Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 110

Θέμα: ηρθε η ωρα να πληρωσω και εγω !

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    θεοδορε

μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα

να παρεις την σωστη α[ποφαση μετα απο ενα

μεγαλο και χρονοβορο ψαξιμο σε οτι εχει να κανει με γιατρους

μην βιαστεις ομως

καλυτερα λιγος πονος παραπανω

και περισοτερο ψαξιμο

οσο για τα υπολοιπα ......

και ενδθρο θα ξανακανεις

θα τον βρει τον τροπο

το σωμα σου

και προπαντον η ψυχη σου .....

αντε καλη συνεχεια ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Έυχομαι να το ξέπεράσεις γρήγορα και βλέπεις μετά τι γίνεται..

Πάρε και 2η γνώμη σίγουρα..
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    περαστικά σου θόδωρε

καλο το ποστακι σου μικρε με το σιροπιαστο υφος ........

αλλα παω στοιχημα το φετινο μας πρωταθλημα οτι πριν να στεγνωσουν οι λασπες παλι σε καποιο βουρκο θα κυλιεσαι!!!!!

αυτο ειναι ευχη κ καταρα μαζι!

μη μασας ρε!

τα τσακαλια δε χανονται!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Filaraki perastika k ola tha pane kala!!!

Θοδωρή εύχομαι και εγώ να είναι περαστική η ταλαιπωρία σου μέσα από την καρδιά μου ...

προέχει να γίνεις καλά και να μην ταλαιπωρείσαι και για τα άλλα θα ψάξεις μετά την ανάρρωση για επιλογές ... το βασικό είναι άλλο τώρα .... η υγεία σου πρωτίστως....

και όποτε θέλεις θα σου ανεβάσω την Alfetta μου με τον "καλό" κινητήρα να την έχεις πάνω να παίζεις όλη μέρα ... εδώ κάθεται και σκουριάζει ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Μη σε παιρνει απο κατω ρε φιλε!
    Ο χρονος θα δειξει για ολα! Κανε υπομονη και τις σωστες κινησεις κι ολα θα πανε κατ ευχην!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Τι εγινε ρε Κουμπαρε?

Καλως ηρθες στο club των σακατηδων...

Κοιταξε να γινεις καλα (οπως σου ειπαν κι υπολοιποι πιο πανω) και τα υπολοιπα θα ερθουν σιγα-σιγα... :smilea:

Δεν μιλαω για extreme καταστασεις, αλλα σιγουρα ΔΕΝ θα αποκοπεις απο αυτο που αγαπας!

Πριν 15 χρονια μου ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ να σηκωνω και τα ψωνια απ' το Super Market (για μηχανη ουτε κουβεντα), λογω του αυχενικου, αλλα οπως εχεις διαπιστωσει, η ζωη μου ΔΕΝ εχει σταματησει.

Απλα ειμαι λιγακι προσεκτικοτερος (αν μπορει να το πει κανεις αυτο ) και συνεχιζω...

Καπως ετσι θα ειναι τα πραγματα και με 'σενα φανταζομαι...

Οπως και να 'χει ομως, πρωτα απ' ολα σε χρειαζονται διπλα τους οι γυναικες σου κι ολα τ' αλλα θα ερθουν μονα τους!

Καλη δυναμη και περαστικα ρε Κουμπαρε...

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Aν και εμενα μεση εχει καποια κουσουρια,

απο το μπασκετ και απο μπαλα εχω σπασει ραγισει απο 2 φορες τον καθε καρπο,αστραγαλοι διαστρεματα,σπασιμο ξανα αριστερου καρπου απο την πτωση....

μια λεξη θα σου πω και βαλτο καλα στο κεφαλι σου φιλε..

αποθεραπεια σωστη και υπομονη στην αποθεραπεια...

θα κανεις οτι ακριβως σου λενε οι φυσιοθεραπευτες,σε ασκησεις...αν το κανεις αυτο σε μεγαλο ποσοστο δεν θα εχεις προβλημα...

τα ακρα μου ειναι πλεον το ιδιο ισχυρα σαν να μην ειχαν παθει τιποτα..απο τα 15 μου εως τα 26 που σταματησα μοασκετ και ποδοσφαιρο οσο και αν ξαναχτυπαγα επανερχομουνα στο 100%.

το τραυμα ειναι υπουλο το ειδες και μονο σου,απλα για να φυγει θελει σωστη μεταχειριση..

οσοι εχουν υποτροπες ειναι απο λαθος εφαρμογη στην αποθεραπεια...1000% αυτο που σου λεω..
    θυμαμαι την ανοιξη του 2004 οταν επεσα,εσπασα τον αριστερο καρπο...μολις εβγαλα γυψο πηγα για αποθεραπεια..δεν μπορουσα να κανω την πιο απλη ασκηση,να βαλω σε ενα τραπεζι τις παλαμες αντικρυστα σαν πυραμιδα-σαν να προσευχεσαι..ελεγα αποκλειεται..και ομως με 5-6 επισκψεις ολα καλα..

εκει που τα χρειαστηκα ηταν το χειμωνα που με ποναγε απο τα κρυα και υγρασιες...ασε που δεν μπορουσα να οδηγησω με ανεση την μηχανη..στα 30 λεω θα μεινει κουσουρι...

και ομως επανειρθε στο 100%.,μαζεψε γνωμες και κανε αυτο που ακριβως σου πουνε.μην κανεις του κεφαλιου σου σε αυτα τα θεματα.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

euxomai perastika...kai tha itan kalo na epairnes kai mia deuteri gnwmi...giati oso na nai mia egxeirisi den einai oti pio eukolo kai anwdino....
    Aquellos que cuidan de ti, son como las estrellas.No puedes verlas pero existen..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Περαστικα

Ολα θα πανε καλα.

