Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 183

Θέμα: ΤΑ ΠΙΣΤΟΝΙΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    .... πήγε να του έρθει ένα φαίρινγκ στη μούρη....

.... δεν ανάβανε τα φώτα του βαυαρέζικου και τον φουμάριζε ο Κρούκης.....

.... γύρισε με 50 χλμ συνοδεύοντας εμένα που είχα αγκαλιά το RVF σε σακούλες ....

.... στο τέλος άρπαξε και ένα κρύωμα.....

.....και κοίτα πάνω τι λέει...

ξεχασα να συμπληρωσω το ξενερωμα που εφαγα πριν λιγο αρχης γενομενης απο χτες ομως...

[.... αλλά τα @@ μου θα πάρεις... )

ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τελικά αυτό το παιδί .... είναι και γαμώ τα παιδιά !!!
    ΝΑΙ ΝΑΙ γάμησέτο για παιδί:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ΝΑΙ ΝΑΙ γάμησέτο για παιδί:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πως κατέληξε εδώ?

ποιος μπήκε και έκανε καλαμπούρια περί ''αργών''?

Χρηστο δεν ειπα οτι ειστε αργοι. Αλλο αν το πηρατε ετσι...Εγω εκανα πλακα με το ολο σκηνικο και τους ειπα οτι ηταν σαν κωμωδια! κανονικο σεναριο δλδ.!

Τό γδυτό καγκουρό !!!!

Με την ευκαιρία,
    γιατί κάνεις καλαμπούρια νομίζοντας οτι είσαι σωστός, και κάνεις μόνο πλάκα χωρίς να είσαι επικίνδυνος

Σταύρο, στά είπα και έξω απο τον ''σταυρό'' αλλα να στα δώσω και γραπτώς

1ον μην θεωρείς οτι ειναι μαγκιά το εντο ΑΚΡΙΒΏΣ δίπλα (ΜΟΥ) η ανάμεσα απο δύο μηχανές που χωράς ίσα ίσα

Δεν το θεωρω μαγκια,το θεωρω ευχαριστηση. Τα ιδια κανω και οταν ειμαι μονος μου. μην κολακευεσαι

είναι μια κίνηση που έχει μεγάλες πιθανότητες να σου ''διπλώσει'' και να σκάσεις επάνω στην διπλανή μηχανή.
    Αυτο ειναι επικίνδυνο!!!

Συμφωνω. Αλλα ποιος ειπε οτι οδηγωντας μηχανη στην Αθηνα (γενικα) ειναι ακινδυνο?

2ον Με τον pap ''κυνηγιόμουν'' εγω και όχι ο trooper!

Εγω ειδα τον Γιωργο να φευγει μπουνια απο τα φαναρια μαζι με τον παπ. Εσυ εκανες καποια ανοιγματα καποιες στιγμες οπως και ο ντιμ.

Τώρα τι σόι ''κυνήγι'' ειναι αυτό, που δύο 1000αρια των ''300'' πάνε σε ΑΔΕΙΟ δρόμο με 120-150χλμ για διακόσια μέτρα (απο φανάρι σε φανάρι) στης 2πμ θα μου πείς εσύ!!
    Αυτό είναι (σχετικά) ακίνδυνο

Δεν ηταν 2πμ.μολις ειχαμε φυγει αππ Δελεαρ και ειχε σχετικη κυκλοφορια.Για τα 120-150 απο φαναρι σε φαναρι αφηνω να το σκεφτεις και να μου απαντησεις καποια στιγμη απο κοντα. Οχι οτι δεν κανω τα ιδια με το 636 αλλα οχι να μου το παιζεται και pollitically correct. Τουλαχιστον εγω οτι κανω τα παραδεχομαι.

3ον Τουλάχιστον ΔΕΝ κάναμε σφήνες και ΔΕΝ μπαίναμε μπροστά με 60-70χλμ σε μηχανές που επιταχύνανε!!!
    Αυτό ειναι πολύ επικίνδυνο!!!

Ρε Χρηστο θα μας τρελανεις τελειως? Μπηκα μια φορα μπροστα σου σε ενα φαναρι κοκκινο. Δηλαδη ειμασταν και οι 2 φρεναριστοι.Που την ειδες την επιταχυνση. Αλλωστε εσυ το ειπες μονος σου οτι ανοιγατε απο τα φαναρια. που να σας πετυχω εγω και να σας κλεισω τον δρομο?ι

ΜΑΖΕΨΟΥ

πριν σε μαζεύουμε

φτου φτουν φτου

Και για να τελειωνει το θεμα,μπορειτε απλα να μην συμμετεχετε οπουδηποτε ειμαι εγω και να μην με καλειτε. ή να βγαζει ο οποιοσδηποτε (δι)οργανωτης της βολτας ειδικη ανακοινωση "Απαγορευεται να ερθει ο devil's animal".

Ο οποιοσδηποτε ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και δεχεται τις συνεπειες. Δεν θα σας πω ΕΓΩ πως να πατε (ουτε το εκανα,ουτε θελω να το κανω ποτε). Αν ο αλλος κανει σουζες και εντο και παντιλικια και σκοτωθει ειναι προβλημα του. Αν σκοτωσει κανεναν αλλον ειναι παλι προβλημα του.(αυτος θα τρεχει σε δικαστηρια να αποζημιωσει,θα εχει τυψεις, θα αντιμετωπιζει καθε μερα το προσωπο του αδικοχαμενου και τους εφιαλτες του).

Ολοι οσοι οδηγαμε ΠΡΕΠΕΙ να τα εχουμε ολα αυτα στο πισω μερος του μυαλου μας. Μπορει να συμβουν και μπορει οχι.

Αλλα αυτη η διακριση με καποια μελη ειναι πραγματικα εκνευριστικη. τρεχει ο ενας...α ενταξει παει. Τρεχει ο αλλος...α, μαλακας ειναι. Κανει σουζες και εντο καποιος..ε,ενταξει μωρε...να μην "παιξει" κι'αυτος?..κανει τα ιδια καποιος αλλος (λεγε με ορεστη,δεν μιλαω αποκλειστικα για μενα) α...ποσο βλακας ειναι και τα συναφη.

Ελεος μαγκες. Καταντησε αηδια.
    κοιταχτε ο καθενας την καμπουρα του και μοκο.
    Τελος απο εμενα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    .....

Για αλλη μια φορα "ο,τι ναι", για αλλη μια φορα δεν καταλαβες τι σου λεμε και απαντας απο τη δικη σου οπτικη γωνια που ειναι επισης "ο,τι ναι"

Και απο μενα λοιπον "τελος" γιατι ΚΑΙ κουραστηκα ΚΑΙ με χαλαει πλεον ΚΑΙ η πλακα σου σε αλλα θρεντ!

Sorry για το πως φαινεται το υφος μου αυτη τη στιγμη, δε σε "μισω" ας πουμε, μη το παρεις ετσι, απλως εξηγω πλεον ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι δεν κολαμε εμεις οι δυο ρε παιδακι μου! Ειλικρινεια απλως θα ελεγα οτι ειναι απο μερους μου!

Καλους δρομους!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    Και για να τελειωνει το θεμα,μπορειτε απλα να μην συμμετεχετε οπουδηποτε ειμαι εγω και να μην με καλειτε. ή να βγαζει ο οποιοσδηποτε (δι)οργανωτης της βολτας ειδικη ανακοινωση "Απαγορευεται να ερθει ο devil's animal".

Ο οποιοσδηποτε ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του και δεχεται τις συνεπειες. Δεν θα σας πω ΕΓΩ πως να πατε (ουτε το εκανα,ουτε θελω να το κανω ποτε). Αν ο αλλος κανει σουζες και εντο και παντιλικια και σκοτωθει ειναι προβλημα του. Αν σκοτωσει κανεναν αλλον ειναι παλι προβλημα του.(αυτος θα τρεχει σε δικαστηρια να αποζημιωσει,θα εχει τυψεις, θα αντιμετωπιζει καθε μερα το προσωπο του αδικοχαμενου και τους εφιαλτες του).

