Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Givi E470 ή κατι αλλο;;; οεο;;;

Givi E470 ή κατι αλλο;;; οεο;;;

Γεια σας παίδες...
    Ψαχνοντας για βαλιτσάκι για το στωμα μου, βρήκα στο www.wheel.it μια givi E470 simply, η οποια μου άρεσε πολύ & την εχει σε καλή τιμή. Ειχα πάει στην Ιταλια & σε κανάδυο μαγαζια που την εψαξα μου ειπαν οτι το μοντελο αυτο δεν κανει για μηχανες, αλλά μονο για σκουτερ & αυτό επειδη λενε οτι δεν θα αντεχει τους κραδασμούς κλπ... Αν & δεν με επεισαν & πολύ τα ατομα αυτά καταφεραν ομως να με προβληματισουν...
    Το Ζητουμενο: Τα φωτα σας παιδια...
    την εχει κανεις την συγκεκριμενη βαλιτσα; ας μας πει την γνωμη του
    & 2ον: αν την θεωρειται αναξιοπιστη, μπορειται να προτεινεται καποια αλλη & σημειο αγορας της
    στην Ελλάδα...
    V-baby

ΠΑΜΕ ΛΕΜΕ Το avatar του/της ΜΠΙΦΑΣ

Re: Givi E470 ή κατι αλλο;;; οεο;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos13gr
    Γεια σας παίδες...
    Ψαχνοντας για βαλιτσάκι για το στωμα μου, βρήκα στο www.wheel.it μια givi E470 simply, η οποια μου άρεσε πολύ & την εχει σε καλή τιμή. Ειχα πάει στην Ιταλια & σε κανάδυο μαγαζια που την εψαξα μου ειπαν οτι το μοντελο αυτο δεν κανει για μηχανες, αλλά μονο για σκουτερ & αυτό επειδη λενε οτι δεν θα αντεχει τους κραδασμούς κλπ... Αν & δεν με επεισαν & πολύ τα ατομα αυτά καταφεραν ομως να με προβληματισουν...
    Το Ζητουμενο: Τα φωτα σας παιδια...
    την εχει κανεις την συγκεκριμενη βαλιτσα; ας μας πει την γνωμη του
    & 2ον: αν την θεωρειται αναξιοπιστη, μπορειται να προτεινεται καποια αλλη & σημειο αγορας της
    στην Ελλάδα...
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η GIVI 46 Η 52 ΛΙΤΡΟΝ .ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙ ΒΡΕΙΣ Η GIVI ΕΧΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ
    ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ

Νέο μέλος
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η Ε470 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΧ ΦΟΡΤΙΟ 3 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 120 ΧΛΜ/ΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ . ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ UNIVERSAL ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ V-STROM KAI EINAΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ . ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ , ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΣΧΕΔΟΝ 100 ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ 46 Η ΤΗΝ 52 ΟΠΟΥ ΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ ΕΙΝΑΙ 10 ΚΙΛΑ .

Αρχικά δημιουργήθηκε από gioge72
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η Ε470 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΧ ΦΟΡΤΙΟ 3 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 120 ΧΛΜ/ΩΡΑ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ . ΕΠΙΠΛΕΟΝ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ UNIVERSAL ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ V-STROM KAI EINAΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ . ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ , ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΣΧΕΔΟΝ 100 ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ 46 Η ΤΗΝ 52 ΟΠΟΥ ΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΦΟΡΤΙΟ ΕΙΝΑΙ 10 ΚΙΛΑ .
    Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση... Στο σαϊτ της Givi δεν αναγράφεται το οφελιμο βάρος της κάθε βαλιτσας...
    Ξέρει μήπως, κάποιος αν υπαρχει καπου συγκριτικο τεστ αναμεσα σε βαλιτσάκια;;;

p.s. gioge72 μήπως μπορείς να μου πεις πόσο κι από που αγόρασες το βαλιτσάκι;;;
    V-baby

Παρόμοια θέματα

1. Mαρκαδόρος η κάτι άλλο?
    από mihalis81 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2006, 21:23
  2. photoshop ή κατι αλλο
    από tools στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2006, 11:53
  3. Αυτο ειναι το κατι αλλο !!
    από tifoefs στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