Ok. euxaristo
PROS : DOCTOR JOHN
FILE MPOREIS NA MOU PEIS EAN AGORASO TIN TILEMETRIA AUTI ALLA DEN THELO TO PDA...
GIA PARADEIGMA EXO MDA, EXO KAI LAPTOP...
GINETE H DOULEIA MOU ME TO OIKONOMIKOTERO KIT POU POULANE...
EXEIS NA KANEIS KANA SXOLIO 8ETIKO I ARNITIKO GIA NA MA8OUME KATI PARAPANO PRIN AGORASOUME....
EUXARISTO POLLI.
![]()
Μπορείς να αγοράσεις μόνο το πρόγραμμα και να πάρεις μία συσκευή GPS(πιο φτηνή) και να κάνεις την δουλειά σου.Για το software, όσο έχω προλάβει να ασχοληθώ, είναι πολύ καλό.
Opote gia na min katalabo kati la8os....kai kano kamia xazi kinisi....
Agorazo to programma "X-CRONO-T XCT AutoMoto Race" apo autous me 267 Eura + tin FAPA
kai agorazo kai mia siskevi GPS san tin diki tous "Leadtek Ricevitore GPS Leadtek BT 9553" me
132 eura + FPA -----kai me to laptop mou eimai ok....
H xreiazetai oposdipote na exo PDA ?
An exo MDA kano douleia mou ?
Enalaktikes epiloges apo GPS exeis na proteineis ?
PDA(ή MDA αν παίρνει GPS και έχει WM 2003-2005) είναι αναγκαίο γιατί εκεί αποθηκεύονται τα δεδομένα όταν κάνεις τους γύρους και το έχεις επάνω σου.Επίσης με το PDA βλέπεις και σε πραγματικό χρόνο τον χρόνο σου και το best lap.
Ορίστε και μερικές φώτο από την πίστα της λύμνουπολης με το Κ7Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Μην τρελαίνεστε ρε μάγκες η πίστα είναι για καρτ (αν και λένε ότι είναι η μεγαλύτερη πιστά καρτ σε όλη την Ευρώπη ) αλλά για προπόνηση με ss είναι μια χαράάλλωστε με ότι έχει ο καθένας βολεύετε
στη φώτο είναι η συγκεκριμένη πίστα στο βαρύπετρο με το ΚΤΜ μου για προπόνηση αργότερα θα βάλω και φώτο με το Κ7 ξύνει σχεδόν σε όλες τις στροφές
![]()
φρέσκο πράμα
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Συγγνώμη, αλλά ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΑ ΧΩΡΙΣ ΓΑΝΤΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Εδώ είναι το 1098S του φίλο μου![]()
![]()
![]()
NA MAI KAI ΓΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΑΥΤΗΝ.....
http://www.youtube.com/watch?v=4PPevSH_CmY&feature=user
in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)
Την Κυριακή δοκίμασα ξανά την τηλεμετρία X-Crono-T σε σύγκριση με την επίγεια τηλεμετρία της πίστας(κατέβασα και λίγο τους χρόνους μου).Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την ακρίβεια του συστήματος η οποία ήταν της τάξης του 0.02-0.2sec.Έγραψε πολύ καλύτερα την πίστα γιατί τοποθέτησα την κεραία στην ουρά και όχι επάνω μου(το σώμα μου έκοβε το σήμα).Η μπλε γραμμή είναι ο γύρος που έχω διαλέξει εγώ(και ο ταχύτερος).
![]()
![]()
Γιατί η ανοησία δεν έχει σύνορα....Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Συγγνώμη, αλλά ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΑ ΧΩΡΙΣ ΓΑΝΤΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ;;;
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.