Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Τρακαρισμένο Gsx-R 600 k6, το πουλάω ή το φτιάχνω?!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Εάν δεν έχει πάρει το πλαίσιο κατά την άποψή μου φτιάχτο.Κάνε έναν προϋπολογισμό ψάξε στο Ebay και θα βρεις τα ΠΑΝΤΑ!
    Από ωραία κουστουμάκια
    http://cgi.ebay.co.uk/Suzuki-GSXR-60...QQcmdZViewItem
    υποπλαίσια http://cgi.ebay.co.uk/Suzuki-GSXR600...QQcmdZViewItem
    μέχρι και πλαίσια αν χρειαστεί!Προϋπόθεση βέβαια να υπάρχουν τα χρήματα τα οποία θα είναι λιγότερα από τα 4000 που σου είπαν.

ειμαι και εγω τις άποψης οτι αν δεν έχει πάρει πλαίσιο, και εφόσον το θες μονο για πίστα, το φτιάχνεις. Εξάλλου, στην περίπτωση αυτή γιατί να το κάνεις 100% μαμά? σε νοιάζει αν το μηχανάκι θα είναι σε εκθεσιακή κατάσταση απο τη στιγμή που θα μπαίνει μόνο πίστα?
    έτσι δεν περιορίζεσαι μόνο σε μαμά ανταλλακτικά αλλά μπορείς να ψάξεις και σε after market, και αν έχεις υπομονή, απο το ebay θα κάνεις αρκετή οικονομία.
    Όσον αφορά την αξιοπιστία των πωλητών, εκεί δεν θα είσαι ποτέ 100% σίγουρος, αλλά μια καταρχήν εξασφάλιση ειναι να αγοράζεις πράγματα μόνο από όσους έχουν ΚΑΙ υψηλό rating (προσωπικά επιλέγω μόνο για >98%) ΚΑΙ μεγάλο αριθμό θετικού feedback (γιατί το να έχει πχ 100% positive αλλά αυτό να προέρχεται μόνο απο 2 πωλήσεις όλες και όλες, δεν μου λέει τπτ).

@ ζευκας: αυτό για τη πώληση του επισκευασμένου μη το αμφιβάλεις. Το εχω δει να γίνεται, σε μηχανάκι που έπαθε ζημιά ~ 5.000 ευρώ + χτύπημα στο πλαίσιο, να φτιάχνεται και να πουλιέται σε "τιμή αγοράς".... ασε... γίνεται μια χαρά σου λέω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ειμαι και εγω τις άποψης οτι αν δεν έχει πάρει πλαίσιο, και εφόσον το θες μονο για πίστα, το φτιάχνεις. Εξάλλου, στην περίπτωση αυτή γιατί να το κάνεις 100% μαμά? σε νοιάζει αν το μηχανάκι θα είναι σε εκθεσιακή κατάσταση απο τη στιγμή που θα μπαίνει μόνο πίστα?
    έτσι δεν περιορίζεσαι μόνο σε μαμά ανταλλακτικά αλλά μπορείς να ψάξεις και σε after market, και αν έχεις υπομονή, απο το ebay θα κάνεις αρκετή οικονομία.
    Όσον αφορά την αξιοπιστία των πωλητών, εκεί δεν θα είσαι ποτέ 100% σίγουρος, αλλά μια καταρχήν εξασφάλιση ειναι να αγοράζεις πράγματα μόνο από όσους έχουν ΚΑΙ υψηλό rating (προσωπικά επιλέγω μόνο για >98%) ΚΑΙ μεγάλο αριθμό θετικού feedback (γιατί το να έχει πχ 100% positive αλλά αυτό να προέρχεται μόνο απο 2 πωλήσεις όλες και όλες, δεν μου λέει τπτ).

@ ζευκας: αυτό για τη πώληση του επισκευασμένου μη το αμφιβάλεις. Το εχω δει να γίνεται, σε μηχανάκι που έπαθε ζημιά ~ 5.000 ευρώ + χτύπημα στο πλαίσιο, να φτιάχνεται και να πουλιέται σε "τιμή αγοράς".... ασε... γίνεται μια χαρά σου λέω...
    +600
    Ξέρω 2 R1 που φτιάχτηκαν απο χοντρό χτύπημα. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι άλλες τιμές αγοράζουμε εμείς τα ανταλλακτικά, άλλες οι τιμές χοντρικής. Θα το αγοράσουν 1500, θα βάλουν άλλα 3-4.000 ε-ουρος και μετά θα βρούν κάποιο θύμα να το πουλήσουν 8 - 9.000 έ-ουρος.
    Εύκολο χρήμα.