το πιο δυσκολο κομματι ειναι στην υπομονη.Καλη υπομονη και ολα θα πανε και καλυτερα απο πριν

καθε εμποδιο για καλο που λενε, ε αληθεια ειναι.

Αγαπητέ φίλε περαστικά.
    Αποψή μου όχι εκ πείρας αλλά λόγω δουλειάς είναι να ψάξεις πάρα πολύ τι θα κάνεις πριν το κάνεις.
    Η γνώμη μου είναι να μην εμπιστευτείς κανέναν ο οποίος θέλει να σε βάλει άμεσα στο χειρουργείο.
    Ένα τέτοιο πρόβλημα δεν δημιουργείται απο την μια μέρα στην άλλη αλλά δημιουργείται με την πάρδο των χρόνων επομένως είναι ανόητο να βιαστείς να κάνεις κάτι τέτοιο.
    Την επέμβαση θα στην κάνει αποκλειστικά και μόνο νευροχειρούργος και ΟΧΙ ορθοπεδικός, οι γνώμες που θα ακούσεις θα είναι πάρα πολλές αλλά μην ακούσεις κανέναν άλλο εκτός απο νευροχειρούργο.
    Δυστυχώς στην Ελλάδα ο τομέας αυτός είναι πολύ πίσω και πρέπει να ψάξεις πολύ, το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι οτι τα ποσοστά επιτυχίας στο χώρο αυτό σε γενικές γραμμές είναι περίπου στο 35-45% για την περίπτωση της θεραπείας του προβλήματος και κάπου στο 50 - 70 % στην περίπτωση της ημιθεραπείας ή της θεραπείας για κάποια χρονικό διάστημα και μετά πάλι στα ίδια.
    Η επέμβαση σε σπονδυλικά τόξα του αυχένα έχει τεράστια διαφορά με την επέμβαση με σπονδυλικά τόξα της οσφυϊκής μοίρας, μια βλάβη στην οσφυϊκή μοίρα στην χειρότερη των περιπτώσεων θα σου αφήσει ένα κουσούρι (ημιπληγία σε πολύ σπάνιες των περιπτώσεων), ενώ στην αυχενική μοίρα
    παραπληγία ή μόνιμη μη αναστρέψιμη αναπηρία , επομένως σκέψου καλά τι θα αποφασίσεις και μετά πράξε.
    Αν χρειαστείς βοήθεια στείλε μου εν π.μ. και οτι μπορώ να σου πω θα το κάνω.
    Ξαναλέω πως οτι γράφω εδώ δεν είναι οτι άκουσα απο γνωστούς, φίλους κ.τ.λ. αλλά πράγματα
    με τα οποία δυστυχώς έρχομαι σε επαφή καθημερινά.
    Αυτά τα λεγόμενα πολλοί θα βρεθούν να τα αμφισβητίσουν αλλά είμαι πρόθυμος σε όποιον θέλει
    να τα αμφισβητήσει με επιστημονικά επιχειρήματα και όχι με λόγια του αέρα.
    Σε κάθε περίπτωση σου έυχομαι καλή επιτυχία σε ότι κάνεις και σου ξαναλέω οτι αν χρειαστείς κάτι μη δυστάσεις να στείλεις ενα π.μ.
    ΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΟΙ DUCATI ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    παιδια τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα στην περιπτωση του. Ο αγαπητος Dodok ειναι βαθυτατα στεναχωρημενος διοτι ο γιατρος που θα τον εγχειρηση οδηγαει Yamaha!!! Ψαχνουμε απεγνωσμενα να βρουμε καποιον που να οδηγαει Ducati, εστω και Ιταλικο. Παρακαλω ενημερωστε αν γνωριζεται καποιον.

Ωρε πατριδα, παλι με λασπες με βροχες, τα βουνα παλι δικα σου θα ειναι...

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    εντουρά, αρχικά να σταθώ στο θέμα της υγείας το οποίο πρέπει να είναι και η πρώτη προτεραιότητα. Είμαι σίγουρη πως θα το ψάξεις και θα ενημερωθείς καταλλήλως και θα γίνουν όλα τα πράγματα έτσι όπως πρέπει και με την καλύτερη έκβαση.

τώρα όσον αφορά το εντούρο.....σε καταλαβαίνω απόλυτα.....γιατί το εντουρο ειναι ενα κομμάτι της ζωής σου, όμως μη σε αγχώνει αυτό ακόμα. Βήμα, βήμα. Όπως είπαν και πολλοί άλλοι αρκετοί απο εμάς έχουμε σακατευθεί.....και όμως με το χρόνο και με τις ανάλογες "αποθεραπείες" γυρίσαμε πίσω στα "χούγια" μας..

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σου στέλνω και τις δικές μου ευχές

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αυτή η @ρχιδοζαλίστρα το Ducati που καβαλάς φταίει....

Τα παιδιά που έχουν τραβήξει παρόμοια κανάλια ξέρουν τι λένε. Μην δένεις κόμπο την κουβέντα ενός γιατρού.
    Εδώ καβαλάει ο oldman που έχει μετρήσει και 3-4 γκρεμούς στη καριέρα του

Περαστικά σου και πάντα καβάλα
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 21:15
  2. Να μαι και εγω
    από X_NR750 στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2006, 13:04
  3. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2006, 10:33
  4. Ηρθε η ωρα να φτιαξω το bandit...
    από Zbandit750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks