Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και ακομα περιμενω τηλ![]()
![]()
αλχιμιστι (ο καλος οχι ο αλλος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
Μάλλον ο καλός είμαι εγώ έτσι;![]()
ναι ξέρω δεν πήρα αλλά δεν ευκαιρούσα. Υπόσχομαι μόλις βρω χρόνο θα σε πάρω.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και ακομα περιμενω τηλ![]()
![]()
αλχιμιστι (ο καλος οχι ο αλλος
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
Μάλλον ο καλός είμαι εγώ έτσι;![]()
ναι ξέρω δεν πήρα αλλά δεν ευκαιρούσα. Υπόσχομαι μόλις βρω χρόνο θα σε πάρω.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
![]()
![]()
μαζευτειτε γιατι μπορει να εχετε πολυ ασχημη προσγειωση....![]()
άσχημη προσγείωση ΔΕΝ την βλέπω
το χειρότερο είναι να πάμε UEFA ,εκεί που παίζουν και τα φαντάσματα κ γλύφουν τις πληγες τους
εκτός και αν η ΡΕΑΛ τερματίσει 3η!!!δεν το νομίζω
αλλά και αυτό να γίνει πάλι δεν είναι ασχημη προσγείωση για εμάς γιατι φέτος παλέψαμε και κερδίσαμε πολλά
δυστηχώς οι μόνοι που προσγειώθηκαν άσχημα φέτος ήσασταν εσεις
![]()
![]()
![]()
υ.γ 5 γκολ και 13 χαμένα τετ α τετ ε??πω πω...για πολύ τσίρκο μιλάμε...
φαντάσου υπήρχε στο γήπεδο ροναλντίνιο, Μέσι, Ετό, Ντέκο και ΜVP βγήκε ο γκαλίνοβοτς!!!
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
απο πότε παρακολουθείς και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο????Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τωρα αν 25000 αεκτζιδες μεσα στο γηπεδο βριζαν το κουλο τον σιζαρ για αυτα που εκανε εισαι ο ενας που δεν τα ειδε (ημουν στο γηπεδο)
![]()
![]()
υ.γ πάντως οι διαιτησίες στην ευρώπη μου φαίνεται ή είναι λίγο εχθρικές με τις ελληνικές ομάδες?
γκολ 1 μέτρο offside της Κάτσιο στο καραισκάκη
γκολ στην Ρώμη ενω η μπάλα είχε βγει έξω
στο μπερναμπέου οκ τρελό σφάξιμο αλλα αναμενόμενο
και χτες η γαλατα πάτεχυ 2 γκολ τα οποία το πρώτο offside το 2ο ανύπαρκτο πέναλτυ.και έληξαν όλα
alximistis...
Μα το λες και ο ίδιος.... δεν παίξαμε μπάλα.
Εμένα να με συγχωρείς, αλλά την ΑΕΚ έχω μάθει να την βλέπω να παίζει μπάλα όπως το 1996 (αν θυμάσαι) και κάποιες ομάδες σαν την Ρεάλ να δεινοπαθούν να περάσουν απο Φιλαδέλφεια (3-1 στο 28') με πλήρη σύνθεση (Ραούλ, Κάρλος, Ζιντάν κτλ.) και να τους τρομοκρατούμε εντός Μπερναμπέου (2-2 απο 2-0) πάλι με πλήρη σύνθεση.
[[[[2002
links:
http://www.youtube.com/watch?v=Da7jI...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=HPOXO...eature=related ----- με τον speaker και τους φιλάθλους να μην πιστεύουν τι βλέπουν.
]]]]]
Η ΑΕΚ χθες δεν είχε νεύρο ούτε πάθος. ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΑΝ - ΔΕΝ ΠΙΕΖΑΝ! Μηδέν αλλαγή πάσας και ενα εντελώς ασύνδετο κορμό. Μόνο ο Παπασταθόπουλος επιβίωσε και πιστεύω ακράδαντα τον Φερέρ πως πολύ λίγο ο παίκτης αυτός θα κάτσει στην ΑΕΚ με τέτοιες εμφανίσεις.