Αν περάσει απο καλίμπρα και είναι οκ μην το δώσεις. Αλλιώς κράτα το για ανταλλακτικά και πάρε καινούργιο.
    Όσο για το ebay, κοίτα να αγοράζεις μέσω paypal, και αν σου κάνουν βλακεία μπορείς να ενημερώσεις την τράπεζα και το paypal, ώστε να μην χρεωθείς.

Καλές Βόλτες και προσοχή.
    ΚΩΣΤΗΣ

Εφόσον δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα πούλα το και πάρε ένα καινούργιο. Το μηχανάκι είναι αρκετά χτυπημένο.
    http://countersteer.wordpress.com -==-==Τα πάντα γύρω από την μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο από την Κρήτη για όλους τους Έλληνες=-=-

Παλαιό μέλος
    Δεν βλεπω να αξιζει να το φτιαξεις...

Πες οτι δινεις 5.000 στην καλυτερη και το φτιαχνεις με πολυεστερικα (που θελουν και αυτα βαψιμο) και μεταχειρισμενα. Μετα ποσο το δινεις?? 6.000 αντε 7.000.

Μονο το τρεξιμο που θα κανεις...δεν λεει...

Παλαιό μέλος
    Η φτιαχτο street fighter και πουλα το αμα δεν εχει τιποτε το πλαισιο...

εαν δεν εχεις οικονομικο προβλημα, θα σου προτεινα να το φτιαξεις ως track bike!

θα σου στοιχισει πολυ λιγοτερα χρηματα, και θα εχεις ενα πολυ καλο μηχανημα για την πιστα....

μην βιαστεις και κανεις μαγκες αλλους

αν με τρια χιλιαρικα φτιαχνεται κανονικα, τοτε με 1500 το πολυ θα γινεται track bike!

για να στο κανω λιανα, αμα αποφασισεις να το δωσεις για 1500, στειλε μου μηνυμα να το παρω αυριο!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που δείξατε. Τελικά το αποφάσισα και αύριο θα
    φωνάξω τον καλίμπραμαν να ερθει να το πάρει και να το τσεκάρει. Βρήκα από έναν
    αντιπρόσωπο της Suzuki κομπλέ το υποπλαίσιο και μερικά αλλα πραγματάκια σε
    πολύ λογικές τιμές (σχεδόν σαν αυτές που είδα στο ebay).
    Ύστερα από μια καλή συζήτηση που είχα μαζί του, πιστεύω πως με συμφέρει να το
    φτιάξω. Το κακό είναι πως σχεδόν σίγουρα θα χρειαστώ κάποια κομμάτια από ebay
    καθώς στην Ελλάδα δεν τα βρίσκεις εύκολα. 1 ον λίγα τρακαρισμένα μηχανάκια και
    2ον σχεδόν όλα χτυπημένα από μπροστά. Βρήκα ήδη μια βαση για fering-konter και
    ενα σωρό πολυεστερικά στο ebay αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να τα κερδίσω
    γιατί είμαι πολύ άσχετος. (έχω αρχίσει να ρωτάω φίλους και γνωστούς μήπως ξερει
    κανένας αλλα τπτ μέχρι τώρα). Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά οσο πιο πολύ το
    σκέφτομαι (και με τη βοήθειά σας) μου φαίνεται ολο και πιο εύκολο. :P
    ένα πράγμα που με απασχολεί είναι το ντεπόζιτο το οποίο δικό μου έχει τσαλακώσει σαν
    τσιγαρόχαρτο και δεν νομίζω να φτιάχνεται. Είδα μια φοτο σε ένα site από ένα gsxr600 ενός
    ιδιώτη αλλά δεν ξέρω τη μάρκα των πολυεστερικών. Μήπως έχει κανείς ιδέα τι μάρκα μπορεί να
    είναι? Του φοράει ΟΛΑ τα πλαστικά σε πολυεστερικά, μέχρι και ντεπόζιτο!!! (θα με έσωζαν αυτά
    τα πλαστικά! ειδικά το ντεπόζιτο!!!) (του έστειλα mail εδώ και μια βδομάδα αλλα δεν πήρα απάντηση)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	590151.jpg 
Προβολές:	443 
Μέγεθος:	47,6 KB 
ID:	114112

η βάση που έλεγα είναι αυτή: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...TODAY.m238.lVI
    και είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί. Η δημοπρασία τελειώνει σε 22 ώρες και νιώθω ότι χάνω
    ευκαιρία. καινούρια κανει 190ε

Ο τύπος έχει 100% αλλά μόνο 3 trades… Πως σας φαίνεται

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gademis
    είναι ρίσκο! φαντάσου, μπορεί να έχει βάλει 3 φίλους του να αφήσουν feedback! αυτό εννοούσα στο προηγούμενο ποστ μου. Αν ήταν μερικές 100άδες, τότε θα σου έλεγα χτύπα το... είπαμε, το ebay θελει υπομονή

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    μην βιαστεις και κανεις μαγκες αλλους
    ακριβώς αυτό!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    αν με τρια χιλιαρικα φτιαχνεται κανονικα, τοτε με 1500 το πολυ θα γινεται track bike!

για να στο κανω λιανα, αμα αποφασισεις να το δωσεις για 1500, στειλε μου μηνυμα να το παρω αυριο!
    ετσι!

βέβαια αν κάνεις ενα προσεκτικό προϋπολογισμό και το κόστος ανέβει, πχ όπως ειπε ο FZR1000 αν πάει στα 5000, ε τότε ξεφευγουμε...

Για αυτό : δες το ψύχραιμα και προσπάθησε να κάνεις όσο το δυνατό καλύτερη και ρεαλιστική εκτίμηση για το κόστος επισκευής

Πολυεστερικα υπαρχουν ετοιμα βαμμενα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ δεν εχουν μπει ΠΟΤΕ πανω σε μηχανακι ...

Βασικα μολις τα βαψαμε το μηχανακι εκοψε πλαισιο και δεν προλαβαν να μπουν πανω ...

Ειναι ατρυπητα ακομα να φανταστεις

Πμ αν τα θελεις να σου δωσω το κινητο του παιδιου

http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Τα 4000ευρώ είναι υπολογισμένα για το 80% των ανταλλακτικών να μπουν καινούρια. Έτσι όπως εξελίσσεται το πράμα παίζει να γίνεται η δουλειά και με τα μισά λεφτα…. Αύριο είναι η κρίσιμη μέρα… θα πάθω κανα δυο εγκεφαλικά μέχρι να μου πει ο καλιμπράς αν είναι οκ το πλαισιο ή όχι

KeLeYTiS ο φίλος σου έχει και ντεπόζιτο?!?!?!?! (και μήπως έχει ανταλλακτικά απο τη μοτο?)

Ολοκληρο το μηχανακι εχει βασικα αλλα δεν εχω ιδεα αν το κρατησει,αν το πουλαει ...

Δεν εχω ιδεα πραγματικα ....
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gademis
    η βάση που έλεγα είναι αυτή: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...TODAY.m238.lVI
    και είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί. Η δημοπρασία τελειώνει σε 22 ώρες και νιώθω ότι χάνω
    ευκαιρία. καινούρια κανει 190ε

Να το πάρεις. Άλλωστε είσαι ασφαλισμένος από το paypal έως 200$ (εαν το χρησιμοποιήσεις για την πληρωμή) όπως θα δεις και πάνω δεξιά, οπότε δεν διακινδυνεύεις καθόλου σε περίπτωση απάτης.

Άλλωστε πολλες φορές καλύτερα να εμπιστεύεσαι τα λίγα feedback παρά τα πολλά. Εαν ήταν να κάνει απάτη με feedback θα έβλεπες 100 τουλάχιστον που μάλιστα θα αφορούσαν πράγματα κόστους λίγων $.

Να το πάρεις

Υ.Γ. Τα feedback που έχει δεν είναι από πωλήσεις που έχει κάνει αλλα από αγορές οπότε είναι μάλλον ενας απλός ιδιώτης

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF