Επιτέλους κατάλαβα τι δουλειά κάνουν αυτες οι πατενταρισμένες διατάξεις που έχουν μερικές μοτό στην πίσω ανάρτηση.
Είναι για να αλλάζουμε τα λαμάκια προκειμένου να πετύχουμε το κατάλληλο ύψος.![]()
Επιτέλους κατάλαβα τι δουλειά κάνουν αυτες οι πατενταρισμένες διατάξεις που έχουν μερικές μοτό στην πίσω ανάρτηση.
Είναι για να αλλάζουμε τα λαμάκια προκειμένου να πετύχουμε το κατάλληλο ύψος.![]()
δεν ειπε κανενας οτι με την ανυψωση του πισω μερους αλλαζει το τρίγωνο: σέλλα-μαρσπιέ-τιμόνι.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Ότι -εν κινήσει- η εργονομία της θέσης οδήγησης ΔΕΝ έχει αλλάξει.
Το τρίγωνο σέλλα-μαρσπιέ-τιμόνι, είναι ίδιο.
οι αποστασεις μεταξυ τους παραμενουν ιδιες.
αλλαζει ομως η θεση των σημειων σε σχεση με την καθετη (γραμμη βαρυτητας, δεν λεγεται?).
ετσι αλλαζει η σταση του σωματος πανω στη μοτοσυκλεττα (αυτο δεν εννοεις εργονομια?).
εχω λαθος?
THN ΣΕΛΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ (ΑΣΧΕΤΟ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΥΛΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ . Η ΣΕΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΕΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΣΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ BARACUDA ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ 990, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ 10,000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....
Μια που με ενδιαφερει και εμενα το θεμα,στα ξενα φορουμ ακουσα αρκετους ευρωπαιους
σε αλπικα τυπου ταξιδια οτι ανεβασαν το πισω κατα 3 εκατοστα και λενε οτι αλλαξε προς
το καλυτερο η συμπεριφορα,σε αντιθεση με μερικους που κατεβασαν 3 ποντους το
μπροστινο και χαλασε η συμπεριφορα του.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ
10 εκατοστα ????Αρχικά δημιουργήθηκε από erot
THN ΣΕΛΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ (ΑΣΧΕΤΟ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΥΛΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ . Η ΣΕΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΕΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΣΕ ΠΙΟ ΨΗΛΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ BARACUDA ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ 990, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ 10,000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΝΟΡΜΑΛ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....
μηπως ειναι πολυ, ακομη και για σενα που εισαι διμετρος?
εγω μιλαω για 3 εκατοστα περιπου, οσο δηλαδη ειναι και η σελλα του 1000.
τη δοκιμασα και καθεσαι πολυ καλυτερα.
το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι αν παω σε ταπετσερη, θα την ξαναντυσει και πιθανοτατα να την κανει καρναβαλο....
οσο για το 990, πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.
μηπως το πλαισιο ειχε προβλημα απο κατασκευης?
δεν λεω, καλο το στρωμα, αλλα μην τα βαζουμε με το απολυτο.....
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ, ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΡΑΓΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ .ΤΗΝ 990 S MOY ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΩ.ΑΝ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΤΑΠΕΤΣΕΡΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΙΝΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ , ΤΟ ΚΑΛΥΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΥΛΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από mavrofidi
10 εκατοστα ????
μηπως ειναι πολυ, ακομη και για σενα που εισαι διμετρος?
εγω μιλαω για 3 εκατοστα περιπου, οσο δηλαδη ειναι και η σελλα του 1000.
τη δοκιμασα και καθεσαι πολυ καλυτερα.
το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι αν παω σε ταπετσερη, θα την ξαναντυσει και πιθανοτατα να την κανει καρναβαλο....
οσο για το 990, πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.
μηπως το πλαισιο ειχε προβλημα απο κατασκευης?
δεν λεω, καλο το στρωμα, αλλα μην τα βαζουμε με το απολυτο.....
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΣΠΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ , ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΝΤΥΝΕΙ ΛΙΓΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