

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_1167.jpg 
Προβολές:	341 
Μέγεθος:	98,6 KB 
ID:	112656
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
    Η πίστα είναι μικρή και σφικτή όπως θα είδατε στο site(μέχρι 2α βάζω εγώ που έχω μακρύ μηχανάκι) αλλά είναι ότι καλύτερο μπορούμε να έχουμε εδώ.Για SM είναι απλά άριστα(είχε γίνει και Πανελλήνιος αγώνας).Μπαίνεις με στολή κλπ βεβαίως,βεβαίως.Ενδέχεται σήμερα,αν βοηθήσει ο καιρός,να ξαναπάμε.Θα σας πω λεπτομέρειες πιο απόγευμα.
    Ωραία αλλά για εμάς που είμαστε Ηράκλειο χρειάζονται μερικές λεπτομέρειες ακόμα. Δηλαδή όποτε θέλει κανείς πάει εκεί και μπαίνει? Με τι κόστος?

Και αν έχει πολύ κίνηση στα kart? Περιμένεις?

Άμα ξεκινάει κανείς να κάνει μιάμιση ώρα δρόμο καλό είναι να ξέρει τι παίζει.

Αν μπορεί κανείς να δώσει λεπτομέρειες πολύ θα μΕ άρεσε.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από karamoto
    Ωραία αλλά για εμάς που είμαστε Ηράκλειο χρειάζονται μερικές λεπτομέρειες ακόμα. Δηλαδή όποτε θέλει κανείς πάει εκεί και μπαίνει? Με τι κόστος?

Και αν έχει πολύ κίνηση στα kart? Περιμένεις?

Άμα ξεκινάει κανείς να κάνει μιάμιση ώρα δρόμο καλό είναι να ξέρει τι παίζει.

Αν μπορεί κανείς να δώσει λεπτομέρειες πολύ θα μΕ άρεσε.
    Το καλοκαίρι που έχει πολύ κίνηση είναι ανοικτή για τα μηχανάκια κάθε δευτέρα και Τετάρτη μόνο το απόγευμα και φυσικά μια μπαίνουν τα καρτ και μια τα μηχανάκια τώρα όμως που δεν έχει πολλή δουλειά κάνεις όποτε θες και για πολλή ώρα μέχρι να βαρεθείς η να πέσεις όσο για τα λεφτά είναι λίγα παίζει από 10 έως 20 ευρώ ανάλογα με τις κ@@λες του ιδιοκτήτη στη παρακάτω φώτο είναι ο DrIoannis με το GSXR 600

Όνομα:	img_1168.jpg 
Προβολές:	331 
Μέγεθος:	79,3 KB 
ID:	112667
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Εδώ είναι λίγες φώτο από τη πίστα καρτ Βαρύπετρου για όσους δεν ξέρουν

Όνομα:	dsc00543.jpg 
Προβολές:	328 
Μέγεθος:	99,5 KB 
ID:	112671

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Όνομα:	dsc00549.jpg 
Προβολές:	329 
Μέγεθος:	98,5 KB 
ID:	112672

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Nα και ένας πολύ γνωστός και καλός φίλος από το πανελλήνιο στα Χανιά

Όνομα:	dsc00344.jpg 
Προβολές:	319 
Μέγεθος:	96,5 KB 
ID:	112673

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Και μια τελευταία από το πανελλήνιο στο Βαρύπετρο

Όνομα:	1dsc00593.jpg 
Προβολές:	316 
Μέγεθος:	99,6 KB 
ID:	112674

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Και μια τελευταία από το πανελλήνιο

Karamoto Πιο πανω εγραψε ο DrIoannis το σιτε(www.pistapark.gr ) της πιστας, εκει υπαρχει και το τηλ.

Οποτε θες να ερθεις, παρε ενα τηλ πιο πριν να δεις αν ειναι ανοιχτη για μηχανες.

Α και αν ερθεις, στειλε και σε μας ενα πμ να βρεθουμε..
    If you ride like there is no tomorrow, then won't be.

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Καλό πράγμα που μπορεί κανείς να μπει με την μηχανή του γιατί στις πίστες kart του Ηρακλείου δεν έχω ακούσει να το επιτρέπουν.

Εννοείται ότι αν καταφέρω να κάνω την εξόρμηση θα πέσει μήνυμα.

Γιατί για Τυμπάκι αυτή την Κυριακή δεν το βλέπω. Έπεσε και δουλειά και έτσι και αλλιώς οι αγώνες θα τελειώσουν 4:30 (όπως πάντα) και θα μείνει 1 ώρα μέχρι την δύση του ήλιου. Άρα ένα μισάωρο για μηχανές βάλε να βγει και μια κόκκινη οπότε θα γίνει 15'.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Ρε JIMK7 πώς έχεις φώτο δική μου που δεν έχω εγώ!Αχ να μπορούσα την Κυριακή .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xristos67
    H ekdosi xoris PDF ti proipo8etei gia na leitourgisei ..px an exo laptop kai ti allo xreiayomai?
    An exo MDA einai ok ?

Episis an tin xrisimopoieis tin tilemetria se megaliteres pistes px 5.500km san mia motoGp pista 8a einai ok i einai mono gia mikres pistes gia kart ktl ?

Me endiaferei auto to proion alla stis selides tous einai mono sta italika kai den polikatalabaino.

Exeis alla sxolia/plirofories tora pou pi8anon tin xrisimopoiises perisotero kai eides ta 8etika i arnitika simeia tis ?

Grapse se parakalo perissotera...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xristos67
    Episis an tin xrisimopoieis tin tilemetria se megaliteres pistes px 5.500km san mia motoGp pista 8a einai ok i einai mono gia mikres pistes gia kart ktl ?
    ξέρω οτι εχει χρησιμοποιηθεί και σε κανονικές πίστες, πχ στο τελευταίο masterbike 2007, στη πιστα του jerez (μηκος 4,4 χλμ) ειχαν το χ-κρονο-τ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xristos67
    Opote kanei kai gia epagelmatiki xrisi kai den apeuthinete mono se "erasitexnes'

Einai omos poli kali timi se sxesi me antagonosmo.
    Einai pio apli morfi tilemetrias (epeidi mallon den exei plirofories se sxesi me moter/anartiseis/ktl)
    Ta leo sosta giati opos eipa apo italika giok...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Για την χρήση που κάνουμε εμείς είναι παραπάνω από ΟΚ.Εξαιρετικό software.

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF