Χαιρετώ.Στο CB400SF μου τώρα χρησιμοποιώ πίσω λάστιχο Michelin Power Road με διαστάσεις 150/70/17 το οποίο είναι μεν καινούριο αλλά δεν μου αρέσει λόγο ψιλού προφίλ (70) και θα ήθελα να βάλω κάποιο τουλάχιστον (60). Έχω βρει 150/60/17 κάπου στα 160+ Ευρώ νομίζω πάλι σε Michelin Power που όμως δεν προχωρώ στην αγορά για δύο λόγους. Ο ένας είναι ότι ειδικά στην βροχή γλιστράνε πολύ αλλά και στο στεγνό δεν είναι ότι καλύτερο. Αυτά που έχω τώρα είναι καινούρια αλλά μπορεί να γλιστράνε λόγο λάθος διαστάσεων, (κάνω μια υπόθεση), στο στεγνό αν ζεσταθεί δεν γλιστρά αλλά αργεί να ζεσταθεί. Ο δεύτερος λόγος είναι αν θα μπορούσα να βάλω μεν χαμηλότερο προφίλ αλλά ακόμα ποιο φαρδύ, αντί 150 ας πούμε 160 ή 170 (αν υπάρχει κάτι τέτοιο), ή οτιδήποτε περισσότερο από 150 γενικά. Το έχει κάνει κανείς.? Μου φαίνεται ότι στον δρόμο έχω δει πίσω λάστιχο ποιο φαρδύ από το 150αρη το δικό μου. Και κάπου στην Καλλιρόης πρέπει να έχω δει νομίζω σε 150 με προφίλ 55, δηλαδή 150/55/17 ή 160/55/17. Ξέρετε κάτι.? Πείτε μου ότι γίνεται να χαρώ.!
![]()