NATO, ΠΒΚ, όλα τα σκατά τση γης μαζεμένα στα Χανιά...
Και μετά γιατί έχουμε τα υψηλότερα ποσοστά σε λευχαιμίες στα Χανιά, τα υψηλότερα ποσοστά σε νόσους του θυρεοειδούς, σε καρκίνους κτλ κτλ κτλ
Αιδώς αχρείοι!
Και μετά γιατί έχουμε τα υψηλότερα ποσοστά σε λευχαιμίες στα Χανιά, τα υψηλότερα ποσοστά σε νόσους του θυρεοειδούς, σε καρκίνους κτλ κτλ κτλ
Αιδώς αχρείοι!
Σωστά τα λες αρχηγέΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αιδώς αχρείοι!
Οποτε βάζαμε μπροστά το radar, αυτό το άσπρο πουτ@οκέφαλο που φαίνεται στη φωτό, πόναγε το κεφάλι μας για μια βδομάδα...
Θάνατο στους ποιητές, θάνατο σ αυτούς που τα σκατά τα κάνουν ήλιο και θάλασσα.
94 ΣΤ
Μεσολόγγι κέντρο ( δεν ήταν και άσχημα )
Λήμνος 7 μήνες περίπου ( νόμιζα ότι με γερμανικό η εγερτήριο νούμερο σε καθημερινή βάση σε συνδυασμό με έλλειψη εξόδου, άδειας και τρελαμένου δηκα έπηζα αφάνταστα )![]()
Πρέσπες Βροντερό 7 μήνες ( Έδρα τάγματος Καστοριά, εκεί κατάλαβα ότι στην Λήμνο δεν ήταν και άσχημα ακόμα θυμάμαι ότι ο κατάλογος υπηρεσιών με είχε όπως και άλλους βέβαια 26 ώρες υπηρεσία το 24 ωρο δηλαδή 12 ώρες περίπολο στα Ελληνοαλβανικά σύνορα 12 ώρες ενέδρα και 2 ώρες σκοπιά σε καθημερινή βάση)
Απολύθηκα από το φυλάκιο αφού πρώτα μου φάγανε 9 μέρες άδεια
Της τελευταίες 10 μέρες της θητείας μου ξεκίνησα το κάπνισμα
Για να μην τα λέω όλα άσχημα στης Πρεσπες έχει τρελά τοπία και έκανα της καλύτερες πεζοπορίες που έχω κάνει ως τώρα.
Το κακό είναι ότι το –15 στο θερμόμετρο είναι συνηθισμένο και η έλλειψη νερού για 45 μέρες πραγματικότητα όχι ότι προλάβαινες να μπεις στο φυλάκιο δηλαδή.
Της περισσότερες μέρες ήμασταν στα βουνά μαζί με τους λύκους της αρκούδες και τους μετανάστες που έρχονταν από την γειτονική χώρα.
![]()
Εχουμε μεγάλη διαφορά Εγώ 183.Με είχε φάει η αρόη.......Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
296
σειρα:249 ΑΣΜ. 153/1407/99 97Δ ΕΣΣΟ
3 μηνες Αυλωνα 15 μηνες Εβρο 37ΕΜΑ ΛΑΓΟΣ `beach`
η ΕΜΑ δεν υπαρχει πλεον `ρε λες γι`αυτο δεν εχω παει ακομα επιστρατος? `
οδηγος Μ88 μαυροσκουφης και μαυρη μαυριλα που μας εφαγε !!
ΨΗΛΑ ,ΨΗΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΜΠΕΡΕ
αχ αυτο το 50αρι μεσ`την καρδια μου το εχω!!και μονο το κλειστρο που ακουγες σου σηκωνοταν!ααααχχχχχχ...
στρατοκαυλος λεμε!!!:
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
ΜακάριΑρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Όταν ανοίχτηκε το ποστ ήσουν στο λύκειο ακόμα!...
Ένα μήνα στο ΚΕ Πόρος και 16 μήνες σε Υποβρύχιο.![]()
Και πως και δεν πήρες ΒΜW ???Αρχικά δημιουργήθηκε από KiNG-R!
