Μα αφού δεν πληρώνουμε διόδια!![]()
http://www.bloka.com/new31.htm
Μα αφού δεν πληρώνουμε διόδια!![]()
http://www.bloka.com/new31.htm
γαμώ αυτό λέμε δεν το είχα προσέξει!![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Zhtw to Ethnos leme!!!Zhtw oi hrwes pesontes sthn epanstash!
tha trizoun ta kokkalakia tous apo ekei panw,vlepwntas pou paei ayth h xwra...
a re lamogia...ayto pou leei o filos gia far-Greece den apexei kai poly...etsi pou to pane ekei tha mas odhghsoun.
Ftou sas,vrykolakes!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
γαμώ αυτό λέμε δεν το είχα προσέξει!![]()
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
το κακό είναι πως εγώ βαριέμαι (τι μλκας) να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία!!!!!!!!
Αν έχω παρέα βέβαια αλλάζει!!!
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Η αύξηση των διοδίων δεν είναι παρά ενας πρόδρομος αυτών που θα γίνουν...
Σύμφωνα με αυτά που λένε πάντα , πολλά κομμάτια της Εθνικής (βλ. τα τούνελ της κακιάς σκάλας , στην Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, Γέφυρα Ρίου - Αντιρίου) θα πάνε σε ιδιωτικά χέρια που θα αναλάβουν και την συντήρηση τους , έναντι ίσως αντιτίμου πολύ περισσότερο αυξημένου...
Δεν ξέρω βέβαια αν και οι υπηρεσίες που θα παρέχουν (βλ. ποιότητα ασφάλτου , οδική βοήθεια κτλ.) θα είναι ανάλογες της Αττικής οδού , που μπορεί να είναι τσουχτερή , αλλά είναι απο τους καλύτερους Ευρωπαικούς δρόμους απο πολλές πλευρές...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Σύμφωνα με αυτά που λένε πάντα , πολλά κομμάτια της Εθνικής (βλ. τα τούνελ της κακιάς σκάλας , στην Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου, Γέφυρα Ρίου - Αντιρίου) θα πάνε σε ιδιωτικά χέρια που θα αναλάβουν και την συντήρηση τους , έναντι ίσως αντιτίμου πολύ περισσότερο αυξημένου...
Δεν ξέρω βέβαια αν και οι υπηρεσίες που θα παρέχουν (βλ. ποιότητα ασφάλτου , οδική βοήθεια κτλ.) θα είναι ανάλογες της Αττικής οδού , που μπορεί να είναι τσουχτερή , αλλά είναι απο τους καλύτερους Ευρωπαικούς δρόμους απο πολλές πλευρές...
Gandalf
άμα έχουμε γαμώ δρόμους χαλάλι το ευρώ και το 1,20...
Αλλά γιατί έχω αμφιβολίες;;;
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
emeis telika sthn ellada re plhronoume sunexeia gia erga pou den blepoume!!!!!!!!!!!!!!!!!!ti ginetai re paides???????!!!mou fainete se ligo prin ftasoume sta diodia tha prepei na katebazoume ta pantelonia mas!
Αν τύχει στο παραμύθι να ακούσεις ουρλιαχτά.
Αν ακούσεις την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά.
Αν αντικρίσεις μια νεράιδα ή ένα μαύρο ξωτικό
μη τρομάξεις, ποτέ δε θα σου κάνουνε κακό
Και θα δοθούν τα κομμάτια αυτά σε ιδιώτες, με σκοπό να εισπράτουν τα διόδια για να κατασκεύασουν τα νέα τμήματα των εθνικών οδών! Δηλαδή, πληρώσαμε εμείς για να φτιάξουμε την όποια Ε.Ο. και τα έσοδα των διοδίων θα τα εισπράτει κάποιος ιδιώτης για να κατασκεύασει νέα τμήματα Ε.Ο. που θα του αποφέρουν νέα έσοδα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
ΥΓ Η γέφυρα Ρίου-Αντιρίου ήδη "αξιοποιείται" από την γαλλική εταιρία κατασκεύης, για τα επόμενα 35 χρόνια, έχοντας ξοδέψει για την κατασκεύη της, μόνο το 10% του συνολικού ποσού του έργου! Δηλαδή εάν είχαν επενδύσει κάποιο σοβαρό ποσό, τι θα γινόταν;
Στις 25 την Παρασκευη κατα τις 12 γινοταν ενας κακος χαμος στα διοδια.
Ετσι για την πλακα μου, χρησιμοποιησα τις "τζαμπα" διαδρομες, τοσο στην Ελευσινα, οσο και στην Τριπολη.
Οι οδηγιες της Ελευσινας καπου "χανουν" 200μ στο "road book", ενω της Τριπολης, εχουν λαθος στο τελειωμα (δεν χρειαζονται τα τελευταια 300μ, στριβουμε αμεσως δεξια για Τριπολη και βγαινουμε στην Εθνικη, αλλιως κανουμε μια μεγαλη κυκλικη βολτα απο την Νεμεα) ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Στις 25 την Παρασκευη κατα τις 12 γινοταν ενας κακος χαμος στα διοδια.
Ετσι για την πλακα μου, χρησιμοποιησα τις "τζαμπα" διαδρομες, τοσο στην Ελευσινα, οσο και στην Τριπολη.
Οι οδηγιες της Ελευσινας καπου "χανουν" 200μ στο "road book", ενω της Τριπολης, εχουν λαθος στο τελειωμα (δεν χρειαζονται τα τελευταια 300μ, στριβουμε αμεσως δελια για Τριπολη και βγαινουμε στην Εθνικη, αλλιως κανουμε μια μεγαλη κυκλικη βολτα απο την Νεμεα) ...![]()
ελα ρε συ,
την ιδια ωρα συνταξιδευαμε στην ιδια διαδρομη,
ενας πανικος,και μια τρελλα
![]()
![]()
![]()
Λενε για 40% αυξηση διοδιωννν!
και για ποιό λόγο?
μπάς και θα έχουμε καλύτερους δρόμους?
ή απλά γίνεται προύσπραξη με στόχο την μελοντική επένδυση σε καλύτερο τάπητα...
αμα εξέταζε κάποιος την διαφορά που έχουν οι ελληνικοί με εκείνους των ευραωπαίων ή των αμερικανών...
δεν θα ξαναπλήρωνε ποτέ των ποτών διόδια...
πλήρωνε φουκαρά ελληνάκο...
και η ζωή συνεχίζεται...