Εδώ τα καλά τα δάνειαααααα !Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a39:![]()
Εδώ τα καλά τα δάνειαααααα !Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a39:![]()
Ποιός είναι ο μάστορας, αν επιτρέπεται? Για να τον έχω στα υπόψιν .. Άσε που πρέπει να λέμε τα ονόματα των σωστών, των μερακλήδων - αξίζουν τα λεφτά τους!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα της Triumph στο νησί κι απορώ ρε γαμώτο, όλοι αυτοί που τ'αγοράσανε τι κάνουνε ;
Ρώτησα έναν φίλο με καινούργιο Tiger και το πάει για σέρβις σε "μερακλή" (καλός μάστορας αλλά όχι εξουσιοδοτημένος..) κι αν... κάτι ; "Ας ελπίσουμε ότι δεν..." η απάντησή του..
Και δεν είναι ότι ακούς μερικές γνώμες που διαφέρουν μεταξύ τους.. απ'όλους το ίδιο ακούς γαμώτο!
![]()
Επίσης οι εγγυήσεις είναι κάτι σχετικό. Όχι ότι δεν πρέπει να υπάρχουν, αλλά από την άλλη σε "δένουν" με τις αντιπροσωπείες και σου τα παίρνουν χοντρά από το κόστος των σερβις και ανταλλακτικών.. (όπως και στα αυτοκίνητα!!)
ΑΣΕ, ΔΟΥΛΕΥΑ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩΩΩΩΩ !! ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!! ΕΓΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΑ ΧΡΕΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εδώ τα καλά τα δάνειαααααα !![]()
![]()
![]()
tiger τελος !!!!!!!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
βάλε κι ενα κόμμα ρε τρουπ να βγάζει νόημα
tiger τελος
ή
tiger, τέλος
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έχεις πιμί (προσωπικό μήνυμα)Αρχικά δημιουργήθηκε από sea
Ποιός είναι ο μάστορας, αν επιτρέπεται?![]()
![]()
![]()
![]()
+1050 !Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
βάλε κι ενα κόμμα ρε τρουπ να βγάζει νόημα
tiger τελος
ή
tiger, τέλος
![]()
Τρουπ εγώ κατάλαβα ότι το Tiger μας τελείωσε χωρίς το κόμμα ρε, πάπαλα σαν να λέμε, γιοκοτσόκο και καπούτ !
:o
![]()
![]()
![]()
και εσυΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έχεις πιμί (προσωπικό μήνυμα)![]()
![]()
![]()
![]()
ρε παιδιά, ο παπαδάκης στο Ηράκλειο δεν ειναι εξουσιοδοτημένος??
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
.......
Σε ON-OFF πάντος μάλλον θα κοίταζα προς BMW GS 1200 αν και ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΩ σαν εταιρεία συνολικά, καθώς αντιμετωπίζουν τον πελάτη σαν πορτοφόλι με πόδια !!!!!!!!!
Για να μην παρεξηγηθώ δεν τα έχω τις εταιρείες συνολικά αλλά με την After-sale υποστήριξή τους, ειδικά στην Κρήτη !!!!! Στην υπόλοιπη Ελλάδα ΔΕΝ ξέρω !!!!!
Κώστα εν γένει ίσως έχεις δίκιο. Μπορώ όμως να σου εγγυηθώ, να υπογράψω το κεφάλι μου πραγματικά, ότι ο μηχανικός στη Servin στο Ηράκλειο, είναι ίσως ο καλύτερος μηχανικός που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο νησί ανεξαρτήτου μάρκας. Με το παιδί είμαστε πολύ φίλοι. Φέρεται άψογα σε όλους του πελάτες & τους έχει γλυτώσει όλους από άπειρα χρήματα! Οποτεδίποτε χρειαστείς κάτι από αυτούς ενημέρωσε!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ρε παιδιά, ο παπαδάκης στο Ηράκλειο δεν ειναι εξουσιοδοτημένος??
Ναι. Ο μηχανικός τώρα εκεί τι λέει δε ξέρω, μαθαίνω όμως αν χρειαστεί!![]()
![]()
Tο ότι ο μηχανικός είναι καλός το ξέρω !!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Κώστα εν γένει ίσως έχεις δίκιο. Μπορώ όμως να σου εγγυηθώ, να υπογράψω το κεφάλι μου πραγματικά, ότι ο μηχανικός στη Servin στο Ηράκλειο, είναι ίσως ο καλύτερος μηχανικός που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο νησί ανεξαρτήτου μάρκας. Με το παιδί είμαστε πολύ φίλοι. Φέρεται άψογα σε όλους του πελάτες & τους έχει γλυτώσει όλους από άπειρα χρήματα! Οποτεδίποτε χρειαστείς κάτι από αυτούς ενημέρωσε!![]()
![]()
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ όμως είναι της νοοτροπίας :
"Αφού αγόρασε BMW λεφτά έχει ας πληρώνει !!!!!"![]()
![]()
![]()