evi μωρο μου νταξ καλα τα ειπες... αντε ετοιμασου τωρα για το γηπεδο στις 9 παιζουμε !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
evi μωρο μου νταξ καλα τα ειπες... αντε ετοιμασου τωρα για το γηπεδο στις 9 παιζουμε !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τεταρτοι δεν γινεται να βγουμε και σε αυτη την περιπτωση γιατι η λατσιο ακομα και να νικησει την ρεαλ θα μας φτασει σε ποντους αλλα την εχουμε στα παιχνιδια μεταξύ μας. οι θεσεις που διεκδικει ο θρλος ειναι απο πρωτη μεχρι τριτη, θα δουμε!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
κάτσε καλά, γιατι αν χάσει η Ρεάλ και χάσετε και εσείς καραδοκεί η τέταρτη θέση....![]()
και εκεί που πάτε για μαλλί θα βγείτε κουρεμένοι.....
να νικήσει η Ρεάλ να λες να έχετε σίγουρη την τρίτη θέση....![]()
μπραβο στο θρυλο για την εκτος εδρας νικη του το καταχαρηκα, αυτη η ομαδα δειχνει χαρακτηρα!!!!!![]()
![]()
να λεω ομως και την αληθεια ηταν πολυ χαλια το παιχνιδι, αν δεν ειμουν ολυμπιακος θα ειχα γυρισει καναλι αυτοι οι οι ιταλοι καταστρεψαν το παιχνιδι με την ταχτικη τους και ηταν πολυ βαρετο, καμια σχεση με την νικη του ολυμπιακου στη βρεμη που το παιχνιδι ηταν πανω κατω και συνεχεια ευκαιριες και απο τις 2 ομαδες, στο χθεσινο φασεις εγιναν με το σταγονομετρο και ευτυχως ο θρυλος τις εκμεταλευτηκε και κερδισαμε αλλα απο θεαμα ηταν πολυ σουπα το ματς!!! αντε αλλο ενα ματσακι να παιξει σοβαρα και περασαμε στην επομενη φαση!!!!!! παντα τετοια , μπραβο!!
BTW σημερα θα κατεβασουμε την καλυτερη εντεκαδα μας σε οτι αφορα την ταχυτητα κατα τη γνωμη μου!
4-2-3-1 με
-------------------Μορέτο -------------------------
Ράμος ----Δέλλα Παπασταθό --- Αρουαμπαρένα
-----------------Τόζερ Ενσαλίβα-------------------
Μανού ----------------------------- Ζούλιο Σέζαρ
---------------------Κονέ----------------------------
------------------Μπλάνκο-------------------------
περιμενα πολυ καιρο να δω τον Κονε Μπλανκο μπροστα! επιτελους!!!!
δε ξερω αν θα παρουμε αποτελεσμα αλλα θα ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ για να μη γρινιαζει και ο gandalf![]()
![]()
![]()
![]()
η αντιπαλος ACF Fiorentina να δούμε τι έχει κάνει στα εκτός έδρας παιχνίδια της στο ιταλικό πρωτάθλημα:
03/09/07 Μίλαν-Φιορεντίνα 1-1
23/09/07 Κατάνια-Φιορεντίνα 0-1
29/09/07 Λιβόρνο-Φιορεντίνα 0-3
28/10/07 Τζένοα-Φιορεντίνα 0-0
03/11/07 Λάτσιο-Φιορεντίνα 0-1
25/11/07 Ρετζίνα-Φιορεντίνα 0-0
βαθμολογία
1 Ίντερ................... 28 12
2 Γιουβέντους.......... 25 13
3 Ρόμα.................... 25 12
4 Ουντινέζε............. 25 13
5 Φιορεντίνα......... 24 13
6 Νάπολι................ 18 13
7 Αταλάντα............. 18 12
8 Παλέρμο.............. 18 13
9 Μίλαν.................17 12
10 Σαμπντόρια.........17 13
11 Κατάνια............ 15 13
12 Τορίνο............... 14 13
13 Τζένοα..............14 13
14 Λάτσιο...............13 12
15 Πάρμα............... 12 13
16 Λιβόρνο............12 13
17 Ρετζίνα.............10 13
18 Έμπολι.............. 10 13
19 Σιένα.................. 9 13
20 Κάλιαρι............... 9 12
1. Η Φιορεντίνα είναι αήττητη στα εκτός έδρας παιχνίδια της, έχοντας δεχτεί μάλιστα ΜΟΝΟ ένα γκολ κι αυτό από τη Μίλαν στις 3/9, δηλαδή πριν 2,5 μήνες.![]()
2. Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 9 γκολ (πρώτη η Ίντερ με 8 και τρίτη η Μίλαν με 10).
ειδες πως τα λεω?Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
evi μωρο μου νταξ καλα τα ειπες... αντε ετοιμασου τωρα για το γηπεδο στις 9 παιζουμε !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
ναι οκ πρεπει να σε αγαπαω πολυ τελικα για να θελω (παλι) να ξηλιασω στο ΟΑΚΑ να δω την φιορεντ εεεεε την αεκ:hypnotize
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ευη....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ειδες πως τα λεω?![]()
ναι οκ πρεπει να σε αγαπαω πολυ τελικα για να θελω (παλι) να ξηλιασω στο ΟΑΚΑ να δω την φιορεντ εεεεε την αεκ:hypnotize
![]()
Την μπλουζα του Αντζα την πηρες τελικα ????![]()
ωπα...
Κάνεις λάθος... σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κάποια περιέργη ισοβαθμία με ΡΕΑΛ - ΟΣΦΠ και Λάτσιο και κάθεστε στην απο έξω... αλλά μιλάμε για σενάρια 1 τις 1000... είναι στα πόδια σας και αυτό είναι βασικό.τεταρτοι δεν γινεται να βγουμε και σε αυτη την περιπτωση γιατι η λατσιο ακομα και να νικησει την ρεαλ θα μας φτασει σε ποντους αλλα την εχουμε στα παιχνιδια μεταξύ μας. οι θεσεις που διεκδικει ο θρλος ειναι απο πρωτη μεχρι τριτη, θα δουμε!!!
Ούτε νομίζω πως η Ρεάλ θα κάτσει να χάσει για να βγέι δεύτερη.
Πολλά συγχαρητήρια για την νίκη πάντως.
Τώρα για εμάς... μακάρι ρε φίλε idi... Τόσο η Φιορεντίνα όσο και οι Ισπανοί που παίζουμε έιναι πρωτοπόροι. Ίδωμεν σήμερα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
αυριο θα παω απο καραισκακη να την παρω φιλτατεΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ευη....
Την μπλουζα του Αντζα την πηρες τελικα ????![]()
ασε που μου μπηκαν ιδεες
να παρω του σιζαρ και να πηγαινω οακα με αυτην :rotflmao: :rotflmao: τι? κοριτσακι ειμαι
μπερδευτικα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Για να σε ρωτήσω,εσύ ποιόν θάβαζες τον Ν'σαλίβα η τον Ζήκο ??Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Το οτι δεν εχουν το αλαθητο δεν σημαινει οτι εχεις εσυ δικιο.Και στην τελικη εχουν τοσα χρονια εμπειρια σαν προπονητες δεν κανουν τοσο εξωφθαλμα λαθη οσο νομιζουν οι προπονητες της εξεδρας.Παντα μετα το ματς.Δεν ειναι ηλιθιος ο Φερερ και ο καθε Φερερ.
Εγω γιατι να κανω αυτοκριτικη?
Βαλε το Football Manager και κανε τις τακτικες σου αλλα οταν μιλας για επαγγελματιες ανθρωπους σε πραγματικες ομαδες μην το παιζεις ξερολας.Φιλικα παντα
ΥΓ την αποψη μου για το ντερμπυ την ειπα.
Ο προπονητής φίλε πολλές φορές αναγκάζεται από διάφορες
καταστάσεις.
μπορεί να μην είναι χαζός αλλά πολλές φορές παίρνει γραμμή,
ο εκάστοτε προπονητής της οποιασδήποτε ΑΕΚ.
Και αυτό που εσύ και εγώ βλέπουμε τόσο φανερά αυτός κάνει πως δεν
το βλέπει γιατί ό ένας πρέπει να παίξει για να πάρει μεταγραφή η ο άλλος
γιατί είναι κολλητός του προέδρου και πάει λέγοντας.
Ο Ν'σαλίβα βγάζει μάτια αλλά παίζει ο Ζήκος.
Τι λές το βλέπει ο Φερρέρ ή όχι ??
Όταν έχεις άποψη μπορείς να τη λες.
Όταν αποδεικνύεις αυτά που λες πες τα.
ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΦΕΡΡΕΡ.
Πολλοί έχουνε παίξει μπάλλα και ξέρουν,λίγοι όμως λόγω καταστάσεων
και στιγμών άρπαξαν την ευκαιρία η είχαν ευλύγιστη μέση.
Γιαυτό μην υποτιμάς ποτέ
ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ.
ετσι ακριβώς...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ωπα...
Κάνεις λάθος... σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κάποια περιέργη ισοβαθμία με ΡΕΑΛ - ΟΣΦΠ και Λάτσιο και κάθεστε στην απο έξω... αλλά μιλάμε για σενάρια 1 τις 1000... είναι στα πόδια σας και αυτό είναι βασικό.
Gandalf
δεν ειναι βεβαια καμια περίεργη ισοβαθμία ειναι απλά μια τριπλή ισοβαθμία....
το δύσκολο ειναι να νικήσει η ΛΑΤΣΙΟ...αν γινει αυτο μετά τα πραγματα σκουραίνουν...
γιατι μια απλη ήττα (με 1-0 πχ) του Ολυμπιακού αν πχ η Λάτσιο νικήσει 2-1 αφήνει 4ο τον ΟΣΦΠ....
βεβαια αν δουμε να κερδίζει και η Λατσιο τη Ρεάλ θα τα έχουμε δει ολα...![]()
κατά τα άλλα αν ο Ολυμπιακός δεν παρασυρθεί απο την έδρα και παίξει συντηρητικο ποδοσφαιρο θα το παρει το αποτέλεσμα .....αν ομως προσπαθησει να παιξει μπαλα βλεπω να τρώει πολλά γκολ...![]()
Υ.Γ. μια ερώτηση προς Ολυμπιακούς.,...τελικά παίζουν θεαματικό και επιθετικό ποδόσφαιρο???υστερα απο αυτές τις 5 αγωνιστικές ποιο ειναι το συμπέρασμα???
και τελικά για μια ελληνική ομάδα μετράει το θεαματίκό ποδόσφαιρο?ή οι βαθμοί με τσουκου-τσουκου ball???
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
μάγε και εσύ κάνεις λάθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ωπα...
Κάνεις λάθος... σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κάποια περιέργη ισοβαθμία με ΡΕΑΛ - ΟΣΦΠ και Λάτσιο και κάθεστε στην απο έξω... αλλά μιλάμε για σενάρια 1 τις 1000... είναι στα πόδια σας και αυτό είναι βασικό.
Ούτε νομίζω πως η Ρεάλ θα κάτσει να χάσει για να βγέι δεύτερη.
Gandalf
αν χάσει με 2 γκολ η ρεάλ μένει 3η
και αν χάσει με 3 μένει 4η
![]()
![]()
![]()
μόνο με ολυμπιακό συμβαινουν αυτά!!!
![]()
![]()
υ.γ: όταν παίξει πάλι η ομάδα ΟΛΟΙ μαζί θα σου πούμε...
χάλια έπαιξε μόνο χτες...
απο κει κ πέρα 7 γκολ σε 3 εκτος έδρας αγώνες δεν πετυχαίνεις με τσούκου τσούκου μπολ
2 στην Μαδρίτη,3 στην Βρέμη και 2 στην Λάτσιο
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
αντε ρε αρειαναρααααααααααααααααααααααααα![]()
![]()
vamossssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Κριμα στον Αρη, κριμα