Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 110

Θέμα: ηρθε η ωρα να πληρωσω και εγω !

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Πριν απο 5 χρονια εφαγα ασχημα τα μουτρα μου με ενα Αφρικα, επιγονατηδα ραγισμενη στο εσωτερικο της..Πορισμα γιατρων ΤΕΡΜΑ το εντουρο και Scuba και και και....Εδω και 2 χρονια εχω αποκτησει στενωση μεταξυ 2 αυχενικων σπονδυλων..Πορισμα γιατρων ΤΕΡΜΑ το μηχανακι...

Θοδωρα δε ξερω τι παιζει στην δικια σου περιπτωση αλλα εγω δεν εχω σταματησει τιποτα...Ναι ποναω κατα καιρους, ναι μετα απο 3 μερες εντουρο περναω μια εβδομαδα ζορι αλλα...

Στην χειροτερη περιπτωση θα παρουμε απο ενα καλαμι ψαρεματος...

Ολα καλα θα πανε φιλε και μην χαλιεσε!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Παλαιό μέλος
    Περαστικά!

Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω,πήγαινε σε πολλούς γιατρούς και πάρε πολλές γνώμες.Την προηγούμενη βδομάδα είχε θέμα ο Τριανταφυλλόπουλος για "γιατρούς" που κάνουνε άσκοπες εγχειρήσεις.Πάρε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώμες.Μην μασάς,με λίγη γυμναστικούλα όλα θα πάνε καλά.Ένας από τους κολλητούς μου έχει βγάλει 3 φορές τον ώμο,έχει κάνει εγχείρηση και παρόλα αυτά συνεχίζει να παίζει μπάσκετ στην ομάδα του.Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά
    Fortis Fortuna Adiuvat

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    περαστικα και καλη δυναμη σε ολη την προσπαθεια σου.....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Εγω θα μιλησω εκ πειρας μιας και η μανα μου εκανε την ιδια εγχειρηση πριν το καλοκαιρι... Και μαλιστα οχι μια αλλα δυο... Την πρωτη την εκανε στο ιατρικο αθηνων και απετυχε γιατι ξερουν μονο λεφτα και φακελακια να ζητουν οι αλητες. Επιπτωσεις απο αυτην την εγχειρηση ηταν οτι καθησε 2 μηνες στο κρεβατι και οταν ρωταγε τον γιατρο γιατι ποναει της ελεγε οτι ειναι φυσιοπλογικο... Παρεπιπτωντος ηταν πολυ πολυ χειροτερα απο οταν μπηκε...Της ερχοταν να αυτοκτονησει... Μετα απο πολυ ψαξιμο και απο το ιντερνετ και απο γνωστους πηγαμε στον Κο <- (με Κ κεφαλαιο) ΠΑΠΑΔΑΚΗ ο οποιος χειρουργει στην Ευρωκλινικη αθηνων εκανε μαγνητικη και αμεσως την εβαλε για χειρουργειο... ( Στο ιατρικο αθηνων την κρατησαν μολις μια μερα πεμπτη εκανε εγχειρηση και παρασκευη βγηκε... Σε αντιθεση με την Ευρωκλινικη που την κρατησαν 5 μερες και εκανε και ασκησεις και καθε εβδομαδα πηγαινε και την εξεταζαν...και ηταν ολα αψογα!!)Μετα την δευτερη εγχειρηση χοντρικα καθησε κανεναν μηνα στο κρεβατι αλλα μετα σηκωνοταν παντα με ζωνη μεχρι και τωρα την φοραει... Βαρος δεν κανει να σηκωσει και δεν επιτρεπετε να οδηγησει μεχρι τα χριστουγεννα...(ασχετα αν η συνθηκες ειναι ετσι και οδηγαει με ενοχλησεις στην μεση ομως..) Και η μανα μου δισκο τιτανιου φοραει αλλα παλι καλα δεν χτυπαει στο αεροδρομιο.... (Αυτο το ειπα για να σπασει ο παγος σε καμμια περιπτωση δεν κοροιδευω...)
    Μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα θα το δεις!!!
    Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω,πήγαινε σε πολλούς γιατρούς και πάρε πολλές γνώμες.Την προηγούμενη βδομάδα είχε θέμα ο Τριανταφυλλόπουλος για "γιατρούς" που κάνουνε άσκοπες εγχειρήσεις.Πάρε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώμες.Μην μασάς,με λίγη γυμναστικούλα όλα θα πάνε καλά.Ένας από τους κολλητούς μου έχει βγάλει 3 φορές τον ώμο,έχει κάνει εγχείρηση και παρόλα αυτά συνεχίζει να παίζει μπάσκετ στην ομάδα του.Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά [/QUOTE

Eνας ειναι τοπ σε αυτην την εγχειρηση... Αυτος που ανεφερα πιο πανω...
    Αν θες στειλε μου πμ να σου πω οσα στοιχεια ξερω...
    Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

όλα να πάνε καλά φιλαράκι!!!!

Παλαιό μέλος
    Γρήγορα ξανά όρθιος και υγιής σου εύχομαι!!! Για ψευδοεντούρο τι σου είπαν; Να αρχίσω να ελπίζω πάλι; <--ελπίζω να μην είναι πολύ κρύο το αστείο μου.

Τι λες ρε γμτ.....

Θόδωρε κάνε ότι είναι καλύτερο για την υγεία σου και το μετά θα σου φτιάξω εγώ μηχανάκι μαγικό χαλί. Αυτό είναι το λιγότερο.....

Don't worry, caster power λέμεεεε

You BETA believe...

Θόδωρε ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!
    Να βρεθούμε κα από κοντά πρέπει να σε δούμε...
    Να δεις που φταίει το Ducati, σκυφτή οδήγηση κι έτσι... :rotflmao:
    Βασικά, αφού το θέμα είναι πλαίσιο-αναρτήσεις και όχι ηλεκτρολογικό τους Ιταλούς δεν τους φοβάμαι, όλα θα πάνε καλά...
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Ευχομαι ολα να πανε καλα..Πανω απ'ολα να κοιταξεις την υγεια σου!!Καλη επιτυχια με την εγχειρηση!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αυτο που προεχει ειναι να βγαλεις ακρη με οσο πιο πολλους γιατρους μπορεις.
    ΠΑρε οσο πιο πολλες γνωμες γινεται, οσο για μαχαιρι, θα στο προτεινα σαν τελευταια λυση.

Ειχα παθει ενα ατυχημα κ εγω στη μεση με μετατοπιση των Οσφυικων 1,2,3. Οι πιο πολλοι γιατροι με ειχαν βγαλει αχρηστο κ με ετοιμαζαν σαν αλλη Ιφιγενεια για μαχαιρι.

Τελικα ομως με ξεκουραση, φυσιοθεραπειες κ αρκετη ταλαιπωρια ειναι η αληθεια, ειμαι παλι σχετικα νορμαλ.
    Μου αφησε μια ευαισθησια στη μεση κ στα βαρη, αλλα δεν ειμαι αχρηστος

Το ακουτε αυτο ρεμαλια;

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Περαστικά και γρήγορα,
    τα άλλα οι γιατροί καλά είναι να τα λένε για προφυλάξεις... μετά βλέπεις!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    περαστικα, φιλε..!

περαστικα και γρηγορα πιο δυνατος κι απο πριν ρε αρχοντα

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 21:15
  2. Να μαι και εγω
    από X_NR750 στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2006, 13:04
  3. Απαντήσεις: 25