Πονάω παντου!![]()
εχουν πιαστει πλατες και χερια, εφαγα το πρωτο ξενερωμα νωρις (στον δευτερο γυρο) που εκει στο ανηφορικο μπερμ καβαλω με ζηλοενα ψηλοθαμνο που νομιζα πως θα τον περασω απο πανω για να συνεχισω αλλα ελα που ειχε κορμο μεσα του
και σκαλωσα πανω του, εχασα ισσοροπια , δεν ειχα και πατημα και αυτη ηταν το παρθενικο καταρακυλισμα σε πλαγια
![]()
ο ανορθωτης μαλλον τα εχει παιξει και ενω α;λαξα προχθες μπαταρια δεν ειχα καθολου μιζα (η τραγικη ειρωνια, να εχω το τερας και να μην εχω ουτε καν μιζα, που πας ρε καραμητροοοοοοοοοοο)
μανιβελιαζα πανω απο μοια γκρεμιλα 15 λεπταπηρε τελικα και αφου μου ειχε ανεβει το αιμα στο κεφαλι συνεχιζω
μπαινω στην αμμουδια γκαζι γκααααααααζι και η πορνη η δευτερα να μην κουμπωνει με τιποτα![]()
στη στροφη τελικα το χανω , ξανασβυνει και πραγματικα τα ειδα ολα
60 μανιβελιες και τιποτα...
βγαζω κρανος καθομαι κατω και περνω βαθειες ανασες (στο τσακ τη προλαβα τη καρδ. προσβολη) πινω νερα, ευτυχως μου κοψε και κουβαλουσα και ξανασηκωνοια, ενω εχω δει τον τζουλ να με περνα 2 φορες και να φωναζει "αντε ρεεεεεεεεεεεεεεεε":rotflmao: :rotflmao:
οι πιο κακες σκεψεις μου π[ερνανε απο το μυαλο, 2 γυρους και εγκαταληψη ρε γαμωτο;
τι ξεφτυλα...
συγκεντρωνομαι , κοιταω και τι βλεπω;
το μαμημενο το τσοκ τραβηγμενο απο την πτωση, το ειχα μπουκωσει γαια αυτο δεν επαιρνε, το κλεινω και τσαφ τσακμακι πηρε αμεσως...
ανεβαζω και ρελαντι γιατι μου εσβηνε στις φουρκετες και συνεχιζω...
καταφερα να πιασω εναν ρυθμο, ο Χελιωτης φωναζε "κρατα ρυθμο"
πραγματικα ειναι απιστευτο ποση δυναμη σου δινει μια φωνη ή μια παρουσία διπλα στις κορδελες