Από τον ίδιο το κατασκευαστή:Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Αυτό το ξέρετε..???
My name is Mathias and I come from Deuna in "good ol´ Germany". The Wood Motorcycle on the Picture is made by me. The Build takes about 9 months. Like a child :-) It´s a Honda CB250 RS engine with 22 Horsepowers inside. It´s enough for a topspeed over 75mph.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Από τον ίδιο το κατασκευαστή:
My name is Mathias and I come from Deuna in "good ol´ Germany". The Wood Motorcycle on the Picture is made by me. The Build takes about 9 months. Like a child :-) It´s a Honda CB250 RS engine with 22 Horsepowers inside. It´s enough for a topspeed over 75mph.
![]()
![]()
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Φαίνεται σαν ενα Vincent Rapide που εκανε κακή εκκίνηση και του εφυγε το Triumph Thunderbird.
Για πες!!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Φαίνεται σαν ενα Vincent Rapide που εκανε κακή εκκίνηση και του εφυγε το Triumph Thunderbird.
Για πες!!
Τι κουτσομπολης Θεε μου..
προκειμενου να ακουσει την ιστορια, δεν κρατηθηκε ουτε μιση ωρα
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Τι κουτσομπολης Θεε μου..
προκειμενου να ακουσει την ιστορια, δεν κρατηθηκε ουτε μιση ωρα
![]()
![]()
![]()
![]()
Λοιπόν.....
Η φωτό τραβήχτηκε την ώρα του τερματισμού. Είχε στηθεί μια κόντρα μεταξύ του Vincent & Triumph. Το Vincent το οδηγούσε ο γκουρού των Vincent, Big Sid Biberman και το Triumph κάποιος dealer με το όνομα Gerald.
Το Vincent ήταν μπροστά στην κόντρα, αλλά ο Biberman θέλησε να το γιορτάσει τραβώντας μια σούζα στη γραμμή του τερματισμού. Δυστυχώς γιαυτόν το Triumph τον πέρασε πάνω στη γραμμή :rotflmao: :rotflmao:
Το Vincent δεν είχε ιδιαίτερες μετατροπές (βενζίνη και σχέση συμπ. 9:1, ενώ το Triumph ήταν καραφτιαγμένο καίγοντας μεθανόλη με σχέση συμπ. 13:1
Μετά το κάζο που έφαγε ο Biberman, τα ξανάστησαν και το Vincent κέρδισε τις επόμενες 3 κόντρες.
Η φωτό είναι του 1956.
![]()
giati exei kathierwthei kai ta stand einai apo tin aristeri meria???![]()
![]()
PROzacRIDER
Στεφανε είσαι και πάλι σωστόςΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Μάλλον κανα βρωμόσκυλο την έκανε την δουλειά γιατί μου φαίνεται japan μηχανάκι.
Δεν μου φαίνεται τελικά είναι japan και συγκεκριμένα Rikuo.
Οταν αρχισαν οι εχθροπραξίες στον 2ο παγκόσμιο δεν ειχαν φυσικά πρόβλημα να συνεχίσουν να τις φτιάχνουν, σιγά κιόλας μην σταματούσαν.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Α οκ. Ούτε εγώ ξέρωΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
de kserw...alla thewrisa oti einia sta plaisia tou quiz. Αν σου κάνει, ξερω γιατί οι Αγγλοι οδηγούν αριστερά
![]()
Απορίας άξιο δεν είναι γιατί τα σταντ είναι αριστερά, αλλά γιατί η BMW δεν έβαλε στη σειρά Κ το στάντ από δεξιά, για να μην καίνε λάδια.... :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Mπορεί να ξεκίνησε από το οτι και στα άλογα απο την αριστερή μεριά ανεβαίνει ο αναβατης.
Μια σύμβαση είναι νομίζω...
Και ας σοβαρευτούμε.![]()
Mπορεί να ξεκίνησε από το οτι και στα άλογα απο την αριστερή μεριά ανεβαίνει ο αναβατης.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
giati exei kathierwthei kai ta stand einai apo tin aristeri meria???![]()
![]()
Μια σύμβαση είναι νομίζω...
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Βαλτε κι εσύ κανένα ντε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
μην στεναχωριεστε... αλλωστε οι επισκεψεις που εχει το θρεντακι ειναι πολλες
απλα δεν ξερουμε τι να απαντησουμε.
Κοιταζουμε, διαβαζουμε, ψαχνουμε κ μαθαινουμε κ εμεις