από τέτοιες πτώσεις μακάρι να έχουμε όλοι μας Μπάμπη!![]()
τα άλλα τα σοβαρά να απευχόμαστε!
![]()
![]()
από τέτοιες πτώσεις μακάρι να έχουμε όλοι μας Μπάμπη!![]()
τα άλλα τα σοβαρά να απευχόμαστε!
![]()
![]()
Perastika xampo!!Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
...
kakos pou den fonakses troxaia kai den piges se nosokomio.
egw pou den xtipisa sobara akoma ponaei to gonato.
entaksei mporei na mhn epathe zhmia to mhxanaki,an omos avrio sou pei den se plhrwnw den eisai kalimenos .
tespa arkei pou den xtipises sobara telika mono ayto metraei!!
perastika
Περαστικά Μπάμπη
![]()
![]()
![]()
![]()
Πήγαινε σε νοσοκομείο να δουν το πόδι σου.
Μην παίζεις με τέτοια πράγματα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
....βασικος κανονας τσεκάρουμε καθρέφτες και δεν βγάζουμε νεκρά πριν σιγουρευτούμε οτι εχει σταματήσει ο απο πίσω....
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
ρε παιδια κανετε ολοκληρο θεμα για το τπτ
και εγω στα 18 που πηρα το Ρ1 δεν ειχα διπλωμα για 2 χρονια ε και τρακαρα κανεναν? αντιθετα με τρακαρε ενας @απαρας με μια μερσεντες
διπλωμα και λαλακιες ενα κολοχαρτο ειναι για να μι σε πριζουν οι μπατσοι
δλδ τι επρεπε να κανω εγω να περιμενω 2 χρονια να βγαλω διπλωμα και απο το παπακια που ειχα να παω να αγορασω Ρ1 να σκοτοθω? ι να οδηγαω μηχανακια 250 400 750 και μετα να περνω Ρ1 παλι χωρις διπλωμα αλλα ξερω να οδηγαω τουλαχιστον..
καλυτερα χωρις διπλωμα και να ξερω να οδηγαω παρα σαν μερικους που περιμενουν να γινουν 21 να παρουν ενα 750 η 1000 και δε ξερουν ουτε να το ξεκινανε που θα τους πεταξει μια μπαντα το μηχανακι και χεζονται πανω τους ασε ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
καλυτερα χωρις διπλωμα και να ξερω να οδηγαω ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μ@λακισμένη χώρα με μ@λακισμένο λαό![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μ@λακισμένη χώρα με μ@λακισμένο λαό![]()
εσυ να υποθεσω οτι ποτε στι ζωη σου δεν οδηγησες χωρις διπλωμα ε?
Ορθώς υποθέτεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
εσυ να υποθεσω οτι ποτε στι ζωη σου δεν οδηγησες χωρις διπλωμα ε?
Αλλα δεν έχει σημασία το τι κάνω εγώ (αν εγω ειμαι μ@λ@κας δε σημαινει οτι πρέπει να γίνουν οι άλλοι)
Το "ξέρω να οδηγω" ΔΕΝ γίνεται να το αφήσουμε στην υποκειμενική κρίση του καθενός... Διότι μια παγκόσμια σταθερή αξία ειναι αυτή που λέει οτι "ολοι οι άλλοι οδηγοί ειναι άσχετοι"
(μου θυμίζει αυτό που έλεγαν οι γονείς μου παλια "δεν ανησυχούμε για σένα, αλλά για τους άλλους")
Σε ρωτώ: Το συμπερασμα οτι εσύ ξέρεις να οδηγείς και οι άλλοι όχι πως το έβγαλες;![]()
όπως ειπε κι ο Λαμπρος, τέτοιες νοοτροπίες μας έχουν αφήσει τριτοκοσμικούς![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ορθώς υποθέτεις....
Αλλα δεν έχει σημασία το τι κάνω εγώ (αν εγω ειμαι μ@λ@κας δε σημαινει οτι πρέπει να γίνουν οι άλλοι)
Το "ξέρω να οδηγω" ΔΕΝ γίνεται να το αφήσουμε στην υποκειμενική κρίση του καθενός... Διότι μια παγκόσμια σταθερή αξία ειναι αυτή που λέει οτι "ολοι οι άλλοι οδηγοί ειναι άσχετοι"
(μου θυμίζει αυτό που έλεγαν οι γονείς μου παλια "δεν ανησυχούμε για σένα, αλλά για τους άλλους")
Σε ρωτώ: Το συμπερασμα οτι εσύ ξέρεις να οδηγείς και οι άλλοι όχι πως το έβγαλες;![]()
όπως ειπε κι ο Λαμπρος, τέτοιες νοοτροπίες μας έχουν αφήσει τριτοκοσμικούς![]()
δε χρειαζεται να βγαλω κανενα συμπερασμα ματια εχω και βλεπω καταλαβενεις κατευθειαν ποιος ξερει να οδηγαει και ποιος ειναι ασχετος που δε ξερει να πιανει το τιμονι![]()
ΟκΑρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
δε χρειαζεται να βγαλω κανενα συμπερασμα ματια εχω και βλεπω καταλαβενεις κατευθειαν ποιος ξερει να οδηγαει και ποιος ειναι ασχετος που δε ξερει να πιανει το τιμονι![]()
![]()
Τι πάμε και πληρώνουμε για να βγάλουμε δίπλωμα οι μαλάκες;![]()
Το μόνο που θα χρειάζεται σε κάθε τροχαίο ειναι μια υπεύθυνη δήλωση σαν την απο πάνω και έχουμε ξεμπερδέψει
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οκ![]()
Τι πάμε και πληρώνουμε για να βγάλουμε δίπλωμα οι μαλάκες;![]()
Το μόνο που θα χρειάζεται σε κάθε τροχαίο ειναι μια υπεύθυνη δήλωση σαν την απο πάνω και έχουμε ξεμπερδέψει
![]()
![]()
αστα να πανε τζαμπα 1.000 εδωσα θα εβαζα τωρα μια ολοσωμη![]()
παλιοκαγκουραΑρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
αστα να πανε τζαμπα 1.000 εδωσα θα εβαζα τωρα μια ολοσωμη![]()
![]()
![]()
πηγα στο νοσοκομειο το πρωι και μου ειπαν δεν ειν αι τιποτα, δεν εβγαλαν ακτινες κτλ αλλα εμενα λιιιιγο με ποναει ακομα αλλα το λυγιζω![]()
περασα και απο το μαστορα και ειπε δεν ειναι τιποτα απλα χαλαρωσε η αλυσιδα λιγο και την εφτιαξε
ευχαριστω παιδια και μακρια απο ατυχηματα ολοι μας![]()
xampo η γκομενα καλη ηταν? γκομενα σε smart καλο ακουγεται..χαζογκομενα μεν καλη δε!
αν την πηρες τηλεφωνο κανονισε να βγειτε..αν θες σου δανειζω κ το duke να την πας βολτα..
περαστικα κ απο μενα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: