που να εχει υπάρξει διαχειριστής πολυκατοικίας η ακόμα καλύτερα να δουλεύει σε εταιρεία κοινοχρήστων?
Θα θελα βοήθεια σε κάτι...![]()
Συγνώμη για το άσχετο,αν υπάρχει κάποιος το συνεχίζουμε με π.μ.
Ευχαριστώ πολύ![]()
που να εχει υπάρξει διαχειριστής πολυκατοικίας η ακόμα καλύτερα να δουλεύει σε εταιρεία κοινοχρήστων?
Θα θελα βοήθεια σε κάτι...![]()
Συγνώμη για το άσχετο,αν υπάρχει κάποιος το συνεχίζουμε με π.μ.
Ευχαριστώ πολύ![]()
Τι...δουλεύει σε εταιρεία κοινοχρήστων?Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
O Καπετάνιος...
:rotflmao: :rotflmao:
Όπως προείπα...
Μ@λ@κίες λέει ο Θωμας![]()
![]()
![]()
![]()
Το οτι έγινα διαχειριστής δε σημαινει οτι ξέρω απο κοινόχρηστα :rotflmao:
(αυτό το μήνα θα βγάλω τα πρώτα![]()
![]()
![]()
)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ωχ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όπως προείπα...
Μ@λ@κίες λέει ο Θωμας![]()
![]()
![]()
![]()
Το οτι έγινα διαχειριστής δε σημαινει οτι ξέρω απο κοινόχρηστα :rotflmao:
(αυτό το μήνα θα βγάλω τα πρώτα![]()
![]()
![]()
)
μετακόμισες πρόσφατα;Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
ωχ.....![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
όχι αλλά έχω κάνει και εγώ διαχειριστής κάτι φεγγάρια στο παλιό μου σπίτι....και μου ήρθαν περίεργες αναμνήσεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
μετακόμισες πρόσφατα;![]()
![]()
Free Tip: να έχεις τη μηχανή αναμένη την πρώτη φορά που θα μοιράσεις τα κοινόχρηστα για γρήγορο Getaway... εναλλακτικά (λέω ρε παιδί μου μήπως τσινίσει ο "τίγρης" ... ) ρίξτα όλα στη Λογίσπο...
καλή αρχή ...
![]()
![]()
και εγώ έχω πέσει στο βούρκο της διαχείρισης...![]()
ίσως μπορώ να βοηθήσω
![]()
Ξέρω από βέσπα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
O Καπετάνιος...
TIIIIIIIIIIII!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!????
λυπάμαι τους ένοικους αυτής της πολυκατοικίας....![]()
μπλάξανε και δεν το καταλάβανε ακόμα, αλλά θα το καταλάβουν μία και ΚΑΛΗ!!!!>!>!>!>!>!>!!>!>!!!!!
....χιχιχιχιχι....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΓΙΑ...ΡΙΧ'ΤΟ noble!
![]()
Παρομοίως, έγινα γιατί μας κατάκλεβε ένας γεροξεκούτης.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΓΙΑ...ΡΙΧ'ΤΟ noble!
![]()
Ρίξε την απορία, κάτι θα ξέρω...
You BETA believe...
Οκ το βαζω εδω,μην στελνω το ιδιο π.μ. συνεχεια...
Ευχαριστω οσους μου απαντησαν ως τωρα![]()
Προσπαθω να βρω ακρη με την επι 7 ετων διαχειριστρια της πολυκατοικιας,η οποια εχει στη κατοχη της τα περισσοτερα διαμερισματα.Ειναι στο συνολο περιπου 12.
Μενω σ ενα διαμερισμα 76τ.μ. 1ου οροφου με 95 χιλιοστα ποσοστο(το οποιο δεν εχω δει σε συμβολαιο,αλλα πανω στην αποδειξη της εταιρειας που συνεργαζεται η κυρια για να βγαζει τα κοινοχρηστα).
Της προπληρωνουμε το πετρελαιο οπως μου ειπε...
Εδωσα λοιπον το Νοεμβρη 84 ευρω(υποθετω οτι ειναι για το Δεκεμβρη αφου προπληρωνω).Ειχε λοιπον ενα περισσευμα στο λεβητα και το ανοιξε 9 μερες για 2 ωρες την ημερα μονο.
Τωρα μου ζηταει 96 ευρω![]()
Πως ξερει ενα μηνα πριν,το ποσο που θα καψουμε?
Μου ειπε οτι χωραει ενα τονο ο λεβητας που ειναι παλιος και χρειαζεται καθε μηνα τοσο.
Ενα τονο για 2 ωρες την ημερα????
Δεν αναρταται ποτε πινακας ανακοινωσεων για το τι πληρωνει και αντιστοιχει στον καθενα.
Τι μπορω να της ζητησω για να δω τι συμβαινει?![]()
![]()
Τον πίνακα ανακοινώσεων που κακώς δεν αναρτάταιΑρχικά δημιουργήθηκε από noble
Δεν αναρταται ποτε πινακας ανακοινωσεων για το τι πληρωνει και αντιστοιχει στον καθενα.
Τι μπορω να της ζητησω για να δω τι συμβαινει?![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κάτι μου λέει ότι σε γδύνει κανονικά.
Χονδρικά, 1 τόνος= 1200 λίτρα * 0.7/lt= 840 ? * 0.095(τα χιλιοστά σου)= 79.8?
Επίσης εάν το σπίτι το νοικιάζεις, ζήτα να δεις την μελέτη του μηχανικού (που είναι και κατατεθειμένη) όπου αναγράφονται τα χιλιοστά για θέρμανση και κοινόχρηστα. Μου φαίνεται πάρα πολύ ύποπτο (και ας μην ξέρω την διαμόρφωση της πολυκατοικίας) το ότι η διαχειρίστρια έχει 12 διαμερίσματα, αλλά για το δικό σου αντιστοιχούν περίπου το 1/10 των εξόδων θέρμανσης.
Κάτι που κάνουν αρκετοί διαχειριστές στην 'ζούλα' είναι να μην χρεώνουν έξοδα θέρμανσης σε διαμερίσματα που είναι ανοικίαστα-αχρησιμοποίητα. Αυτό πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟΝ (και πάλι συζητιέται γιατί τα πέριξ διαμερίσματα θερμαίνουν και αυτό που δεν χρησιμοπιεί την θέρμανση) εάν έχει απομονωθεί το διαμέρισμα από το σύστημα κεντρικής θέρμανσης ακόμα και εάν υπάρχει αυτόνομη θέρμανση εγκατεστημένη (κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση σου).
Ετοιμάσου για ματς αφού θα της 'χαλάσεις' στημένη μπίζνα (αν έχω πέσει μέσα). Ζήτα και τη συνδρομή κάποιου μηχανικού (εννοώ ΕΜΠ - ΑΠΘ).
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Κάτι μου λέει ότι σε γδύνει κανονικά.
Χονδρικά, 1 τόνος= 1200 λίτρα * 0.7/lt= 840 ? * 0.095(τα χιλιοστά σου)= 79.8?
Επίσης εάν το σπίτι το νοικιάζεις, ζήτα να δεις την μελέτη του μηχανικού (που είναι και κατατεθειμένη) όπου αναγράφονται τα χιλιοστά για θέρμανση και κοινόχρηστα. Μου φαίνεται πάρα πολύ ύποπτο (και ας μην ξέρω την διαμόρφωση της πολυκατοικίας) το ότι η διαχειρίστρια έχει 12 διαμερίσματα, αλλά για το δικό σου αντιστοιχούν περίπου το 1/10 των εξόδων θέρμανσης.
Κάτι που κάνουν αρκετοί διαχειριστές στην 'ζούλα' είναι να μην χρεώνουν έξοδα θέρμανσης σε διαμερίσματα που είναι ανοικίαστα-αχρησιμοποίητα. Αυτό πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟΝ (και πάλι συζητιέται γιατί τα πέριξ διαμερίσματα θερμαίνουν και αυτό που δεν χρησιμοπιεί την θέρμανση) εάν έχει απομονωθεί το διαμέρισμα από το σύστημα κεντρικής θέρμανσης ακόμα και εάν υπάρχει αυτόνομη θέρμανση εγκατεστημένη (κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση σου).
Ετοιμάσου για ματς αφού θα της 'χαλάσεις' στημένη μπίζνα (αν έχω πέσει μέσα). Ζήτα και τη συνδρομή κάποιου μηχανικού (εννοώ ΕΜΠ - ΑΠΘ).
Όπως σου έγραψα και στο πμ...
(ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ) στο τετράγωνο!!! :hypnotize
Ξέρω από βέσπα!