Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 61

Θέμα: Intro askhseis enduro?

Επειδή πολύ μιλάτε χωρίς να λέτε τίποτα....

Εγώ έχω να προτείνω τις Sidi Charger, οι οποίες διαθέτουν άρθρωση στο πίσω μέρος πάνω από τη φτέρνα. Tις έχω 1,5 μήνα και πραγματικά ΔΕΝ θέλουν 'στρώσιμο'. Ότι πιο άνετο έχω φορέσει έως τώρα (Gaerne, A/stars, Shot).

Λιανική έχουν γύρω στα 280?, εγώ τις πήρα λιγότερο γιατί είμαι βύσμα, εάν κάποιος θέλει μπορώ να ρωτήσω (και πάτε πάρτε τις μόνοι σας, την προμήθεια θα μου την δώσουν μετά )

Επίσης ο Juls , νομίζω ότι έχει τις πιο ακριβές (Crossfire) που έχουν το ίδιο σύστημα και είναι παρομοίως ικανοποιημένος (εγώ δεν είμαι που δεν πρόλαβα να του τις 'συστήσω' )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mmcharger-nene.jpg 
Προβολές:	391 
Μέγεθος:	58,2 KB 
ID:	113363

You BETA believe...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    (εγώ δεν είμαι που δεν πρόλαβα να του τις 'συστήσω' )
    Αν μιλας για την τιμη.......

Ευτυχως.....

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Πολύ "προχωρημένες" οι Charger ...!!!

Για entry lever (τα μισά ΣαββατοΚύριακα του χρόνου ... ), νομίζω κάτι στο επίπεδο των Thor T30 (OXI τις ΜΧ ή τις Quadrant !!) θα είναι μια χαρά !!

(τις έχω γύρω στα 5 χρόνια και το σακουλάκι με τα replacement parts είναι ακόμη άθικτο !!) wave2:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	thor-adult-t30-boot.jpg 
Προβολές:	379 
Μέγεθος:	32,6 KB 
ID:	113366
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

τζόνπαν που εισαι;

ευβοια;

καλή ασκησούλα ειναι η εξης: σε φλαταδουρα και απλωμα βαζεις 2 λαστιχα αυτοκινητου ή 2 κουτσουρα σε αποσταση 30 μετρα και κανεις κυκλους γυρω γυρω ...

στα κουτσουρα θα στριβεις με το ποδι τεντωμενο και απομακρυσμενο απο το πηρουνι

στην ευθεια θα σηκωνεσαι ορθιος , όσο επιταχυνεις θα φερνεις το βαρος σου εμπρός (αγκαλιαζεις το ντεποζιτο με τα γονατα)

8 μετρα πριν την στροφή φρενάρεις και εχεις τοποθετησει το σωμα ορθιο και προς τα πίσω (τεντωνεις τον πισινο πανω απο την ουρα)

τη στιγμη που δινεις λιση στο μηχανακι εχεις καθισει στο ντεποζιτο πανω κοιτας προς την εξοδο της στροφης με το εσωτερικο πδι απλωμενο και τεντωμενο ποιο ψηλα απο το εδαφος κατα 30 ποντους και με το εξωτερικο ποδι πατας με δυναμη στο εξωτερικο μαρσπιε

οπως και στην ασφαλτο διατηρεις γκαζι σταθερα ανοιγωμενο, χρησιμοποιεις γυροσκοπικο

μολις βγεις απο τη στροφή (U turn) σηκωνεσαι παλι ορθιος γκαζι, σωμα μπορστα και ουτω καθ'εξης...

στην αρχη στα 10 γυρακια θα σου κοβονται τα χερια και τα ποδια...

ξεκουραση 10 λεπτα και παλι μεσα...

μαθε να βαζεις σημαδια με τα ματια...

στη στροφη κοιτα παντα προς την εξοδο και το μηχανακι θα ακολουθησει

τα χερια προσπαθησε να τα εχιες χαλαρα αλλα τις χουφτες σφιγμλενες πανω στα γκριπ

παιξε συνεχως με την μεση (να ζυγιζεις την μοτο) ωστε να διαβαζει το μηχανακι καλυτερα κατω

αφαιρεσε πιεση στα λαστιχα, ξεκινα με 15-15 psi

πρωτα αριστεροστροφα μετα δεξιοστροφα το ιδιο πιστακι...

μολις το ακνεις , ελα να σου πω την επομενη ασκηση

λογικα αν εχεις καλό τεραιν με καλή υγρασια χωματος και καλά λαστιχα σε σωστη πίεση θα πρεπει αν στριβεις και το τιμονι να κοντευει να ακουμπηει στο χωμα...

το κεφαλι γυρτο προς στην εσωτερικη σα να θελεις να το ακουμπησεις κατω...

πριν την στροφη απο δευτερα κανε ενα κατεβασμα σε 1η και ασε τον συμπλεκτη με χαιδεμα του πισω φρενου να ντριφταρεις και να πλασαριστεις στη στροφη

επισης οι παγκοσμιοι πατανε φρενο πανω στη στροφη κατα τη διαρκεια της με παραλληλα ανοιγωμενο γκαζι, φορτυιζει τον πισω τροχο και σου κλεινει την γραμμη (χρησιμοποιηται και στην ασφαλτοπιστα)

καλή αρχή!