Ολοι οσοι οδηγαμε ΠΡΕΠΕΙ να τα εχουμε ολα αυτα στο πισω μερος του μυαλου μας. Μπορει να συμβουν και μπορει οχι.

Αλλα αυτη η διακριση με καποια μελη ειναι πραγματικα εκνευριστικη. τρεχει ο ενας...α ενταξει παει. Τρεχει ο αλλος...α, μαλακας ειναι. Κανει σουζες και εντο καποιος..ε,ενταξει μωρε...να μην "παιξει" κι'αυτος?..κανει τα ιδια καποιος αλλος (λεγε με ορεστη,δεν μιλαω αποκλειστικα για μενα) α...ποσο βλακας ειναι και τα συναφη.

Ελεος μαγκες. Καταντησε αηδια.
    κοιταχτε ο καθενας την καμπουρα του και μοκο.
    Τελος απο εμενα.

Τώρα τι σόι ''κυνήγι'' ειναι αυτό, που δύο 1000αρια των ''300'' πάνε σε ΑΔΕΙΟ δρόμο με 120-150χλμ για διακόσια μέτρα (απο φανάρι σε φανάρι) στης 2πμ θα μου πείς εσύ!!
    Αυτό είναι (σχετικά) ακίνδυνο 1

είναι μια κίνηση που έχει μεγάλες πιθανότητες να σου ''διπλώσει'' και να σκάσεις επάνω στην διπλανή μηχανή.
    Αυτο ειναι επικίνδυνο!!! 2

Τουλάχιστον ΔΕΝ κάναμε σφήνες και ΔΕΝ μπαίναμε μπροστά με 60-70χλμ σε μηχανές που επιταχύνανε!!!
    Αυτό ειναι πολύ επικίνδυνο!!! 3
    1ον δεν ειμαι pollitically correct.!! κοίτα της διαβαθμίσεις
    εχω βάλει (σχετική) επικινδυνότητα ΚΑΙ σε αυτό που εκανα

2ον ΔΕΝ ήμουν στην βόλτα

3ον αν θα κάνεις ζημιά σε άλλον ΔΕΝ ειναι πρόβλημα δικό σου είναι των άλλων

4ον ΕΓΩ δεν εχω δικαιολογήσει κανέναν για την μαλακία του

5ον αν σε ενοχλεί να ακούς τα λάθη σου και αντί να κοιτάς τι θα αποκομίσεις απο μια κουβέντα εσυ το παίζεις θιγμένος, όντος ειναι θεμα δικό σου και του κόμπλεξ που κουβαλάς

6ον κοιτάω ΚΑΙ την καμπούρα μου

7ον αφού εξέλαβες της ΦΙΛΙΚΈΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ μου για αηδίες, σε γράφω στα @@ και μαλακία μου που ασχολήθηκα μαζί σου. Δεν το άξιζες τελικά

1ον δεν ειμαι pollitically correct.!! κοίτα της διαβαθμίσεις
    εχω βάλει επικινδυνότητα ΚΑΙ σε αυτό που εκανα
    2ον ΔΕΝ ήμουν στην βόλτα
    3ον αν θα κάνεις ζημιά σε άλλον ΔΕΝ ειναι πρόβλημα δικό σου είναι των άλλων
    4ον ΕΓΩ δεν εχω δικαιολογήσει κανέναν για την μαλακία του
    5ον αν σε ενοχλεί να ακούς τα λάθη σου και αντί να κοιτάς τι θα αποκομίσεις απο μια κουβέντα εσυ το παίζεις θιγμένος, όντος ειναι θεμα δικό σου και του κόμπλεξ που κουβαλάς
    6ον κοιτάω ΚΑΙ την καμπούρα μου και σε σένα δεν ξαναλέω τιποτα.
    αφού εξέλαβες της ΦΙΛΙΚΈΣ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ μου για αηδίες, σε γράφω στα @@ και μαλακία μου που ασχολήθηκα μαζί σου. Δεν το άξιζες τελικά

επειδη και εγω τα εχω πει πολλες φορες στο παρελθον αυτα, γι αυτο εγραψα το παραπανω ποστ!

Με συμπληρωνεις μωρο μου τελικα!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ρε πατε καλα?

τι εγινε ρε παιδια εδω μεσα????
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

ρε παιδια, καντε σας παρακαλω, μια αναδρομη να δειτε πως ξεκινησε αυτη η κουβεντα και που κατεληξε τελικα, και θα δειτε οτι δεν αξιζει τον κοπο να χαλιομαστε με τετοια πραγματα....

σκεφτειτε επισης οτι το γαμωπληκτρολογιο, μας κανει μερικες φορες να γραψουμε πραγματα, χωρις να τα σκεφτουμε καλα καλα....

εγω θα παρακαλουσα αυτη η συζητηση, να ξαναγινει απο την αρχη, μακρια ομως απο υπολογιστες, και ειμαι σιγουρος, οτι η παρεξηγηση θα λυθει!

δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος που ηθελε να καταληξει η συζητηση εδω...

σιγουρα οτι ειπωθηκε απο τη μια πλευρα ηταν για καλο και εγινε με τις καλυτερες προθεσεις, και για την αλλη πλευρα ομως, δεν ειναι ομως ευχαριστο να σε ''στηνουν'' στον τοιχο, και να σου τη ''λενε'' συνεχως...

Υ.Γ: ο παπ ποτε δεν δηλωσε οτι ειναι politically correct οδηγος....το αντιθετο μαλιστα...
    αναλογα με την παρεα, προσπαθω να προσαρμοσω και την οδηγηση μου, χωρις να το καταφερνω παντα....

το οτι δεν εχω πεσει πολλες φορες, ειναι κατα ενα μεγαλο ποσοστο θεμα τυχης!
    επισης το οτι δεν με εχετε δει να πεφτω, δε σημαινει οτι δεν εχω φαει τα μουτρα μου και γω, απλα φροντιζω οταν το κανω να μη με βλεπει κανεις

εχω γνωρισει πολυ καλα τιμονια, που εχουν τσακιστει παμπολλες φορες, εχω γνωρισει ομως και κουλαντζες που δεν εχουν αγγιξει ασφαλτο ποτε!

το ποια κατηγορια ειναι η προτιμοτερη, το αποφασιζει ο καθενας μονος του και το κραταει για την παρτη του...

οπως εχει πει και μια φιλη μου, ''η πουτανα η ζωη εχει μεγαλη φαντασια'', γι αυτο καλο θα ηταν οτνα την προκαλουμε, ειτε με πραξεις, ειτε με λογια, να ειμαστε προσεκτικοι...

αρπαχτε τωρα απο μια παγωμενη και δωστε τοπο στην οργη

να μαστε ολοι καλα και ας τσακωνομαστε που και που....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Σαν 1η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ (οτι ξεφυγατε), φευγει για τις "Διαμαχες"

Μεγαλα παιδια ειστε (και ΔΕΝ μ' αρεσει και να σβηνω)...

Τωρα αν 'θετε να συνεχισετε εκει...

Τι να πω...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Τι να πω...
    Ρε Χρηστο αφου τελειωσε το παραμυθι γιατι ανοιγεις κεφαλαιο?

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αν και άσχετος με τη βόλτα αλλά και γενικά...:wacko:
    επειδή ένα ωραίο θρεντάκι που διάβαζα με ευχαρίστηση
    (και από τη στέρηση) κατέληξε άσχημα/άσχετα...θα το γυρίσω προς τα ανέκδοτα :wacko:

..... έτσι όπως το είπε νόμιζα ότι έλεγε για το RVFάκι μου .... θα τον έσκιζα λέμε ...
    xaxaxa :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και εμένα εκε πήγε το μυαλό μου :rotflmao:

ΥΓ: ωραίο πραπρα ρε cat
    Ξέρω από βέσπα!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
    ΥΓ: ωραίο πραπρα ρε cat
    οταν ειναι ολοκληρο λες ε ???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Τι να πω...

Διαμαχες, ε?

ΑΪ ΤΡΑΒΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΚΟΥΛΑΤΖΑ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΟΥ!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Τα πιστονια θα χτυπησουν στης 23.00
    από zephyr1 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2007, 18:31
  3. Βρες σαν τα χιονια...
    από dela στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5