Ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια:a39:Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
γιατί θα του αυξήσουν το πρόστιμο??:rotflmao:
Ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια:a39:Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
γιατί θα του αυξήσουν το πρόστιμο??:rotflmao:
ρε παλι θα τα λέμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Και αν μας πιάσει φαγούρα; :rotflmao:
σταματάς στην άκρη,ξύνεσαι κ πέρνεις κ ένα moccachino biscοlatto freddo grande.![]()
θα παω αυριο στη τροχαια...
υπεγραψα, διαβασα καλα πανω ομως τα μικρα γραμματα πανω στην κληση και δεν εγραφε οτι με την υπογραφη συναινουσα,
αν δεν υπεγραφα δεν μου εδινε την κληση και θα πηγαινε κατευθειαν εφορια μου ειπε αυτος ο ζητας ο λογιστης του κρατους
σας ευχαριστω για τις συμβουλες,
λαμπρο κατσε να πω μονος πρωτα και βλεπουμε...![]()
εν το μεταξυ το μοτορι με τρακτερωτα και αριθμους αγωνα πανω, και να του λεω εχω και αγωνιστικη λισανς δεν εχω λογω να κανω επιδειξη στη ασφαλτο οδηγωντας ορθιος, "εγω καταγραφω οτι ειδα και εσυ πηγαινε να δικαιωθεις"
εν το μετραυ παιζει να μη ηξερε την ΚΤΜ;
μου λεει τι μαρκα ειναι;
του λεω κατεμ
κοιταει την μηχανη και μου λεει, γιαμαχα;
οχι του λεω κατεμ
μαρκα ειναι αυτο; ρωταει!
ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
τεσπα για γελια και για κλαματα
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
υπεγραψα, διαβασα καλα πανω ομως τα μικρα γραμματα πανω στην κληση και δεν εγραφε οτι με την υπογραφη συναινουσα,
αν δεν υπεγραφα δεν μου εδινε την κληση και θα πηγαινε κατευθειαν εφορια μου ειπε αυτος ο ζητας ο λογιστης του κρατους
εν το μεταξυ το μοτορι με τρακτερωτα και αριθμους αγωνα πανω, και να του λεω εχω και αγωνιστικη λισανς δεν εχω λογω να κανω επιδειξη στη ασφαλτο οδηγωντας ορθιος, "εγω καταγραφω οτι ειδα και εσυ πηγαινε να δικαιωθεις"
μου λεει τι μαρκα ειναι;
του λεω κατεμ
οχι του λεω κατεμ
ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Φαινεται απο τις τελευταιες σου κουβεντες οτι ο τυπος ειναι μαλακας!
Πηγαινε αυριο, παρε μαζι και την αγωνιστική αδεια και ευχομαι καλα ξεμπερδεματα!
![]()
Κι απορώ πως του εμπιστευτήκανε και μοτοσυκλέτα !Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Φαινεται απο τις τελευταιες σου κουβεντες οτι ο τυπος ειναι μαλακας!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αφου δεν εγραψε οτι οδηγας και suzuki swift παλι καλα..
κατω κατω γραφει το ονομα του παπαριου...
αν δεν το βγαζεις εκει που θα πας προσπαθησε να μαθεις το ονομα του και σε ποιο τμημα ειναι..
να παμε μια επισκεψη απο το τμημα να πουμε ενα μπραβο στους συναδελφους του για το καμαρι τους!!!,
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
μου λεει τι μαρκα ειναι;
του λεω κατεμ
οχι του λεω κατεμ
ΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
έπρεπε να τον αφήσεις να γράψει yamaha... ότι να 'ναι ο τύπος
![]()
Σταύρο καλα ξεμπερδέματα...(και μόνο που τρέχεις για τον μ@λ@κ@, πολύ είναι
)
ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ" ΜΠΑΤΣΟΣ......
(πιστευω ότι δε χρειάζεται να το σβήσεται ΚΑΙ αυτό το πόστ αγανάκτησης αγαπητοί μοντεράτορες...)
Αυτό φίλε μου δεν το εύχεται ούτε ο Σταύρος που καλείται αδίκως να πληρώσει την 700άρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ" ΜΠΑΤΣΟΣ......![]()
Για ανθρώπινη ζωή μιλάμε..
Ακριβως, για αυτο και εγω ευχηθηκα, να μην του ξανασηκωθει, του αγαμητου!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτό φίλε μου δεν το εύχεται ούτε ο Σταύρος που καλείται αδίκως να πληρώσει την 700άρα..![]()
Για ανθρώπινη ζωή μιλάμε..
![]()
Μωρέ και το βίντεο να του καεί του πούστη και η TFT να κάψει φλάντζες και να πληρώσει 2χίλιαρο για καινούργια λέμε :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ακριβως, για αυτο και εγω ευχηθηκα, να μην του ξανασηκωθει, του αγαμητου!!!!!
![]()
Αλλά όχι τέτοιες κατάρες..
![]()
Μήπως υπάρχει στο φορουμ κάποιος αστυνομικός ή τροχαίος ??
Εγώ λέω να το ξεφωνήσουμε μπας και βάλουν μυαλό οι διοικητάδες τους και τους βάλουν κανα χεράκι.
Τα κανάλια θέλουν και όλα θα μπύν στη θέση τους.
Α ρε Σταύρο έπρεπε να ήσουν κοντάε κανα χωματόδομο να το έχτιζες με λάσπη το ζώον.
Run, rabbit run
ρε μλκ Χρήστο...μια βλαμμένη κλήση έκοψε ο μπάτσος...Αρχικά δημιουργήθηκε από siakattackj
ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ" ΜΠΑΤΣΟΣ......
(πιστευω ότι δε χρειάζεται να το σβήσεται ΚΑΙ αυτό το πόστ αγανάκτησης αγαπητοί μοντεράτορες...)
Δηλαδή άμα υπήρχε φονικό στην υπόθεση τι θα ευχόσουν?![]()
Katana λυπάμαι για τη μαλακί@ που σου έτυχε με το κωλόπαιδο...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
και παραδιπλα βλεπεις τους κινεζους με κατι σκουτερακια της κακιας ωρας τιγκα απο σακουλες και χαρτοκουτα διχως δελτια αποστολης και λοιπα να ειναι κινητοι χαροι...![]()
Σου χαρίζω αυτή τη φωτογραφία που τράβηξα σήμερα μέσα από το αυτοκίνητο ενώ ήμουν στην Πειραιώς
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...