Όταν παίζεις καλά φίλε , το αποτέλεσμα έρχεται. Όσο για το αν μας κοροϊδεύουν , σου θυμίζω πέρισυ οτι ειδικά στην Ευρώπη η ΑΕΚ είχε περάσει σαν όνομα και παίκτες 3-4 φορές σε κάθε αγωνιστική με MVP και άμυνα.
Στο Ευρωπαϊκό στερέωμα είναι μια "τρίχα" απο τα @@ τους. Για τον Ελληνικό χώρο, όμως είναι πιο γλυκό και καλύτερο απο μια κούπα , που εσωτερικά την παίρνεις πάλι χωρίς να παίζεις μπάλα, απέναντι σε πολύ υποδεέστερους αντίπαλους .... μιας και στο ένα ήδη derby έπαθες καθίζηση.
Αυτά δεν κοροϊδεύαμε στους γαύρους;... Τώρα ξύπνησαν αυτοί και θα φάμε εμείς το "κουτόχορτο"..;;;;
ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΛΕΜΕ!!
Μόνο αν έβλεπες την εικόνα απο τους 25.000 θεατές που οι περισσότεροι δεν είχαν λόγο να ενθουσιαστούν , παρά κάποιες εκλάμψεις... κάτι λέει αυτό.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
συμφωνώ με τον μάγο
καλά τα αποτελέσματα αλλα αν δεν δεις και λίγο μπάλα χεσε μέσα
για αυτό και πριν είπα δεν θα κάνουμε άσχημη προσγείωση...τουλάχιστον φέτος κάτι είδαμε
οπως και πριν 3 χρόνια με μπάγεβιτς που τερματίσαμε 3η με 10 βαθμούς
σου αφήνει μια πίκρα αλλά είσαι ευχαριστημένος
και φέτος ακόμα περισσότερο
αυτό που μας λείπει είναι η καλή απόδοση εντος έδρας...το κάτι παραπάνω που μόνο με μπάγεβιτς το είχαμε ως τώρα
ας αρχισω με τα ασχημα..... και πρωτα πρωτα κριμα για τον Κονε... απαραδεκτος! το παιδι ειναι πολυ καλος παιχτης και εχω πιστεψει σε αυτον ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ και τωρα μετα το χθεσινο του παιχνιδι ...χλωμο να ξαναδει εντεκαδα! καλα θα κανει να βαλει μυαλο αλλιως....
μετα αμα δουμε το αποτελεσμα δεν ειναι και τοσο κακο.... παιζαμε με πολυ καλυτερη ομαδα απο εμας.... 5 φορες καλυτερη απο τη Lazio αν θελουμε να λεμε και τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη....
αλλα αυτο δε δικαιολογει την εμφανηση μας!
κεντρο δεν ειχαμε χθες . σε αυτο φταιει η αποδοση του Ενσαλιβα (στο Α' μερος...) αλλα κυριως ο Φερερ! δε κανει τιποτα για να λυθει το προβλημα. βαζει το Τοζερ πισω ενω το παιδι ειναι καλος δημιουργικος παιχτης ΟΧΙ ΚΟΦΤΗΣ! σα και τις αλλαξες απο δεξια σε αριστερα που βαζει παιχτες σε αλλες θεσεις.... καιει τα προτεαιρηματα μερικων παιχτων ο Φερερ με αυτα που κανει και δεν τους αφηνει να δειξουν τις πραγματικες τους δυνατοτητες!
κατα τα αλλα η αμυνα μας ηταν πολυ καλη με Δελλα-Αρουαμπαρενα ψιλοαδιαφορους αλλα αρκει η κλαση τους και τον Σωκρατη ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΑΣΗ ΠΑΙΧΤΗ... μακαι να ειχαν ολοι οι παιχτες μας αυτο το παθος και την εκρηξη...λ ΕΥΓΕ ΣΩΚΡΑΤΑΚΟ ΜΑΜΗΣΕ ΤΟΥς ΟΛΟΥΣ!!! ο Ραμος ηταν εξαιρετικος χθες αλλα μονο στα επιθετικα του καθηκοντα. το προβλημα μας ειναι οτι οι αμυντικοι μενουν εκτεθημενοι απο το κεντρο που δε κλεινει και δε μαρκαρει οσο πρεπει.
μετα εχεις το Μανου που το παιδι ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ .... δε μπορω να φανταστω γιατι παιζει ετσι! παλι καλα που ειναι γρηγορος και μερικες φορες καλυψε τα μπακ...
και παμε στο καλυτερο.... εχεις στην ομαδα ενα παιχταρα που τον λενε Μπλανκο.... τρεχει σε ολο το γηπεδο και μαρκαρει .. κανει ολη τη βρωμοδουλεια που επρεπε να κανουν τα χαφ, ειναι μεσα σε ολες τις φασεις.... ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΤΗ ΣΤΗΛΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ!!! ΔΩΣΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΑΝΚΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!!!!!
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΕΡΕΡ. εγω δεν πιστευω σε πρωτες και 2ες εντεκαδες... καλα κανει και αλλαζει 8 παιχτες απο παιχνιδι σε παιχνιδι ... και γουσταρα που ειδα την χθεσινη εντεκαδα οπως την κατεβασε ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΡΕ ΦΕΡΕΡ! ΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΟΥ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ! ΜΗ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΙΣ!!! αριστερα και δεξια του τρεχεις και ειναι χαμενοι στο γηπεδο!!! και αμα βλεπεις οτι δε τραβαει ο Μανου πχ... ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΧ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ 80>>>>??????? εχουμε πολυ καλους παιχτες ατομικα στην ΑΕΚ φετος....ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.
τεσπα το παιχνιδι αυτο δεν εχει καμια σχεση με τα ελληνικα. αλλο προσωπο θα δουμε τη Κυριακη και ελπιζω να ειναι καλυτερο.
idi...
Δεν ξέχασε την μπάλα που ξέρει ο Φερέρ... για μένα φταίει ο Ντέμης και το "εν λευκώ" που έχει παραδώσει την ΑΕΚ , όσον αφορά τα αποτελέσματα και την απόδοση στο γήπεδο.
Σαφώς και δεν θα παρέμβει στο προπονητικό έργο, αλλά μπορεί να τραβάει και κανά αυτάκι που και που.
Εν λευκώ ακόμα και ο Μουρίνιο που είχε την Chelsea, σε κάποιο σημείο έκανε "χαζομάρες" λόγω υπερβολικής σιγουριάς και ναρκισισμού. Καλό είναι λοιπόν κάποιες στιγμές να τραβάει και το αυτάκι του προπονητή και οχι μόνο των παικτών (και καλά έκανε!).
Με τον ΑΡΗ αν παρουσιαστούμε έτσι , καλύτερα να έχουμε και μια softex σκουπιδοσακκούλα απο τις μεγάλες , για να μεταφέρουμε τα τεμμάχια που θα εισπράξουμε στο Χαριλάου. Xώρια που δεν υπάρχει και δικαιολογία, μιας και "κύριος στόχος είναι το πρωτάθλημα!"
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ω! ρε φίλε!
Αυτος ο Μπάεβιτς σκατα πιάνει χρυσάφι φτιάνει!
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
ahahahhahahahahaaΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
μετα αμα δουμε το αποτελεσμα δεν ειναι και τοσο κακο.... παιζαμε με πολυ καλυτερη ομαδα απο εμας.... 5 φορες καλυτερη απο τη Lazio αν θελουμε να λεμε και τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε να μας το λες όταν βάζεις ανέκδοτα μέσα στα κείμενα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τουλάχιστον βάλε κίτρινο χρώμα να φαίνονται
τι είπε ο άνθρωπας
ωραίος![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: με κανεις και γελαω και εγω!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ahahahhahahahahaa
ρε να μας το λες όταν βάζεις ανέκδοτα μέσα στα κείμενα
τουλάχιστον βάλε κίτρινο χρώμα να φαίνονται
τι είπε ο άνθρωπας
ωραίος![]()
![]()
![]()
που ειναι το αστειο??/ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
1 Ίντερ 28
2 Γιουβέντους 25
3 Ρόμα 25
4 Ουντινέζε 25
5 Φιορεντίνα 24
6 Νάπολι 18 13
7 Αταλάντα 18
8 Παλέρμο 18
9 Μίλαν 17
10 Σαμπντόρια 17
11 Κατάνια 15
12 Τορίνο 14
13 Τζένοα 14
14 Λάτσιο 13
15 Πάρμα 12
16 Λιβόρνο 12
17 Ρετζίνα 10
18 Έμπολι 10
19 Σιένα 9
20 Κάλιαρι 9
σα να λεμε Fiorentina=ολυμπιακος της Ιταλιας (τι 3ος τι 5ος...)