ελα καμμια βολτα στο αδελφατο της βαρυμπομπης να δοκιμασουμε το εργαλειο σου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Εεεε, ΕΚΕΙ θα βρεις τον Γιαννάκη !!!
    ε ρεεε στον παραδεισο ειναι ο τυχερος...

γιαννακη να σε δωκω 2 ροαντμπουκια που σε βγαζουν Καλαβρυτα να φχαριστηθεις φλαταδουρια και τερμα γκαζι λεμεεεε

αλλα με παρεα ετσι; ποτε μονος

τωρα που το σκεφτομαι...

κατσε μπας και κανονισω να τα κανουμε παρεα ... τρευλερ παιζει και κατεβαινω αραχτος και λαϊτ

ποιους αλλους βρωμιαρηδες θα πεισουμε να ερθουν;

α ρε πούστημ....

όταν λέω γω, υπάρχουν ασκήσεις και μάλιστα βάση θεωρίας με γελάνε κάποια καλόπαιδα και λέν άσε ρε τις θεωρίες και τράβα στο βουνό...τρέχα εκεί καμία ώρα και θα καταλάβεις περισσότερα...

τον κακό τους τον καιρό ! αφού..... :ZZZ:

την συγκεκριμένη άσκηση την είχαμε κάνει με τον Σκαρή ε ?

πες ρε Σταύρακα κι άλλα που θυμάσαι!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ullyses

πες ρε Σταύρακα κι άλλα που θυμάσαι!

Nα σου πώ εγώ, καποια ασκηση ειδικά για σένα?

Δεν κοιτάμε ποτέ προς τον γκρεμό

Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ullyses
    την συγκεκριμένη άσκηση την είχαμε κάνει με τον Σκαρή ε ?
    η συγκεκριμενη ηταν η πρωτη του Χελιωτη...

ο σκαρης με το καλημερα σας μας εχωσε στο πετρινο σαθρο ανηφορι πανω απο την πηγη με τα 2 σκαλοπατια!

όχι ρε φίλε... κάναμε και θεωρία στην πηγή αν θυμάσαι ! είχε και πίνακα κιόλας! κρουασανάκια και καφέ! ήταν μια πολύ καλή ημέρα για το κλάμπ Ανεμος...

μας είπε αρκετά πράγματα τα οποία ήταν σημαντικά.... όπως το σημαντικότερο....Να μην κοιτάμε τον γκρεμό!!!!

Πάντως πέρα από την πλάκα καλό είναι να γίνονται μαθήματα από έμπειρους πιο συχνά

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Geia sou re stauro, tetoies askhseis zhtousa! grapste ki alles na mazeuontai! 8elw na kanw kai trial askhsoules gia e3oikiwsh.

ta roadbooks ta 8elw opwsdhpote!
    8a bre8oume, alla oxi akoma giati eimai gamwfantaros sth gamwmutylinh...

oso gia tis mpotes 8elw na exoun systhma prostasias astragalwn, opws to tcx ths oxtar. ''pio mx'' eipa, oxi mx.
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

άλλη ασκηση ...

που κάνεις πρίν την ασκηση που εγραψα παραπανω:

καθεσαι στην μοτο, διαλεγεις ενα μονοπατακι με ανηφοροκατηφορες στροφουλες και αλλα διαφορα, πιεζεςι με τα γονατα το ντεποζιτο ασκεις δυναμη στα μαρσπιε κου μπωνεις μια 1η ή και 2α και αφηνεις το αριστερο χερι, και κανεις ολη το διοδρομουλα με το δεξί

το μυστικο εναι να σπας τη μεση σου συνεχως ωστε να διατηρεις την μοτο το δυνατον πιο καθετη για να μπορει να διαβαζει ακινδυνα τις ανωμαλιες του εδαφους...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Dhladh odhgw se anhfores kathfores me to ena xeri? proxwrhmeno mou akougetai!
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    καθολου προχωρημενο
    πρεπει να καταλαβεις πως το μηχανακι δεν οδηγιεται με τα χερια αλλα με το σωμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    πολυ σωστα αυτα που λεει ο katanas . ετοιμο τετοιο πιστακι, με λαστιχα αυτοκ. για 8αρια με μικρο 2πλο αλματακι και μαλακο χωμα υπαρχει στην βαρυμπομπη, ΄''κεραιες'', οποιος θελει εκει κυριακη κατα τις 10

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan

θες να δεις μια φωτο που οδηγαω το GS με το ενα χερι σε πιστακι, πανω σε στροφη (και σχετικα γρηγορα οφειλουν να ομολογησουν καποιοι) με το ΕΝΑ ΧΕΡΙ?

edit για να προλαβω καποιους!

Απλα θελω να του δειξω οτι γινεται και μαλιστα με μεγαλο (ποσο μαλλον με μικρο) και οχι να αποδειξω κατι!

Επισης να πω προκαταβολικα οτι μου φαινοταν κι εμενα ακατορθωτο πριν το κανω!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Boh8eia gia agora enduro! (confused)
    από xalaros στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 18:44
  3. Pls Help 4 Enduro
    από CyBeRseXX στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks