Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 45

Θέμα: Πρεσπες - Αλεξ/πολη: Ψαχνω παρεα για 3ημερη εκδρομη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    υσ ' που παει γενικα σε ολους το καιμκατζαλαν πως το λεν γιατι δε το λεμε Βορας και το λεμε ακομα με την τουρκικη ονομασια του???????? μου τη σπαει (και οι ιταλοι και οι ισπανοι και οι βραζιλιανοι να ειχαν δωσει το ονομα στο βουνο παλι θα μου την εσπαγε εχει ονομα δικο του ευχαριστουμε)
    το μονο μερος που λεω ακομα με την τουρκικη ονομασια του ειναι το πασαλιμανι ΜΟΝΟ αυτο
    και αυτο διοτι η ελληνικη ονομασια του ειναι λιμην μουνιχιας ..........και τι θα λεμε παμε μουνιχια για καφε?
    1) Το βουνό είτε μας αρέσει είτε όχι λέγεται Καιμάκτσαλάν (το Βόρας ειναι εφεύρεση)

2) Πασαλιμάνι ειναι ο λιμήν Ζέας, Μουνιχία ειναι το Τουρκολίμανο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Να σπαμμαρω λιγο... Συγνωμη ε; :o

Στελιο, δεν υπαρχει προβλημα στο προγραμμα: ξεκιναμε και ειπαμε: βλεποντας και κανοντας. Δεν υπαρχει αγχος, ουτε καθορισμενος προορισμος. Στην τελικη αν δεν μου φτασουν οι μερες, εγω προσωπικα μπορω να παρω ΚΑΙ τη Δευτερα free για να συνεχισω (δεν ξερω ομως για οποιον θα ερθει αν μπορει να το κανει...)

Καπ10, σιγουρα εχω κατα νου οτι επι του χαρτου οι διαδρομες φαινονται μια χαρα, αλλα στην πραγματικοτητα "τραβανε". Αλλα στο ταξιδι ημουν με μια μηχανη που δεν βολευε για μεγαλες αποστασεις non stop και παρολαυτα οσο ειχε καλο καιρο εκανα 500+ χλμ σε 10-11 ωρες, με πολλες στασεις κλπ.

Τα 350 χλμ τη μερα δεν ειναι ανεφικτα... Περισσοτερα οταν βρω τους ρημαδοχαρτες...
    Νίκος
    Open Horizons

ΝΑ συνοψίσω μερικές προτάσεις διαδρομής (ασφάλτινες αλλά καλές)

Πρέσπες-Φλωρινα
    Φλώρινα-Αρμενοχώρι-Βεύη-Αρνισσα-Αγ. Αθανάσιος
    Αγ.Αθανασιος-Αρνισσα-(πριν την Εδεσσα αριστερα)-Αριδαία (θερμα λουτρά )
    Αριδαία-Αετοχώρι-Φανος-Ειδομένη

Στο μεθοριακό σταθμό Ειδομένης έχει ταβερνουλα με τσίπουρο και ψητα :wacko:

Ειδομένη-Πολύκαστρο-Χέρσο και απο εκεί και πέρα ακολούθα στο χάρτη τη σιδηροδρομική γραμμή.

Tip1: Στη λίμνη Κερκίνη στον Σταθμό Μανδρακίου έχει ταβερνάκι με λιμνίσιο ψάρι
    Tip2: Μετά τη Βυρώνεια και πριν το σιδηρόκαστρο κάνεις αριστερα για Προμαχώνα για να δείτε τα οχυρά του Ρουπελ

(ανεβάιναμε παλιά με ένα τρένο με κάτι γερμανους και ο συνοδός του ΟΣΕ τους δείχνει τα αντιαρματικά και λέει "this in war, wermacht, kaput!" :rotflmao: )

Μετά Σιδηρόκαστρο-ΣέρρΑς

Η άλλη επιλογή ειναι να κάνεις το γύρω της Κερκίνης απο τη νοτιοδυτική πλευρά και απο Λιβάδια-Κερκίνη να βγεις Στρυμωνικό και μετα ΣέρρΑς (έχει ενα κομμάτι χώμα νομίζω εκεί)

Σέρρες-Νευροκόπι (εμείς Ευρώπη)-Αχλαδιά-Ποτάμι. Μετά έχει χώμα (αγνώστου καταστάσεως) και σε βγάζει κοντά στο Σιδηρόνερο.

Δυο επιλογές: Safe side, κατεβαίνεις για Δράμα, ξανανεβαίνεις για Παρανέστι ή δοκιμάζεις ένα συνδετήριο δρόμο που μάλλον ειναι της κακιάς ώρας για να βγεις

Περνας τα στενά του Νεστου (ακολουθείς τη γραμμή πάλι) ως τη Σταυρούπολη.

Μετά δεν ξέρω

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Εγώ δεν θα σπαμάρω φίλε νικολάκη.
    Απλώς να πω ορισμένες λεπτομέρειες όσον αφορά σε εμένα.
    Έδωσα λεφτά σήμερα στο συνεργείο που χρωστούσα με στόχο το μοτόρι να είναι έτοιμο ως την άλλη εβδομάδα. Υπάρχει όμως περίπτωση να μην προλάβει ο μηχανικός μου οπότε πάμε για next week. Το λέω για να ξέρεις και συ και οι άλλοι.
    Επίσης, το ταξίδι θα γίνει με τον τίγρη καθώς δεν προλαβαίνω να αλλάξω μηχανή. Αυτό θα γίνει ή λίγο πριν τα χριστούγεννα ή μετά που είναι και το πιο πιθανό.
    Τέλος εγώ μπορώ να φύγω το νωρίτερο Πέμπτη απόγευμα προς βράδυ ενώ σίγουρα ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρα Δευτέρα πρωί πρέπει να είμαι στη δουλειά μου.

αυτά προς γνώση και... συμμόρφωση.

ΥΓ. Νίκο τα 350 χλμ. την ημέρα ΔΕΝ βγαίνουν εύκολα όπως λες. Στην Ελλάδα είμαστε όχι στην ευρώπη.

Ρε σεις...

Γιατί δεν έρχεστε εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=50152

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ρε σεις...

Γιατί δεν έρχεστε εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=50152

Πρώτον γιατί προσωπικά έχω στραβώσει με την ΜΟΤΟΕ Ηλία και δεν πατάω σε εκδρομή πάρτι κλπ κανενός για τον οποίον έχω αρνητική άποψη.
    Δεύτερον διότι είπα στην αρχή μόνος μου μετά είδα και το ποστάκι του νικολάκη και οκ και πάλι. Αλλά άλλο δυο-τρεις άντε τέσσερις κι άλλο κοτζάμ πάρτι-συγκέντρωση μοτοσικλετιστών.
    Δεν είμαι για κάτι τέτοιο φίλε.
    Θέλω εγώ ο δρόμος και η ηρεία ή εγώ δυο-τρεις ακόμα και το ίδιο.

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Θέλω εγώ ο δρόμος και η ηρεία ή εγώ δυο-τρεις ακόμα και το ίδιο.
    ποια ειναι η ηρεια?

..βρε θηριο ποτε προλαβες?
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Ταξιδευτή μπορείς να το οργανώσουμε κατά τις 20 του μηνός?

Όταν είναι να περάσεις από εδώ, Ξάνθη και στα πέριξ....στείλε ένα πμ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ορεινό όγκο από Δράμα και δώθε προς τη Θράκη δηλαδή....είναι τόσο δύσβατο κι αχαρτογράφητο το τοπίο που καλύτερα να επιλέξεις τη "δημοσιά".

Για περισσότερες info είτε τηλεφωνικώς είτε όταν έρθεις από εδώ Ξάνθη ή/και μέσω του Μοτοσικλετιστικού Ομίλου Ξάνθης (Μ.Ο.Ξ.) ότι βοήθεια χρειαστείς θα την έχεις.

Για διαπιστευτήρια, ρώτα τον McGyver & τον Tropea κι όλους όσους συμμετείχαν στον 10ο 36ωρο του 2007.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Σέρρες-Νευροκόπι (εμείς Ευρώπη)-Αχλαδιά-Ποτάμι. Μετά έχει χώμα (αγνώστου καταστάσεως) και σε βγάζει κοντά στο Σιδηρόνερο.
    ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΥ καταστάσεως ...!!!

(ΜΗ φιλικά διακείμενης προς on-off από αρχές Χειμώνος μέχρις και αρχές θέρους ...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    (ΜΗ φιλικά διακείμενης προς on-off από αρχές Χειμώνος μέχρις και αρχές θέρους ...)
    +1 δυστυχως.

Τα ιδια ακουσα και απο γνωστο μελος αδελφου φορουμ και καλου μου φιλου, που εχει φαει τα βουνα της Β. Ελλαδας με το κουταλι. Οπως με ενημερωσε ο καιρος εκει πανω τωρα εχει ηδη αγριεψει πολυ και η διαδρομη ειναι πολυ δυσκολο να γινει -ποσο μαλλον με light on-off και χωρις εμπειρια στο χωμα. Ειδικα δε το να μιλαμε και για διανυκτερευση στην υπαιθρο μαλλον ειναι ουτοπικο.

Φωτη, εγω μπορω να το κανονισω για το τελος του ερχομενου μηνα, αλλα δεν ξερω αν θα μπορουσες να ανεβεις με το street. Η ιδεα ηταν να βγουμε απο τους κυριως δρομους και να πιασουμε και λιγο χωμα... Ο πηγασος με λαστιχα δρομου ΔΕΝ παει εκει, οποτε νομιζω οτι το cb θα τα εβρισκε ακομα πιο σκουρα....

Παντως, η παρουσα εκδρομη θα γινει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, αλλα θα πρεπει να αναβληθει επι του παροντος. Καλυτερα να αποκτησω καποια εμπειρια σε χωμα πρωτα σε πιο κοντινες εξορμησεις, και να "μετρησω" τις δυνατοτητες μου...
    Για τωρα μαλλον με βλεπω να ανεβαινω στο τριημερο της ΜΟΤΟΕ. Το ανεφερε ο καπ10 και ειναι οντως καλη ιδεα για μια πρωτη εξορμηση στην ευρυτερη περιοχη...

Στελιο, εμεις θα τα πουμε και απο κοντα!
    Νίκος
    Open Horizons

Ωραιο ταξιδι, ωραια πραγματα

σχετικα με τα χωματινα κομματια...

...προσοχη στον καιρο,προσοχη στον καιρο,προσοχη στον καιρο
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

εγώ παίδες... το βολτάκι θα το κάνω! Έστω και μόνος.
    Τώρα το ανάλογα τον καιρό θα παίξει και το που ακριβώς.
    τα υπόλοιπα εν καιρώ.

ΠΑΜΕ ΛΕΜΕ Το avatar του/της ΜΠΙΦΑΣ
    2) Πασαλιμάνι ειναι ο λιμήν Ζέας, Μουνιχία ειναι το Τουρκολίμανο [/B][/QUOTE]

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ
    ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ

ΠΑΜΕ ΛΕΜΕ Το avatar του/της ΜΠΙΦΑΣ
    2) Πασαλιμάνι ειναι ο λιμήν Ζέας, Μουνιχία ειναι το Τουρκολίμανο

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ
    ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2013, 16:43
  2. ΨΑΧΝΩ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ Enduro