και lazio=Καλαμαρια της Ιταλιας
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa...
Στο Ιταλικό πρωτάθλημα και σύμφωνα με τους αριθμούς όπως τα λέει ο idi είναι... το πως φαίνεται τώρα μια ομάδα μέσα στο γήπεδο είναι άλλο θέμα.
Για μένα η Fiorentina όπως είπα , ΄΄ηταν καλά στημένη αλλά ήταν σαν κάτι να λείπει απο την επίθεση της. Ίσως να ήταν και επηρρεασμένοι μιας και απουσίαζε ο προπονητής τους και δεν είχαν την καθοδήγηση που έπρεπε.
Πάντως τόσο η Laccio όσο και η Fiorentina , δεν μπορείς να τις αποκαλείς και ομάδες που προκαλούν κάποιο δέος ή έστω "κράτημα".
Στο επόμενο για εμάς παίζεται κατά μεγάλο ποσοστό η πρόκριση , όπως και για ΑΡΗ , όπως και για εσάς. Θα δούμε προ Χριστουγέννων ποιοί θα συνεχίσουν.. μιας και ο ΠΑΟ έχει ήδη περάσει.
Gandalf
λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια λογια
Και ακόμα το πρωτάθλημα δεν έχει φτάσει στη μέση! :rotflmao:
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
μα αυτο το ποστ δε λεει κατι για το ελληνικο πρωταθλημα στο τιτλο... αυτα τα λεμε αλλου.... αλλοι βαζουν τη κουβεντα αυτη σε αυτο το ποστ και δεν ειμαι εγω....Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Και ακόμα το πρωτάθλημα δεν έχει φτάσει στη μέση! :rotflmao:
ουπς καθησα και τα ειδα αναλυτικα τα πραγματα και εχετε δικιο, εκανα λαθος υπαρχει περιπτωση μαθηματικα να βγουμε 4. απιστευτο μου φαινεται πως γινεται ρε φουστη με 2 εκτος εδρας νικες αυτη η ομαδα να υπαρχει περιπτωση στην τελευταια αγωνιστικη να βγει 4Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ωπα...
Κάνεις λάθος... σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κάποια περιέργη ισοβαθμία με ΡΕΑΛ - ΟΣΦΠ και Λάτσιο και κάθεστε στην απο έξω... αλλά μιλάμε για σενάρια 1 τις 1000... είναι στα πόδια σας και αυτό είναι βασικό.
Ούτε νομίζω πως η Ρεάλ θα κάτσει να χάσει για να βγέι δεύτερη.
Πολλά συγχαρητήρια για την νίκη πάντως.
Gandalf![]()
![]()
μονο στο θρυλο τυχαινουν αυτα ελεος!!!! ακομα θυμαμαι τοτε που ειχαμε μαζεψει 10 βαθμους επι μπαγεβιτς και τελικα δεν περασαμε στην επομενη φαση απο ισοβαθμια με τη μονακο. ελπιζω μη γινει παλι καμια τετοια στραβη γιατι ειναι κριμα με τετοια αποτελεσματα!!!!
τωρα για το ουεφα πιστευω απαραδεκτο το προσωπο της αεκ και κριμα γιατι θα μπορουσε να καθαρισει ανετα την φιορεντινα αν επαιζε λιγο μπαλα, δεν επαιξε καθολου και ετσι δικαιο το αποτελεσμα πικρη η γευση, εκει που στεναχωρηθηκα ηταν με τον αρη που ηταν αδικο ρε γαμωτο να φαει γκολ στο τελος, κριμα!!! τους αλλους αγωνες δεν τους εχω δει (ουτε φασεις) οποτε λεω κριμα μονο για τα αποτελεσματα!!!