και 16 μήνες σε Υποβρύχιο.![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
99 Ε ΕΣΣΟ
2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΥΚΟ
2ΜΗΝΕΣ ΚΕΒΟΠ
2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΥΚΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ
ΡΕΝΤΙΝΑ 9 ΜΗΝΕΣ
3 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΤΕ
ΔΙΕΤΕΛΕΣΑ ΚΑΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ ΤΟΥ 71 ΛΟΧΟΥ ΡΕΝΤΙΝΑΣ
ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝΕ
εμένα η ΜΟΜΑ...είχε ένα περιπολο 10 χλμ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από pepes1gr
.Με είχε φάει η αρόη.......
γενικά πάτρα χάλια...3 εξόδους (1 σάββατΟ) όλες κι όλες...οι δύο 8-10 μ.μ
χάλια μαύρα...
και στην αρχή χαιρόμουν γιατι είχα σπουδάσει πάτρα κ είχα αρκετους φίλους εκει...με τα όνειρα μείναμε
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Γιατί να πάρω ΒΜW ? τι σχεση εχει?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και πως και δεν πήρες ΒΜW ???![]()
ααααααααααααααααααααα...............................Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τελευταιους 6 μηνες στην Ταξιαρχια στα Τρικαλα, σαν διαχειριστης της Λεσχης Αξιωματικων. Εκει βλαστημησα την ωρα και την στιγμη που εφυγα απο την μοναδα ...![]()
Δεν αντεχα το καθησιο ...
ήμουν και εγώ εκεί.....![]()
![]()
όπως τα λες....
λοχιας ΠΖ....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (εμένα βρήκαν για λοχία??)
-μεσολλόγι (κέντρο)
-ροδόπολη (εκπαίδευση χειριστής όλμων)
-ρίζια έβρου (ο ορισμός της αγκαρίας...ΣΙΧΑΜΑ.....το μονο καλό ήταν στο φυλάκιο στα σύνορα....άραγμα και σκοπιά)
-πλάτη έβρου (εκπαίδευση λοχία...ΣΚΑΤΑ)
-τρίκαλα ταξιαρχία ΣΜΥ (ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ.....ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΤΡΩΝΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ.......ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!!!!!!!!)
-λέσχη αξιωματίκών ΣΜΥ...(ούτε καν στρατιωτικά ρούχα δεν φορούσαμε..κανονικά σα δουλεια...το βράδυ ύπνο στο σπίτι)
ωπα? τι εχουμε εδω?Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
-ρίζια έβρου (ο ορισμός της αγκαρίας...ΣΙΧΑΜΑ.....το μονο καλό ήταν στο φυλάκιο στα σύνορα....άραγμα και σκοπιά)
για πες? σε ποια μοναδα? (οχι οτι εχει και αλλη...)
φυλακια? απο ποτε ξανααρχισαν φυλακια? το ειχαν κοψει...
ΚΕΝΤΡΟ: ΚΑΛΑΜΑΤΑ, 9ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΖ 1,5 ΜΗΝΑ
ΚΕΝΤΡΟ ΥΚΟΑ: ΣΠΑΡΤΗ, ΟΔΗΓΟΣ-ΛΧΙΑΣ 4ΜΗΝΕΣ
ΜΟΝΑΔΑ: 535 ΜΚΤΠ ΦΕΡΡΕΣ (Ουστ!!!)
την τελευταία μετάθεση δεν την πρόλαβα (είχαν έρθει όμως και ήταν για Τρίπολη). Στις 100 μέρες, ψηφίστε οτι ο 1ος απο τις 3τεκνες οικογένειες κάνει 9μηνο και έπεσα στις 10. Είχα και μια εβδομάδα άδεια...ΛΕΛΕ
Δεν τον χάλασε τον π@@στη τον Δίκα που είχα.
με πήγε. Σε ενα ΣΚ 20μέρες κράτηση και 5 φυλακή. Πάλι καλά που τότε έφυγα για φυλάκιο και ησύχασα.
http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013
100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.
Γράψε λάθος.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ρε σεις....
Εκείνο το αποθηκάκι που ήταν πίσω αριστερά (στη γωνία) από εκεί που καθόταν ο διοικητής στην αναφορά, το χρησιμοποιούσαν όταν είσασταν?![]()
![]()
![]()
Το μπέρδεψα με το 297 (στο 218, ευτυχώς δεν πάτησα ποτέ το πόδι μου)....:o
You BETA believe...